Hund Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Kapselku najpierw bullek Ci siakł do boksu teraz za sąsiada masz amstafa :) zmienia się towarzystwo żeby nie było nudno :) Quote
_bubu_ Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 kto nauczy Kapselka nowej sztuczki w nowym domu? Quote
Hund Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 ciągle w boksie :( kiedy jego los się odmieni... Quote
Jola_K Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 a nasz cyrkowiec "fiku-miku" i juz jest na pierwszej stronie! Quote
Hund Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 młody , mały piesek, szanse duże ajednak cisza?? dlaczego?? Quote
Hund Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Kapsel to prawdziwy dominant, wszystcy w boksie się go boją... wczoraj jak byłysmy w schronie to nie pozwałam innym pieskom jeść smakołyków , wszystkich terroryzował chciał zeżreć wszystko sam :) Quote
_bubu_ Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Kapselek szuka domku ! on nie ma dużych wymagań. Grzeczny..nieduży..tylko serce wielkie! Quote
Hund Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 dzisiaj znowu przganiał kumpli :) pierwszy przy kracie :) Quote
Hund Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Przed chwilą zadzwoniła do mnie kier :) Kapselek poszedł do domku... :) do znajomych pani kierownik :) Quote
Jola_K Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [quote name='Hund'] Przed chwilą zadzwoniła do mnie kier :) Kapselek poszedł do domku... :) do znajomych pani kierownik :) :cunao: :cunao: :cunao: :sweetCyb::drink1: :sweetCyb: :drink1: :sweetCyb: wszystkiego dobrego Maly! :loveu: Mam nadzieje ze od czsu do czasu beda jakies wiesci,jak mu sie wiedzie :) Ciesze sie, ze w poniedzialek udalo mi sie "smarkacza" poznac! Kochany maluszek :loveu: ps tytul zmienilam Quote
BosiaB_86 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: ale sie ciesze!!! Wszystkiego dobrego Kapselku!!!!!! :loveu: Quote
_bubu_ Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Wielkie gratulacje Kapselku! bardzo się cieszę :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Kluska4 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ale zakamuflowałyście informację :mad: Ja go szukam i znaleźć nie mogę, a on po prostu w domku doopke grzeje :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
BosiaB_86 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Cioteczki przepraszam za offa :oops: ale potrzeban pomoc... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4575931#post4575931 :placz: I pomyślałam, że skoro kapselek jest już w nowym domku to "jego cioteczki" mogą też zajrzeć do mojej Moiry :oops: Tym bardziej, że sunia też jest ze śląska... Z góry dziękuje!! :kiss_2: Quote
Recommended Posts