Ewelinaaa Posted December 18, 2012 Author Posted December 18, 2012 Nie widziałam w schronisku Rudolfa, więc czy znalazł dom? Muszę się tego dowiedzieć! :) Quote
AmeliaR Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Jeszcze wczoraj Rudolf był i nie słyszałam niestety, żeby miał iść do domu. Quote
phase Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Jak tam psiaki? Żadnych wieści z nowych domków? Quote
yoshi22 Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Byłam wczoraj z Rudolfem na spacerze, pierwszy raz. Od jakiegoś czasu się do tego przymierzałam, no i w końcu udało się. Rudolf to bardzo fajny psiak, w ogóle nie ciągnie na smyczy, jest tak wdzięczny za trochę pieszczot. Taki duży niewinny misiek. Niektóre hałasy mu przeszkadzają i się boi. Duży psiak o wrażliwym sercu. Jak pogoda bardziej dopisze to porobię zdjęcia, abyście i Wy mogli go bardziej poznać i rozpromować :) Quote
Ewelinaaa Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 RUDOLF Pies skory do zabaw: pełen miłości i chęci do przytulania się [SIZE=3]: Rudolf mix boksera, czeka na nowy dom: [SIZE=3][SIZE=3] Quote
AmeliaR Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Kurcze, Rudolfik jest tak rewelacyjny i słodki. Jak tylko mam czas to też z Nim wychodzę, bo te Jego oczyska i mordka przyklejona do krat prosząca o głaskanie, ech... to jest aż niesamowite. Jak tata jest ze mną w schronie, to zawsze Go tam wyślę na spacer z Rudolfem, chociaż na chwilkę, w momencie kiedy ja karmię psy czy tam siedzę z Ingą. Także tata też Go polubił :) Chyba nie ma osoby, która by poznała tego wspaniałego psa i mogła Go nie polubić! Jedynie martwi mnie fakt, że Rudolf mimo tego, że siedzi w domku, w którym grzejnik działa ciągle i karmienia dwa razy dziennie dobrą karmą nic, a nic nie przybiera na wadze... Quote
phase Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 I takie właśnie piękne fotki powinny wisieć w ogłoszeniach! Widać jaki Rudolf jest piękny. Quote
Marta72 Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 kolejny piękny oposki bezdomniak:( moze nie przybiera na wadze bo jest mu smutno..... Quote
Ewelinaaa Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 Rudolf był z pewnością domowym psem. Czeka wciąż za kratami w schronisku. Każdy go omija, nikt nie zwraca uwagi na tak wspaniałego psa :( To przykre, bo jest wart naszej uwagi. Uwielbia się przytulać, jest kontaktowy, i kocha ponad wszystko człowieka. Widać,że jego obecność poprawia mu nastrój. :) Quote
Madzialenos Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Halo nie śpimy tylko szukamy domku :) Quote
Recommended Posts