Aleks89 Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 :diabloti:No więc nie ma się czego obawiać:lol: Quote
Sawmj Posted June 11, 2013 Author Posted June 11, 2013 Posłuchałam Cię Oluś i przełamuję pierwsze lody :cool3: Quote
Aleks89 Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 :lol:A gdzie lody przełamujesz?GDzieś jakiś hejt i ja o tym nie wiem? Quote
motyleqq Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 nie ma hejtu, w spokojnych wątkach opowiada o swoim życiu :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 Poszpiegowałem:diabloti:Fajne pomysły na tatooo :cool3: Quote
Sawmj Posted June 12, 2013 Author Posted June 12, 2013 Dzięki bro :cool1: Hejtów niestetyż nie ma, teraz nie mam czasu, ale jak coś znajdę to dam cynk ;) Quote
Sawmj Posted June 25, 2013 Author Posted June 25, 2013 Jakieś tam fociaksy sprzed 2 lub 3 lat. Od 9 dni nie widziałam mojej psiulki :placz: Quote
Sawmj Posted June 25, 2013 Author Posted June 25, 2013 Kotka sąsiadów miała małe, które nadzwyczaj upodobały sobie przychodzenie do nas. A tu Pepsi pomyślała i sama zrobiła sobie kaganiec :lol: Quote
Sawmj Posted June 25, 2013 Author Posted June 25, 2013 Niestety [*] ona małe koty lubi, a kotki sąsiadki mają małe co roku, więc u nas na podwórku jest kocie przedszkole.... Kiedyś była taka sytuacja, że ujadała całą noc, ale nikt do niej nie wstawał. Okazało się, że zagoniła WSZYSTKIE małe koty do rynny, chciała się z nimi bawić, a one głupie nie chciały i spieprzyły do końcówki do rynny. Rano też nie było czasu się tym zająć, bo akurat jechaliśmy na pogrzeb dziadka. Po powrocie zastaliśmy wieeeeeelką dziurę wokół rynny, a w środku nadal wystraszone kotki..... Ostatnio z kolei moja psina o 3 w nocy darła ryja w inny sposób niż 'inne głupie kundle zamknąć mordę', wyszłam na dwór, a ona coś tam szarpie w mordzie. Było ciemno, więc się wystraszyłam, wzięłam mopa i ide tam z latarką. Pies leci do mnie uchachany, morda cała we krwi, myślę sobie 'co jest kur....', ale okazało się, że to był biedny i niewinny jeżyk :( mordę miała pociachaną od jego kolców, ale jeżykowi na szczęście nic się nie stało. Wzięłam go na łopatę i wyniosłam za płot. Ucierpiał tylko trawnik, bo oczywiście Peps wykopała dookoła jeżyka doły :roll: byłam zmuszona napisać kartkę dla domowników, żeby sie nie gniewali na Pepsi, bo to nie jej wina :diabloti: Quote
Aleks89 Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 :lol:Hahaa no to udana jest.Czarek nosił jeże w pysku..:shake:i darł przy tym ryja. Quote
natija Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 ciekawy ten Twoj psiak,a widze,ze polowa towarzystwa juz tu przywedrowala;)a ja znowu na samym koncu:eviltong: Quote
Aleks89 Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Bo nieśmiałe dziecko chcieliśmy rozruszać:diabloti: Quote
Sawmj Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 natija napisał(a):ciekawy ten Twoj psiak,a widze,ze polowa towarzystwa juz tu przywedrowala;)a ja znowu na samym koncu:eviltong: Oj tam, ważne, że w ogóle :D Aleks89 napisał(a):Bo nieśmiałe dziecko chcieliśmy rozruszać:diabloti: Jak na pięć sekund wyszłam z cienia, to przytłoczyły mnie egzaminy na studia i znowu siedze w kącie :evil_lol: ale muszę się pochwalić, że jedne egzaminy ładnie zaliczonie i jestem na architekturze i urbanistyce :cool3: Quote
natija Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 no to gratuluje:multi:architektura chyba jest ciekawsza i lepsze zarobki potem;) Quote
Sawmj Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 Nie, chcę być dizajnerką, huehue :loveu: dzisiaj miałam pierwszy dzień egzaminów na wzornictwie, jutro teczki i rozmowa kwalfikacyjna. Architektura mnie nie kręci, ale poszłam w razie co :cool3: Quote
Buńka Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Heloł:) I ja przybywam sie przywitać;) Ściągnął mnie tu banerek;) Boskiego masz szorściaka:) Quote
marmara_19 Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 ooo, Pepsiak! Ale jej danwo nie pokazywalas :) Quote
Sawmj Posted July 8, 2013 Author Posted July 8, 2013 (:Buńka:) napisał(a):Heloł:) I ja przybywam sie przywitać;) Ściągnął mnie tu banerek;) Boskiego masz szorściaka:) Dziękuję :D marmara_19 napisał(a):ooo, Pepsiak! Ale jej danwo nie pokazywalas :) a no nie pokazywałam, bo 2 miesiące remontowałam się w innym mieście, później rozpadł mi się aparat, ale teraz mam już nowy i postaram się coś wrzucić w tym tygodniu ;) natija napisał(a):i gdzie sie podziewacie:roll: Wakacje nas wcięły :cool3: Obama napisał(a):o rany,jaki ten pies jest cudowny! Dzięki wielkie :D Ale mamy za to filmik :multi: składa się aż z 2 ujęć, bo Pepsi była już zmęczona i nie chciała współpracować :roll: http://www.youtube.com/watch?v=NQWcEWCnM5U Quote
Sawmj Posted July 9, 2013 Author Posted July 9, 2013 Popełniłyśmy dzisiaj aż jedno zdjęcie, ale ani ja ani ona nie miałyśmy weny :P Quote
Recommended Posts