Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

phase napisał(a):
Ja bym z miłą chęcią wpadła, ale mieszkam na północy Polski, więc kaaawał mam do Opola..

Nic się nie martw, że nie możesz przyjechać. Dobrze, że zaglądasz do chłopaków, bo dzięki temu ich wątek żyje.
Jeżeli uda się zrobić zdjęcia wszystko Ci pokażemy. :lol:

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Bardzo dobry pomysł z profesjonalną sesją jak ustalicie termin to piszcie to też spróbuję być w tym czasie w schronisku :)

Wczoraj byłam u nas w zoologicznym to sprzedawca powiedział że było poważniejsze zainteresowanie Filonem zobaczymy co z tego wyniknie. :)

Edited by Madzialenos
Posted

Wczoraj nie mogłam się zalogować, więc dopiero dzisiaj małe sprostowanie.
Kolega, o którym pisałam jest fotografem amatorem, nie zawodowcem.
Ale w swoje hobby wkłada dużo serca i czasu. Więc mam nadzieję, że nam się uda.

Ewelinaaa, czy mogę do Ciebie wysłać swój nr telefonu na PW?

Posted

phase napisał(a):
Czyli to już pewne, że wpadnie fotograf do schrona do chłopaków?.
Może a nóż jakieś ładne fotki wyjdą. :)

Mam nadzieję, że wyjdą ładne fotki i wreszcie los się do chłopaków uśmiechnie.
Ja jestem zdecydowana jechać. Przypominan tylko, że będzie to dopiero po moim powrocie z wczasów (21.07).
Wcześniej muszę się skontaktować z dyrektorką schroniska i dowiedzieć się czy zgodzi się na taką akcję.

Posted

Azorek przed zdjęciami musiał skorzystać z mojego skromnego salonu piękności :lol:,bo wyglądał okropniście, takiego niewyczesanego go jeszcze nie widziałam, a w końcu musiał się chłopak prezentować na zdjęciach :cool3:

Posted

Madzialenos napisał(a):
BozenaB : czy ten fotograf będzie robić zdjęcia dla psów z tego wątku ?

Pomysł był taki, żeby przede wszystkim zrobić zdjęcia dla czterech chłopaków z tego wątku.
Oczywiście jeżeli Dyrektorka się zgodzi.

Ale jeżeli są potrzebne także zdjęcia innych psiaków z tego schroniska, to nic nie stoi na przeszkodzie, żeby im też zrobić fotki. Napiszcie komu jeszcze są potrzebne.
Nie chcę robić zamieszania i fotografować wszystkich w schronisku, bo nas wygonią i nic nie załatwimy.

I jeszcze jedno. Za dwa dni jadę na urlop, tak jak uprzedzałam. Nie będę miała możliwości odwiedzania Dogo. Zgłoszę się po powrocie. (Ewelina i Alla mają mój numer telefonu.)

A zdjęcia są super.:lol:

Posted

BozenaB napisał(a):
Pomysł był taki, żeby przede wszystkim zrobić zdjęcia dla czterech chłopaków z tego wątku.
Oczywiście jeżeli Dyrektorka się zgodzi.

Ale jeżeli są potrzebne także zdjęcia innych psiaków z tego schroniska, to nic nie stoi na przeszkodzie, żeby im też zrobić fotki. Napiszcie komu jeszcze są potrzebne.
Nie chcę robić zamieszania i fotografować wszystkich w schronisku, bo nas wygonią i nic nie załatwimy.

I jeszcze jedno. Za dwa dni jadę na urlop, tak jak uprzedzałam. Nie będę miała możliwości odwiedzania Dogo. Zgłoszę się po powrocie. (Ewelina i Alla mają mój numer telefonu.)

A zdjęcia są super.:lol:

Wydaje mi się że bez problemu można robić zdjęcia nie wiem. Może by tak jeszcze porobić zdjęcia dla Ingi i Koki mają tutaj wątki dla Bonuska i Mango też mają wątki hm ??

Posted

Zobaczymy ile czasu zajmie fotografowania tych wszystkich bokserowatych psów. A poźniej jak zostanie nam czasu i checi i jesli dyrektorka zgodzi sie na fotografowanie innych psow to jak najbardziej postaramy sie wykonac pare zdjec

Posted (edited)

Tak, z Koką to dobry pomysł, Inguś ma zdjęć pełno, a przecież nie dacie rady zrobić zdjęć wszystkim psiakom. Wypytajcie Pani Kierownik, które psy potrzebują zdjęć :)

No i z chęcią Wam pomogę jeśli będziecie robili zdjęcia Amstaffom (albo jeśli w ogóle będziecie potrzebowali pomocy). Po prostu pójdzie sprawniej jak będą miały kogoś, kogo znają, obok siebie.

Edited by AmeliaR