Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 603
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Panna Marple']Zgłosiłam deklarację stałą dla Górnisia jakiś czas temu. Czy już wpłacać skoro perspektywa hoteliku już blisko?[/QUOTE]
Myślę ,że tak
bo pojedzie jak tylko załatwimy transport:) Dzięki kochana!

Posted

Poszedł przelew z deklaracją dla Górnisia za 5 miesięcy - do listopada. Przypomnijcie mi, proszę jak trzeba będzie wplacić następne. Mam trochę tych deklaracji i zaczynam się gubić:crazyeye:

Posted

Chciałabym jak najszybciej. Martka1982 wspominała coś o Panu Grzegorzu , który wozi psy ale ja nie mam do niego namiaru a ona teraz jest na wyjeździe. Ja dopiero dziś wracam z urlopu i będę w schronisku w przyszły weekend. Dowiem się czy jest możliwość ,żeby ktoś od nich ewentualnie zawiózł psiaka a jeśli nie to chyba poczekamy aż martka wróci bo ja akurat jeśli chodzi o sprawy transportowe na dogo nie mam doświadczenia.
Napiszę zaraz zapytanie do kikou od kiedy mógłby przyjechać.

Posted

[quote name='caryca26']Chciałabym jak najszybciej. Martka1982 wspominała coś o Panu Grzegorzu , który wozi psy ale ja nie mam do niego namiaru a ona teraz jest na wyjeździe. Ja dopiero dziś wracam z urlopu i będę w schronisku w przyszły weekend. Dowiem się czy jest możliwość ,żeby ktoś od nich ewentualnie zawiózł psiaka a jeśli nie to chyba poczekamy aż martka wróci bo ja akurat jeśli chodzi o sprawy transportowe na dogo nie mam doświadczenia.
Napiszę zaraz zapytanie do kikou od kiedy mógłby przyjechać.[/QUOTE]

A moze warto zgłosić Górnika na wątek transportowy?

Dla takiego starszego psiaczka, to każdy dzień poza schronem ważny. Po co czekac tydzień? Może przez ten czas coś się wyklaruje, i transport akurat będzie.

Posted

[quote name='MALWA']A moze warto zgłosić Górnika na wątek transportowy?

Dla takiego starszego psiaczka, to każdy dzień poza schronem ważny. Po co czekac tydzień? Może przez ten czas coś się wyklaruje, i transport akurat będzie.[/QUOTE]

Tak , tylko właśnie wyczytałam ,e u kikou powódź więc pewnie musi ogarnąć sytuację póki co...

Posted

Jeszcze tak. Martka1982 jest na urlopie. Ona zna Pana Grzegorza , który wozi psy i bardziej orientuje się w temacie załatwienia transportu. Jak wróci z urlopu to napewno coś doradzi.

Posted

ten Grzegorz to była luźna propozycja,schronisko ma z nim kontakt, caryca pytałaś ich czy dzwonili do niego i się umówili?
myślałam,że Górnik już będzie u kikou jak wrócę....
czy ktokolwiek założył wątek na transportowym? czy w ogóle coś było zrobione w tej sprawie?