Wyjątek Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 ależ ja to napisałam właśnie w takim sensie:D że jeszcze bardziej cudny jest (o ile jeszcze bardziej jest mozliwe ;)) :D Quote
Kitka20 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Hej co do ogonka moja też ma za długi:D czyżby ten sam wet:D dobrze że sie nie pomylił i co innego nie przycioł:D:D Quote
anyk1 Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Kitka20 napisał(a):Hej co do ogonka moja też ma za długi:D czyżby ten sam wet:D dobrze że sie nie pomylił i co innego nie przycioł:D:D Jesli jestes z Elbląga to bardzo możliwe, że ten sam. Quote
Medorowa Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Ma śliczny ogonek:lol: A moze nowe foteczki:cool3: :cool3: :p Quote
anyk1 Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 dobrze niech tak bedzie juz zaraz jakies nowe foteczki sie pojawia Quote
anyk1 Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 No to dziś przedstawię wam cała moją rodzinke :cool3: wszystkim z którymi dziele swoje 45 metrów zaczniemy od pańci Ani i pana Michała oraz Olci i Kornela Pańcia Ania Pan Michał Oluńka Kornel Teraz reszta rodzinki: Świnka Frodo Chomik Lula Koszatniczki Łatka i Dżeki Łatka Dżeki oraz najpiekniejszy w tej rodzinie JA!!!!! Niektóre zdjęcia są niewyrażne ale tak narazie będzie wina aparatu w komórce a aparat cyfrowy zepsuty:placz: Quote
Medorowa Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Bardzo nam miło poznać całą rodzinkę ;) :D O Wy macie troszkę tych futrzaków:razz: :D Quote
Kitka20 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 No nie jestem z Elbrąga ja hehe z drugiego końca Polski góry (no prawie) Wadowice dokładniej Ale śliczna :loveu: uwielbiam świnki morskie sama miałam już dwie w swoim życiu i zastanawiam się czy nie sprawić sobie teraz tylko gdzie ja się podzieje jak mnie z domu wyrzucą:D Quote
anyk1 Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 To co nowe foteczki mam całą serie ze ścielenia łózka. Ci moi państwo jacyś dziwni siedzą i gapią sią w ten kwadrat na biurku a ja spać chciałem iść! Mówiłem wam, że ich pokonałem chcieli abym spał na materacu ale po co jak oni spią na łóżku i jest jeszcze miejsce dla mnie noi spie w łóżku!!!! Ciekawe co zrobia jak bede duży pewnie będa się mnie pytać czy mogą się położyć w łóżku czy na moim materacu maja spać :diabloti: Quote
DiDDlina85 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Ale śliczne zwierzaki:)..no i te śpiące zdjęcia:loveu: :loveu: :loveu: BOSKIE Quote
anyk1 Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 JA POPROSTU KOCHAM łóżKO noi zaczynamy ścielić łóżeczko Nawet prześcieradła nie chce im się położyć sam musze wszystko robić no wkońcu hm pozwolic wam wejść czy nie A tu odpoczynek po obiadku w nogach tatusia Teraz jak bedzie lepsza pogoda to może zdjęcia ze spacerku sie uda nam pokazać Quote
anyk1 Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Właśnie moj słodziutki modżuś zdjął tapete ze ściasny całe szczeście że przed remontem ale juz wiem że tapet to ja kłaść w domu nie będe a takie ładne widziałam:angryy: Quote
Medorowa Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Ale macie dzielnego pomocnika:cool3: Tylko pozazdroscić:diabloti: [quote name='anyk1'][B] Cudeńko:loveu: Mamy taką samą zabaweczkę, tylko, że żółtego DziuDziuba;) Quote
bonita Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Śliczny słodziak :) jakbym naszego Domisia widziała idento dziób miał :D, ale teraz to wielki chło jest Quote
Kitka20 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Witamy i ślicznego fafluna pozdrawiamy:loveu: Quote
anyk1 Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 SłUCHAJCIE CO ZA NOWINA O JEJ :crazyeye: MOJA KOLEżANKA łATKA (KOSZATNICZKA) URODZIłA 4 MALUSZKI JEJ ALE ICH DUżO WOGóLE NAS JEST DUZO A JAK DUżO TO WESOłO MAłE SA ZDROWE CHODZą MAJą OTWARTE OCZY JAK JUż BęDą STARSZE FOTOSY OBIECUJE A TERAZ JEDNO ZROBIłA PAńCIA CO BY NASZEJ MAMUSI NIE DENERWOWAć. KIEDY DOWIEMY SIę JAKą KTORE MA PłEć TO WY NAZWIECIE 2 MAłE OGłOSIMY KONKURS A MOJE DZIECI WYBIORą NAJłADNIEJSZE CZYLI KORNIS I OLUNIA A TO MALUSZKI Quote
anyk1 Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 madzia i medor napisał(a):Ale śliczne maleństwa :loveu: Wiem ze śliczne zwracam sie z prosbą do elblążanek i elblążanów aby szukali dobrych domków dla nich odbiór po 4 kwietnia Quote
Aganiok Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 jeśłi siedzi samica z samcem to za 3 miesiące pojawią się kolejne młode....i tak w kółko do upadłego Quote
anyk1 Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Aganiok napisał(a):jeśłi siedzi samica z samcem to za 3 miesiące pojawią się kolejne młode....i tak w kółko do upadłego wiem ruja u koszatniczki pojawia sie odrazu po porodzie nie nie trzymam samca z samica gdyz jest to bardzo szkodliwe dla samicy ciaza po ciazy rowniez kosztatniczki nie sa ze soba spokrewnione Quote
Kiłi Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 śliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiczny boooooooooooooooooksiu:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts