Aimez_moi Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 A moze obydwie sie zastanawialy o co chodzi i jakie kroki podjac.......a, ze proces myslenia jak to pisala Kinga maja troszke dlugi......to moze za nastepnym spotkaniem cos z tego wyniknie....:):) Quote
Malgoska Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 zapraszam na bazar, może znajdziecie coś dla siebie http://www.dogomania.pl/forum/threads/228045-Dla-ka%C5%BCdego-co%C5%9B-fajnego-do-16-06-12-do-godz-22-00 Quote
Aimez_moi Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Juz zajrzalam.....i kurtalke wypatrzylam..... Quote
Malgoska Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Aimez_moi napisał(a):Juz zajrzalam.....i kurtalke wypatrzylam..... dziękuje w imieniu olkuskich piesków Quote
brazowa1 Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Kingo,jakbys dalas rade dzis jeszcze fotki przesłac,miedzy przewijaniem,a karmieniem,to bede bardzo wdzieczna,bom okrutnie ciekawa. Quote
Aimez_moi Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Ja takze czekam na zdjatka naszego cudenka.....:) Quote
kinga Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 ...tylko, że naprawdę nie ma się jak pochwalić tymi fotkami...:oops: Ja z niej nic już chyba lepszego do konca życia nie wycisnę :shake: - pozycja przymuła - profil lewy, pozycja przymuła -profil prawy, ew. szaleństwo w postaci zmiany położenia głowy. No a tarza się w trawie od pierwszego dnia, żadna tam socjalizacja w lepszych warunkach życiowych... Trudno - wstawiam, co mam - żeby nie było, że wciąż piszę o wirtualnym psie ;): Quote
Aimez_moi Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 No....:) przeciez to jedna z najpiekniejszych beniutek jakie widzialam.....:):) Quote
kinga Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 [quote name='Aimez_moi']No....:) przeciez to jedna z najpiekniejszych beniutek jakie widzialam.....:):) dla drogiej cioci Aimez_moi -:Rose::Rose::Rose: (szczerze mówiąc - ja tez tak uważam :loveu:, i w tym jest cały problem :placz:) A teraz chciałam zaprosić Szacowne Towarzystwo do psa, jakiego mam na tymczasie ;) Dostałyśmy z koleżanką jakiś czas temu informację o samotnym bezdomnym szczenięciu, które dokarmia pewna pani. I padło magiczne: "- To będzie LABRADOR" ... jak LABRADOR - to pojechałyśmy, nigdy nie miałam na tymczasie labradora :p. I co z tego wynikło: http://www.dogomania.pl/forum/threads/228260-KOSZALIN-SZYSZKA-Lis-na-d%C5%82ugich-%C5%82apach-%29?p=19235858#post19235858 Quote
Aimez_moi Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Yeti ma rozkoszne pedzelki na tylnych lapkach.....jak to sie fachowo nazywa? Quote
Malgoska Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 [quote name='kinga']...tylko, że naprawdę nie ma się jak pochwalić tymi fotkami...:oops: Ja z niej nic już chyba lepszego do konca życia nie wycisnę :shake: - pozycja przymuła - profil lewy, pozycja przymuła -profil prawy, ew. szaleństwo w postaci zmiany położenia głowy. No a tarza się w trawie od pierwszego dnia, żadna tam socjalizacja w lepszych warunkach życiowych... Trudno - wstawiam, co mam - żeby nie było, że wciąż piszę o wirtualnym psie ;): przecież ona jest sliczna :) przybiera piękne pozycje :) Quote
Aimez_moi Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 A tarzanie sie to niezwykla socjalizacja......:) Quote
joaaa Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Faktycznie, brzuchol całkiem łysy. :loveu: Moja benia, jak ją wzięłam do domu, to przez dobre pól roku była taka łysawa. Ale trafiła z budy do bloku i kaloryferów. Potem już było normalnie. Quote
kinga Posted June 14, 2012 Author Posted June 14, 2012 joaaa napisał(a):Faktycznie, brzuchol całkiem łysy. :loveu: . to są zdjęcia sprzed tygodnia. proces postępuje ;-) - przez co Yeti w realu wydaje mi się taka mikra - ale wczoraj moja mama, wizytująca nas, stwierdziła: - o, ona urosła! Więc chyba nabrała już na tyle masy ciala, ze wygląda jak dorodny pies nawet taka półłysa ;-) Quote
gameta Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 na tych fotach to w zasadzie jest tylko łeb (ogromny łeb) i kropeczki na brzuchu :D Quote
zerojeden Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Ona na zdjęciach wygląda jak sztuczna ;) taka spokojna mogłaby grac w filmach i robic za statystę :) Ciocia Kinga się zakochała lalalalala ;) Quote
brazowa1 Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Hałabajówka napisał(a):Ona na zdjęciach wygląda jak sztuczna Doskonałe! własnie tego słowa mi brakowało. każdemu benkowi ciąży głowa? Quote
kinga Posted June 14, 2012 Author Posted June 14, 2012 (edited) brazowa1 napisał(a): każdemu benkowi ciąży głowa? Tak. Jest po prostu fizyczną niemożliwością zrobić benkowi zdjęcie w pozycji innej, niż: Zaraz-Padnę-Tu-Trupem. One wszystkie stoją jak krowy, a im bardziej pragniesz, aby choć do zdjęcia na chwileczkę wyglądały jak porządne psy - tym bardziej wpadasz w czarną rozpacz. W pewnym momencie głowa stanowi idealne przedłużenie grzbietu w lini prostej - poziomicą można mierzyć. I za cholerę, cmokasz, gwiżdżesz, nic - ani drgną. Moją Georgię po roku postanowili odwiedzić ludzie, którzy ją uratowali, taką strasznie zabiedzoną i byle jaką. Wymyśliłam, że dam im na pamiątkę pięknie oprawiony portret odkarmionej i udomowionej Georgii, taki wiecie, do metamorfoz, że ach i och. Wytrzaskałam jej chyba z trzysta zdjęć, i nad wszystkimi można było płakać. Na każdym wyglądała, jakby właśnie miała zamiar zejść z tego świata. No i z Yeti jest to samo. Edited June 15, 2012 by kinga Quote
kinga Posted June 15, 2012 Author Posted June 15, 2012 Hałabajówka napisał(a):Ona na zdjęciach wygląda jak sztuczna ;) Yeti nie jest sztuczna :stupid: !! Jest prawdziwa! :laugh2_2: Quote
Aimez_moi Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Kinga......mozesz pisac sobie co chcesz o Yeti....... ale radosc i duma sama z Ciebie bije......:):) Quote
zerojeden Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 kinga napisał(a):Yeti nie jest sztuczna :stupid: !! Jest prawdziwa! :laugh2_2: hehe przecież nie napisałam że jest sztuczna tylko że wygląda na zdjęciach jak sztuczna ;) Quote
Malgoska Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 no co się gapicie??? i tak jestem śliczna !!! i wszyscy mnie kochają :):) Quote
kaerjot Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 A dlaczego ona nie ma beczki z gorzałką na szyjce? Bernardyny muszą mieć! Quote
Recommended Posts