Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kitka20 napisał(a):
Hej co do ogonka moja też ma za długi:D czyżby ten sam wet:D dobrze że sie nie pomylił i co innego nie przycioł:D:D

Jesli jestes z Elbląga to bardzo możliwe, że ten sam.

Posted

No to dziś przedstawię wam cała moją rodzinke :cool3: wszystkim z którymi dziele swoje 45 metrów zaczniemy od pańci Ani i pana Michała oraz Olci i Kornela

Pańcia Ania

Pan Michał

Oluńka

Kornel

Teraz reszta rodzinki:
Świnka Frodo

Chomik Lula

Koszatniczki Łatka i Dżeki

Łatka

Dżeki

oraz najpiekniejszy w tej rodzinie JA!!!!!

Niektóre zdjęcia są niewyrażne ale tak narazie będzie wina aparatu w komórce a aparat cyfrowy zepsuty:placz:

Posted

No nie jestem z Elbrąga ja hehe z drugiego końca Polski góry (no prawie) Wadowice dokładniej

Ale śliczna :loveu: uwielbiam świnki morskie sama miałam już dwie w swoim życiu i zastanawiam się czy nie sprawić sobie teraz tylko gdzie ja się podzieje jak mnie z domu wyrzucą:D

Posted

To co nowe foteczki mam całą serie ze ścielenia łózka. Ci moi państwo jacyś dziwni siedzą i gapią sią w ten kwadrat na biurku a ja spać chciałem iść! Mówiłem wam, że ich pokonałem chcieli abym spał na materacu ale po co jak oni spią na łóżku i jest jeszcze miejsce dla mnie noi spie w łóżku!!!! Ciekawe co zrobia jak bede duży pewnie będa się mnie pytać czy mogą się położyć w łóżku czy na moim materacu maja spać :diabloti:

Posted

JA POPROSTU KOCHAM łóżKO

noi zaczynamy ścielić łóżeczko

Nawet prześcieradła nie chce im się położyć sam musze wszystko robić

no wkońcu

hm pozwolic wam wejść czy nie

A tu odpoczynek po obiadku w nogach tatusia

Teraz jak bedzie lepsza pogoda to może zdjęcia ze spacerku sie uda nam pokazać

Posted

Właśnie moj słodziutki modżuś zdjął tapete ze ściasny całe szczeście że przed remontem ale juz wiem że tapet to ja kłaść w domu nie będe a takie ładne widziałam:angryy:

Posted

SłUCHAJCIE CO ZA NOWINA O JEJ :crazyeye: MOJA KOLEżANKA łATKA (KOSZATNICZKA) URODZIłA 4 MALUSZKI JEJ ALE ICH DUżO WOGóLE NAS JEST DUZO A JAK DUżO TO WESOłO MAłE SA ZDROWE CHODZą MAJą OTWARTE OCZY JAK JUż BęDą STARSZE FOTOSY OBIECUJE A TERAZ JEDNO ZROBIłA PAńCIA CO BY NASZEJ MAMUSI NIE DENERWOWAć. KIEDY DOWIEMY SIę JAKą KTORE MA PłEć TO WY NAZWIECIE 2 MAłE OGłOSIMY KONKURS A MOJE DZIECI WYBIORą NAJłADNIEJSZE CZYLI KORNIS I OLUNIA

A TO MALUSZKI

Posted

madzia i medor napisał(a):
Ale śliczne maleństwa :loveu:

Wiem ze śliczne zwracam sie z prosbą do elblążanek i elblążanów aby szukali dobrych domków dla nich odbiór po 4 kwietnia

Posted

Aganiok napisał(a):
jeśłi siedzi samica z samcem to za 3 miesiące pojawią się kolejne młode....i tak w kółko do upadłego

wiem ruja u koszatniczki pojawia sie odrazu po porodzie nie nie trzymam samca z samica gdyz jest to bardzo szkodliwe dla samicy ciaza po ciazy rowniez kosztatniczki nie sa ze soba spokrewnione

• 2 weeks later...