Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Kotka sąsiadów miała małe, które nadzwyczaj upodobały sobie przychodzenie do nas.

A tu Pepsi pomyślała i sama zrobiła sobie kaganiec :lol:

Posted

Niestety
[*] ona małe koty lubi, a kotki sąsiadki mają małe co roku, więc u nas na podwórku jest kocie przedszkole....

Kiedyś była taka sytuacja, że ujadała całą noc, ale nikt do niej nie wstawał. Okazało się, że zagoniła WSZYSTKIE małe koty do rynny, chciała się z nimi bawić, a one głupie nie chciały i spieprzyły do końcówki do rynny. Rano też nie było czasu się tym zająć, bo akurat jechaliśmy na pogrzeb dziadka. Po powrocie zastaliśmy wieeeeeelką dziurę wokół rynny, a w środku nadal wystraszone kotki.....

Ostatnio z kolei moja psina o 3 w nocy darła ryja w inny sposób niż 'inne głupie kundle zamknąć mordę', wyszłam na dwór, a ona coś tam szarpie w mordzie. Było ciemno, więc się wystraszyłam, wzięłam mopa i ide tam z latarką. Pies leci do mnie uchachany, morda cała we krwi, myślę sobie 'co jest kur....', ale okazało się, że to był biedny i niewinny jeżyk :( mordę miała pociachaną od jego kolców, ale jeżykowi na szczęście nic się nie stało. Wzięłam go na łopatę i wyniosłam za płot. Ucierpiał tylko trawnik, bo oczywiście Peps wykopała dookoła jeżyka doły :roll: byłam zmuszona napisać kartkę dla domowników, żeby sie nie gniewali na Pepsi, bo to nie jej wina :diabloti:

Posted

natija napisał(a):
ciekawy ten Twoj psiak,a widze,ze polowa towarzystwa juz tu przywedrowala;)a ja znowu na samym koncu:eviltong:

Oj tam, ważne, że w ogóle :D

Aleks89 napisał(a):
Bo nieśmiałe dziecko chcieliśmy rozruszać:diabloti:

Jak na pięć sekund wyszłam z cienia, to przytłoczyły mnie egzaminy na studia i znowu siedze w kącie :evil_lol: ale muszę się pochwalić, że jedne egzaminy ładnie zaliczonie i jestem na architekturze i urbanistyce :cool3:

Posted

Nie, chcę być dizajnerką, huehue :loveu: dzisiaj miałam pierwszy dzień egzaminów na wzornictwie, jutro teczki i rozmowa kwalfikacyjna. Architektura mnie nie kręci, ale poszłam w razie co :cool3:

• 2 weeks later...
Posted

(:Buńka:) napisał(a):
Heloł:)
I ja przybywam sie przywitać;) Ściągnął mnie tu banerek;)
Boskiego masz szorściaka:)

Dziękuję :D

marmara_19 napisał(a):
ooo, Pepsiak! Ale jej danwo nie pokazywalas :)

a no nie pokazywałam, bo 2 miesiące remontowałam się w innym mieście, później rozpadł mi się aparat, ale teraz mam już nowy i postaram się coś wrzucić w tym tygodniu ;)

natija napisał(a):
i gdzie sie podziewacie:roll:

Wakacje nas wcięły :cool3:

Obama napisał(a):
o rany,jaki ten pies jest cudowny!

Dzięki wielkie :D

Ale mamy za to filmik :multi: składa się aż z 2 ujęć, bo Pepsi była już zmęczona i nie chciała współpracować :roll:
http://www.youtube.com/watch?v=NQWcEWCnM5U