Becia66 Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Szarik pojechał do nowego domku !!! :multi::multi::multi: Quote
karolciasz28 Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Becia66 napisał(a):Szarik pojechał do nowego domku !!! :multi::multi::multi: Beciu co tak skąpo! ;) Ale się cieszę, super!:multi::multi::lol: Quote
majuska Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Ani ja, ani Becia nie byłyśmy przy tym, musimy poczekac może na Agulę? Wiemy tyle, że do znajomych Justynki poszedł... Quote
Agula99 Posted April 23, 2012 Author Posted April 23, 2012 No co tu dużo pisać, przyjechali państwo co psy lubią i kochają, mają ogrooomniasty ogród, Szarik od razu do nich przylgnął. A nasze dziewczynki - wolontariuszki jeżdzą tam co tydzień do koni, więc będą wpadać, bo takiej Asi, bo było oczko w głowie. Państwo zapraszali, Szarika do auta i odjechali, już dziś ma przynajmniej wolność, a nie tylko boks, boks i boks!!! Niestety aparatu nie miałam, więc fotek nie ma, a to było tak szybko, państwo wpadli i wypadli, czyli musiał trafić swój na swojego :) Quote
Becia66 Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 jeszcze dodam, że Szarik zamieszkał u pani weterynarz , która jest znajomą naszej wet Justyny. Quote
from_wonderland Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Ogromny ogród, wolontariuszki w pobliżu, pani wet na miejscu... Domek jak z marzeń :D Quote
majuska Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 No to mióóóóód:multi::multi::multi: Fajnie tak, wpadają i wypadają z psem :) Quote
Agula99 Posted April 23, 2012 Author Posted April 23, 2012 Majuska jeszcze zdążyła Szarika poznać w sobotę :) Quote
karolciasz28 Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Długo chłopak nie posiedział i bardzo dobrze.:multi::lol: Quote
Agula99 Posted April 24, 2012 Author Posted April 24, 2012 Dzwoniłam do pani, pytałam jak tam Szarik się sprawuje. Pani bardzo zadowolona, mówi, że Szarik jest bardzo grzeczny, miły, tylko kostek nie chce jeść, zakopuje na gorsze czasy, tak stwierdziłyśmy, no i nie wie za bardzo jak korzystać z dużego ogrodu, ale to pryszcz, jak się przekona jak to fajnie, to będzie panem całą gębą, ogólne cud, miód i malinka. Myślę, że mogę z czystym sumieniem zmienić tytuł :) Quote
karolciasz28 Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Jeszcze się chłopak nacieszy tym ogrodem:lol:. Bardzo się cieszę.:) Quote
from_wonderland Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Agula99 napisał(a):Dzwoniłam do pani, pytałam jak tam Szarik się sprawuje. Pani bardzo zadowolona, mówi, że Szarik jest bardzo grzeczny, miły, tylko kostek nie chce jeść, zakopuje na gorsze czasy, tak stwierdziłyśmy, no i nie wie za bardzo jak korzystać z dużego ogrodu, ale to pryszcz, jak się przekona jak to fajnie, to będzie panem całą gębą, ogólne cud, miód i malinka. Myślę, że mogę z czystym sumieniem zmienić tytuł :) Zakopuje, co by mu wilgocią z gleby naszły i łatwiej mu się jadło :diabloti: szczęściarz! Quote
Recommended Posts