Nutusia Posted April 24, 2012 Author Posted April 24, 2012 Dzięki Joluś za niezłomną wiarę we mnie :) A co z tą suczynką z Mazur?... Quote
jola_li Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Nutusia napisał(a):Dzięki Joluś za niezłomną wiarę we mnie :) A co z tą suczynką z Mazur?... Oddali ją jakimś ludziom z Olsztynka - podobno nie na łańcuch, a do domu. Oby to była prawda. Quote
Ziutka Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 CUDOWNOŚCI :):):) ciotka Cię niedługo pozna :loveu: :multi: Quote
Akrum Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 nie mogę przestać oglądać zdjęć Gapci, szczególnie tych w fiołkach :) jaka ona jest śliczna :) mały rudy szczurek :) Quote
bros Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 paść mozna na łopatki - fenomenalne zdjęcie a Gapusinka taka cudna jak miód i karmel i toffi razem :) Quote
anica Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 widać ,że już gapcia ma inne oczki - jest lepiej , na pewno szybko zrobi postępy :) Quote
Ewa Marta Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 To sunia, którą chciałoby sie po prostu tulić, całować i zapewniac jej absolutne bezpieczeństwo... Mnie rozwala totalnie... Maluszek, który powinien brykać i cieszyć się życiem:-( Oby jak najszybciej uwierzyła, że tak właśnie może wyglądać jej życie. Quote
Nutusia Posted April 25, 2012 Author Posted April 25, 2012 Życiem się już cieszy - na brykanie na razie nie ma czasu, bo musi się... przytulać! I mała zdrajczyni dziś spała ze Sławkiem, a ja się w środku nocy obudziłam, zmacałam, że Kreska jest, Pchełcia jest, Lili czułam na zdrętwiałych nogach, a Gapci... BRAK! I latałam po domu jej szukać!!!! W końcu zajrzałam pod kołdrę po drugiej stronie łóżka i ZNALAZŁAM! :) A jak się cieszy gdy wracamy do domu - piszczy tak przeraźliwie, jakby ją ze skóry obdzierali i ustać w jednym miejscu nie może! Jutro sterylka, więc stresik będzie, ale potem to już tylko życie jak w Madrycie ;) Quote
mmd Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Patrzcie patrzcie, wreszcie Twój Sławek ma SWOJĄ suczynkę :) Quote
Nutusia Posted April 25, 2012 Author Posted April 25, 2012 mmd napisał(a):Patrzcie patrzcie, wreszcie Twój Sławek ma SWOJĄ suczynkę :) Baaardzo ją polubił i jak widać - z wzajemnością! Bo Pchła po pierwszym wieczorze fascynacji... zmieniła obiekt uczuć swych ;) Quote
Pyrdka Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Łezka mi popłynęła jak obejrzałam zdjęcia. Śliczna , mała nasza strachulka. Widać,że z dnia na dzień coraz lepiej. Quote
Gusiaczek Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Chyba się nie odważę na wizytę, bo znów będę skamleć i Siwy mnie (po 25 latach) :mad::placz: Quote
mamakasi Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Miziamy po brzuszku, jeszcze wyrośnie z niej pieszczocha, musi przecież nadrobić. Dla naszej Słomki teraz kanapa za twarda musi ułożyć się na podusi. Ma ulubioną taką, która najbardziej obłazi fiutrem... Quote
Nutusia Posted April 25, 2012 Author Posted April 25, 2012 Gusiaczku - przyjeżdżaj, Siwy nie taki straszny jak... się maluje ;) Dziś Sławek zeznał przy Ellig, że gdybyśmy zostawili sobie Gapcię, miałby nie tylko SWOJEGO kotka, ale i SWOJEGO pieska :) Mamokasi - Gapulinda nadrabia, oj nadrabia. Pieszczocha z niej już jest wielka. Tyle, że zamiast poduszki, wybiera... nas! :) Quote
mamakasi Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 oprócz wygód szuka ciepełka i pewno dostanie ogromny zapas... Quote
Pyrdka Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Nadrabia zaległości dziewczynka. To dla niej też nowość. Quote
Justyna Lipicka Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 fajnie że tak szybko się otworzyła:) Quote
Ellig Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Dzisiaj trzymamy kciuki za udana sterylizacje Gapci:) Quote
Akrum Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 ja też przyszłam trzymać kciuki za sterylkę małej Gapci. Mam nadzieję, że wszystko odbędzie się bez komplikacji, a mała szybko powróci do formy :) Quote
Recommended Posts