Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No co tu dużo pisać, przyjechali państwo co psy lubią i kochają, mają ogrooomniasty ogród, Szarik od razu do nich przylgnął. A nasze dziewczynki - wolontariuszki jeżdzą tam co tydzień do koni, więc będą wpadać, bo takiej Asi, bo było oczko w głowie. Państwo zapraszali, Szarika do auta i odjechali, już dziś ma przynajmniej wolność, a nie tylko boks, boks i boks!!! Niestety aparatu nie miałam, więc fotek nie ma, a to było tak szybko, państwo wpadli i wypadli, czyli musiał trafić swój na swojego :)

Posted

Dzwoniłam do pani, pytałam jak tam Szarik się sprawuje. Pani bardzo zadowolona, mówi, że Szarik jest bardzo grzeczny, miły, tylko kostek nie chce jeść, zakopuje na gorsze czasy, tak stwierdziłyśmy, no i nie wie za bardzo jak korzystać z dużego ogrodu, ale to pryszcz, jak się przekona jak to fajnie, to będzie panem całą gębą, ogólne cud, miód i malinka. Myślę, że mogę z czystym sumieniem zmienić tytuł :)

Posted

Agula99 napisał(a):
Dzwoniłam do pani, pytałam jak tam Szarik się sprawuje. Pani bardzo zadowolona, mówi, że Szarik jest bardzo grzeczny, miły, tylko kostek nie chce jeść, zakopuje na gorsze czasy, tak stwierdziłyśmy, no i nie wie za bardzo jak korzystać z dużego ogrodu, ale to pryszcz, jak się przekona jak to fajnie, to będzie panem całą gębą, ogólne cud, miód i malinka. Myślę, że mogę z czystym sumieniem zmienić tytuł :)

Zakopuje, co by mu wilgocią z gleby naszły i łatwiej mu się jadło :diabloti:
szczęściarz!