Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiem , widziałam widziałam, ale nie mam żadnych jego zdjęć na razie, ani nic o nim nie wiem..
Musiałabym się wszystkiego o nim dowiedzieć, wtedy go tutaj dołożę :)
I jeszcze Ledo jest przecież, ale to ta sama sytuacja co z Rabinem, brak zdjęć i jakichkolwiek informacji na jego temat.
Jeśli byś coś o nich wiedziała, to napisz mi na PW :) A zdjecia to porobię im w sobotę, bo zawitam wtedy do schroniska.

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To prześlij mi każdego psiaka w oddzielnym mailu
tekst, fotki, mail, telefon, miasto + woj na jakie ogłaszać
i podaj w mailu wątek, bo czasami już się gubie komu psiaki ogłaszam i gdzie potem linki wstawić :eviltong:
mój mail : sandraadopcje@gmail.com

Posted

Ach, słuchajcie, ja mam zdjęcia Rabina, a o tekst zapytam w schronie jutro, ponieważ widzę, że na stronie jest fajny fragment. Założę Mu wątek, jak już dostanę tekst.

Posted

A po co Rabinowi osobny wątek, jak wszystkie cztery bokserowate psiaki ze schronu sa tutaj? :) Może innemu psiakowi taki wątek się przyda :D
Jeśli masz zdjęcia Rabina to wklej je tu.

Posted

Jutro zostanie wywieszone Filona ogłoszenie w sklepie zoologicznym w Lewinie Brzeskim. A pozostałą trójkę ogłoszę jak porobię zdjęcia w sobotę i zobaczę na własne oczy ich zachowanie. : )

Posted

Madzialenos dzięki, zrób im fajne zdjecia. I pokaż nam je na wątku później. I błagam weź Filonka na spacer :D Nie zapomnij o nim!! :)

wolf122 ja też mam nadzieję, ze psiaki trafią w odpowiedzialne ręce... :)

Posted

[quote name='yoshi22']Fajne fotki Ci wyszły :)[/QUOTE]
Dzięki,nawet nie wiesz jak się namęczyłam, bo jeszcze musiałam go odpchlić i chłopak ustać w miejscu mi nie mógł, na tych zdjęciach patrzy się na inne psy to fajne wyszły, no i za przysmakiem zagląda na jednym ;D

Posted

[quote name='Ewelinaaa']Zdjecia są super!! Ledo wspaniale się prezentuje :) Dzięki!! :loveu:[/QUOTE]
Prezentuje się wspaniale, bo to taki nasz schroniskowy przystojniaczek :cool3: NMZC, jak będę w schronie to jeszcze porobię mu trochę fotek :razz:

Posted

Nie brałam filona tylko rabina a zdjęcia robiłam tylko jak zobaczyłam ich jakość to się załamałam ... możliwe że będę w niedzielę ale tylko na porobienie zdjęć to jak któraś z was będzie to napiszcie to razem pospacerujemy :) Ale ok 2 zdjęcia Rabina dodam wieczorem :)