from_wonderland Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Chciałam własnie zapytać jak to jest z tym mlekiem. Słyszałam bardzo wiele opinii, bardzo różnych. Moja dorosła suczka bardzo je lubi, po nim nie ma żadnych problemów. Jednak wciąż nie jestem do niego w pełni przekonana. Jak to z nim jest? Jak uważacie? Quote
Martens Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Jak psa nie uczula ani nie ma po nim biegunki, to znaczy że przyswaja i trawi ok i krzywdy mu nim nie zrobisz - z drugiej strony mleko nie ma specjalnej wartości odżywczej dla psa i nie można traktować go jako jedzenia, stąd bardziej sensowne jest dawanie jogurtu, kefiru. Quote
from_wonderland Posted April 26, 2012 Author Posted April 26, 2012 Martens napisał(a):Jak psa nie uczula ani nie ma po nim biegunki, to znaczy że przyswaja i trawi ok i krzywdy mu nim nie zrobisz - z drugiej strony mleko nie ma specjalnej wartości odżywczej dla psa i nie można traktować go jako jedzenia, stąd bardziej sensowne jest dawanie jogurtu, kefiru. Mhm, tego nie wiedziałam. To dzieki :) Quote
Recommended Posts