majuska Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Tak myślałam, on bardzo fajny jest, tylko to zamknięcie w boksie było dla niego koszmarne, ale jak ma przestrzeń to wszystko inne mu pasuje, taki misiek kochany :) Quote
karolciasz28 Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 No,no ale mamy ruch.:lol: Oczywiście trzymam, żeby nie było;). Quote
Dzika_Figa Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 No to super! Dwa psy w parę dni do jednej fajnej rodziny, rewelacja. Może Pan Budrysowy ma jeszcze jedną siostrę? Albo brata? :diabloti: Wiedziałam, że chłopak z sukami ok. W końcu pies - samiec co pierze suki to psi psychopata a Sybir na takiego nie wygląda. Quote
Becia66 Posted April 23, 2012 Author Posted April 23, 2012 Dzika_Figa napisał(a):Może Pan Budrysowy ma jeszcze jedną siostrę? Albo brata? :diabloti:. nic mi o tym nie wiadomo ale dopytam :diabloti: Quote
Agula99 Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Ja też ciągle trzymam za pięknego, tak mi go żal jak siedzi w zamknięciu i płacze!! Oby wszystko było dobrze :smokin::megagrin::thumbs: Quote
Becia66 Posted April 28, 2012 Author Posted April 28, 2012 Sybir też grandzi od dzisiaj w nowym domku, w czasie jazdy trochę piskał na początku ale odkąd przesiadł się na przód obok kierowcy, to zwinął się w klębek i obserwując krajobraz dojechał w spokoju na miejsce. Pani Agnieszka śmiała się, że Sybir już w pierwszy dzień zajął jej miejsce przy mężu. W domu przywitanie z drugą sunią bezproblemowo, na razie psisko śpi pod drzewem zmęczone podróżą. Będziemy mieć na bieżąco relacje i foty, nie ukrywam że już jestem ciekawa. Quote
Agula99 Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Super, super!!! Oby tak dalej!!! Strasznie się cieszę, że już nie musi siedzieć dzisiaj w klacie, bo strasznie parno u nas!!! dobrze, że już trochę słońce zachodzi i da tym zwierzakom wytchnienie :) Quote
karolciasz28 Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Taki ciepło, dobrze, że Sybir maj już swój własny ogród, na pewno mu tego brakowało. Super!:lol::lol: Quote
Becia66 Posted May 8, 2012 Author Posted May 8, 2012 Dzwonili państwo, same ochy i achy , nie mogą się nachwalić jaki to Sybir cudowny i mądry. Z miejsca zaprzyjaźnil się z sunią domowniczką , razem szaleją po ogrodzie, razem wychodzą z Państwem na spacery, wszystko razem... Wieczorami uwielbiają siedzieć w domu i oglądać filmy ogrzewając jednocześnie nogi swoim ludziom. Z Sybira okazał się straszny miziak, chodzi do wszystkich po kolei przytulac się, jest bardzo otwarty do gości odwiedzających dom, nikt nie może pojąc skąd takie cudo wzięło się w przytulisku. [IMG]http://images35.fotosik.pl/1369/c7b1fc544575340dgen.jpg[/IMG] [IMG]http://images38.fotosik.pl/1547/9b65cc5fb737e78bgen.jpg[/IMG] [IMG]http://images40.fotosik.pl/1549/6c932ac9c4f64545gen.jpg[/IMG] [IMG]http://images38.fotosik.pl/1547/6886c7682d64096bgen.jpg[/IMG] Quote
karolciasz28 Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Ostatnie zdjęcie cudne.:loveu: Beciu zmień tytuł może?:razz: Quote
Agula99 Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Jaki on dumy, to pierwsze zdjęcie jak się wygrzewa i jaki towarzyski!!! Echh takie wieści to miód na moje serce!! Najbardziej to mi się podoba, że on ciągle chodzi w naszej obróżce :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Becia66 Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 Dostałam maila z domku naszego malamuta : [FONT=Verdana]Dobry wieczór,[/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana]U Sybira (obecnie "Kudłacza") wszystko jest super ! Przytył (teraz waży 33 kg), zmienił futro i wydaje się, że jest już w 100% zaklimatyzowany. Psy bardzo zżyły się ze sobą i wspólnie organizują sobie czas (zabawy, gonitwy po ogrodzie, polowanie na krety itd.). Przez ostatnie kilka dni Kudłacz był na "wakacjach" w uzdrowisku (Rymanów Zdrój), gdzie odwiedził kolegę "Budrysa". Tam zażywał codziennych długich spacerów, wśród bieszczadzkich lasów. Jest uwielbiany przez całą rodzinę i w zasadzie wszyscy mamy wrażenie, że jest z nami od zawsze. Dziękujemy za wiernego przyjaciela![/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana]W załączeniu przesyłam kilka aktualnych fotek.[/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana]serdecznie [/FONT] [FONT=Verdana]Mieszko K.... Chciałam przypomnieć, że Sybir / Kudłacz/ mieszka w Wieliczce u siostry Pana z Krosna, który ma naszego Budrysa. To dzięki niemu Kudłacz ma teraz ten super domek.[/FONT] Quote
Recommended Posts