Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Cudak']W okolicach Pułtuska jest Osoba chętna do adopcji Alexa :) Potrzeba jest WIZYTA PRZEDADOPCYJNA! Bardzo pilnie! Potem ewentualnie transport.

Laski śpieszcie się z wizytą !!!
w poniedziałek 23 lecę na białystok mogłabym psiura zabrać, ze niewielkie dołożenie się do kosztów

Posted

katlis napisał(a):
Laski śpieszcie się z wizytą !!!
w poniedziałek 23 lecę na białystok mogłabym psiura zabrać, ze niewielkie dołożenie się do kosztów

Byłoby super!
Na fb niby ktoś się znalazł, ale wiadomości nie dochodzą z nr tel :(

Właśnie wróciłam z godzinnego spacerku po plaży z naszym Alexem, był przeszczęśliwy i pobawił się trochę z półrocznym psiakiem swojej wielkości :)
Dobrze, że kości dla niego miałam, bo aż szkoda go było do tej klatki oddawać :(

Posted

wiga138 napisał(a):
macie już kogoś na wizytę ?

Wstępnie tak, ale jakby był ktoś "w zapasie", gdyby nie wypaliło, to by było super - bardzo zależny nam na czasie, bo w pn mógłby być ewentualny transport.

Posted

Lupi właśnie miała tel z Gminy, że pies przeszkadza i jeśli do jutra rano nic nie znajdziemy dla niego, to jedzie do Białogardu :(

Oby ta wizyta wypadła dobrze, to tymczas byłby potrzebny tylko do poniedziałku............

Posted

[quote name='Cudak']Lupi właśnie miała tel z Gminy, że pies przeszkadza i jeśli do jutra rano nic nie znajdziemy dla niego, to jedzie do Białogardu :(

Oby ta wizyta wypadła dobrze, to tymczas byłby potrzebny tylko do poniedziałku............

Jutro Aleks wybiera się do DT W Goleniowie/Domastryjewie do poniedziałku :). Oby przetrzymać weekend ;). Gorzej będzie jak wizyty przedadopcyjnej nie przejdzie...

Posted

Lupi napisał(a):
Oby przetrzymać weekend ;). Gorzej będzie jak wizyty przedadopcyjnej nie przejdzie...

Wtedy będziemy szukać ekspresowego transportu do DT pod Poznaniem...

Posted

wiga138 napisał(a):
dajcie znać co z wizytą

Osoba, która chciała psiaka adoptować nie odbiera tel od pana, który miał wizytę przeprowadzić :( ja tez próbowałam dzwonić i nie odbiera....

Posted

Przed chwilą się dowiedziałam, że pies został adoptowany przez osoby z jednej z okolicznych miejscowości... (miejsowość Kąty - gmina ościenna).
Oby pieskowi było dobrze w nowym wątku i nie trafił za jakiś czas do przytuliska w M.