Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nutusia napisał(a):
Dzięki Joluś za niezłomną wiarę we mnie :)
A co z tą suczynką z Mazur?...

Oddali ją jakimś ludziom z Olsztynka - podobno nie na łańcuch, a do domu.
Oby to była prawda.

Posted

To sunia, którą chciałoby sie po prostu tulić, całować i zapewniac jej absolutne bezpieczeństwo... Mnie rozwala totalnie... Maluszek, który powinien brykać i cieszyć się życiem:-( Oby jak najszybciej uwierzyła, że tak właśnie może wyglądać jej życie.

Posted

Życiem się już cieszy - na brykanie na razie nie ma czasu, bo musi się... przytulać! I mała zdrajczyni dziś spała ze Sławkiem, a ja się w środku nocy obudziłam, zmacałam, że Kreska jest, Pchełcia jest, Lili czułam na zdrętwiałych nogach, a Gapci... BRAK! I latałam po domu jej szukać!!!! W końcu zajrzałam pod kołdrę po drugiej stronie łóżka i ZNALAZŁAM! :)
A jak się cieszy gdy wracamy do domu - piszczy tak przeraźliwie, jakby ją ze skóry obdzierali i ustać w jednym miejscu nie może! Jutro sterylka, więc stresik będzie, ale potem to już tylko życie jak w Madrycie ;)

Posted

mmd napisał(a):
Patrzcie patrzcie, wreszcie Twój Sławek ma SWOJĄ suczynkę :)

Baaardzo ją polubił i jak widać - z wzajemnością!
Bo Pchła po pierwszym wieczorze fascynacji... zmieniła obiekt uczuć swych ;)

Posted

Miziamy po brzuszku, jeszcze wyrośnie z niej pieszczocha, musi przecież nadrobić.
Dla naszej Słomki teraz kanapa za twarda musi ułożyć się na podusi.
Ma ulubioną taką, która najbardziej obłazi fiutrem...

Posted

Gusiaczku - przyjeżdżaj, Siwy nie taki straszny jak... się maluje ;) Dziś Sławek zeznał przy Ellig, że gdybyśmy zostawili sobie Gapcię, miałby nie tylko SWOJEGO kotka, ale i SWOJEGO pieska :)

Mamokasi - Gapulinda nadrabia, oj nadrabia. Pieszczocha z niej już jest wielka. Tyle, że zamiast poduszki, wybiera... nas! :)

Posted

ja też przyszłam trzymać kciuki za sterylkę małej Gapci.
Mam nadzieję, że wszystko odbędzie się bez komplikacji, a mała szybko powróci do formy :)