Ziutka Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Spróbujcie napisać do Neris, ona jest z tych okolic (ale chyba nie jest zmotoryzowana) może zna kogoś do wizyty. Quote
Joanna K. Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 (edited) [quote name='Cudak']W okolicach Pułtuska jest Osoba chętna do adopcji Alexa :) Potrzeba jest WIZYTA PRZEDADOPCYJNA! Bardzo pilnie! Potem ewentualnie transport. Super ! Wrzucę ten apel na FB w grupie. https://www.facebook.com/groups/248063215268893/ A skąd się dowiedzieli o Alexie ? Edited April 18, 2012 by Joanna K. Quote
katlis Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 [quote name='Cudak']W okolicach Pułtuska jest Osoba chętna do adopcji Alexa :) Potrzeba jest WIZYTA PRZEDADOPCYJNA! Bardzo pilnie! Potem ewentualnie transport. Laski śpieszcie się z wizytą !!! w poniedziałek 23 lecę na białystok mogłabym psiura zabrać, ze niewielkie dołożenie się do kosztów Quote
Cudak Posted April 18, 2012 Author Posted April 18, 2012 [quote name='Joanna K.']Super ! Wrzucę ten apel na FB w grupie. https://www.facebook.com/groups/248063215268893/ A skąd się dowiedzieli o Alexie ? Dziękuję :) Z ogłoszenia, którego nie wiem :) Quote
Cudak Posted April 18, 2012 Author Posted April 18, 2012 katlis napisał(a):Laski śpieszcie się z wizytą !!! w poniedziałek 23 lecę na białystok mogłabym psiura zabrać, ze niewielkie dołożenie się do kosztów Byłoby super! Na fb niby ktoś się znalazł, ale wiadomości nie dochodzą z nr tel :( Właśnie wróciłam z godzinnego spacerku po plaży z naszym Alexem, był przeszczęśliwy i pobawił się trochę z półrocznym psiakiem swojej wielkości :) Dobrze, że kości dla niego miałam, bo aż szkoda go było do tej klatki oddawać :( Quote
Lupi Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Jutro najdalej pojutrze będzie przeprowadzona wizyta przed adopcyjna. Trzymajmy kciuki za jej powodzenie. Quote
Cudak Posted April 18, 2012 Author Posted April 18, 2012 Czy ktoś może coś wstępnie zadeklarować na transport ? :oops: Potrzebne byłoby 100 zł, jeśli wizyta wypadnie ok Quote
mgro Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Super - trzymam kciuki za wizytę! Przeliczę wydatki i dam znać czy mogę coś dorzucić...:hmmmm: Quote
katlis Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 mtf zalesie napisał(a):z pultuska byla kasia mierzejewska jak możesz podeślij namiary na dziewczynę do cudaka, tak w razie "w" Quote
Cudak Posted April 19, 2012 Author Posted April 19, 2012 wiga138 napisał(a):macie już kogoś na wizytę ? Wstępnie tak, ale jakby był ktoś "w zapasie", gdyby nie wypaliło, to by było super - bardzo zależny nam na czasie, bo w pn mógłby być ewentualny transport. Quote
Cudak Posted April 19, 2012 Author Posted April 19, 2012 Lupi właśnie miała tel z Gminy, że pies przeszkadza i jeśli do jutra rano nic nie znajdziemy dla niego, to jedzie do Białogardu :( Oby ta wizyta wypadła dobrze, to tymczas byłby potrzebny tylko do poniedziałku............ Quote
Lupi Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 [quote name='Cudak']Lupi właśnie miała tel z Gminy, że pies przeszkadza i jeśli do jutra rano nic nie znajdziemy dla niego, to jedzie do Białogardu :( Oby ta wizyta wypadła dobrze, to tymczas byłby potrzebny tylko do poniedziałku............ Jutro Aleks wybiera się do DT W Goleniowie/Domastryjewie do poniedziałku :). Oby przetrzymać weekend ;). Gorzej będzie jak wizyty przedadopcyjnej nie przejdzie... Quote
Cudak Posted April 19, 2012 Author Posted April 19, 2012 Lupi napisał(a):Oby przetrzymać weekend ;). Gorzej będzie jak wizyty przedadopcyjnej nie przejdzie... Wtedy będziemy szukać ekspresowego transportu do DT pod Poznaniem... Quote
Joanna K. Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 [quote name='Lupi']Jutro Aleks wybiera się do DT W Goleniowie/Domastryjewie do poniedziałku :). Oby przetrzymać weekend ;). Gorzej będzie jak wizyty przedadopcyjnej nie przejdzie... super, że jest DT. a Transportu mozna szukać tu https://www.facebook.com/pages/Transport-tu-i-tam-po-drodze-mi/199778306699364 Quote
Cudak Posted April 20, 2012 Author Posted April 20, 2012 wiga138 napisał(a):dajcie znać co z wizytą Osoba, która chciała psiaka adoptować nie odbiera tel od pana, który miał wizytę przeprowadzić :( ja tez próbowałam dzwonić i nie odbiera.... Quote
Cudak Posted April 20, 2012 Author Posted April 20, 2012 Niestety odpisała na maila, że nie może go adoptować, bo ma już innego psa.... Quote
Lupi Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Przed chwilą się dowiedziałam, że pies został adoptowany przez osoby z jednej z okolicznych miejscowości... (miejsowość Kąty - gmina ościenna). Oby pieskowi było dobrze w nowym wątku i nie trafił za jakiś czas do przytuliska w M. Quote
Recommended Posts