Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 603
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moja stała deklaracja poszła. Nie zmieniłam w stałym zleceniu imienia pieska i poszło "dla Jeżynki". Oczywiście pieniądze są dla Górnika:)

Posted (edited)

[FONT=Verdana]Tak sobie myślę, ze to bez sensu, ze Górnik jest w schronie, taki biedny stary pies. On powinien iść do DT, nawet jeśli ten okazałby się tylko płatny.

Inny psiak, który tez był w schronisku w Koninie - Szarik dawno poszedł do domu. Na jego koncie zostało ponad 1.400 zł. Może warto zadysponować tymi pieniędzmi, i pozwolić cieszyć się domem innemu psiakowi?

Tyle, ze tam jest jakiś problem, Szarik jest w domu, dom raz po raz prosi o pieniądze, chyba nie do końca zdają sobie z tego sprawę (albo nie chcą zdawać sobie sprawę), ze są domem stałym...

Wątek prowadzi Marta.

http://www.dogomania.pl/forum/threads/218722-Szarik-w-ds-w-Zabrzu-Trzymajmy-kciuki-za-trudne-początki!
[/FONT]

Edited by MALWA
Posted

[quote name='MALWA'][FONT=Verdana]Tak sobie myślę, ze to bez sensu, ze Górnik jest w schronie, taki biedny stary pies. On powinien iść do DT, nawet jeśli ten okazałby się tylko płatny.

Inny psiak, który tez był w schronisku w Koninie - Szarik dawno poszedł do domu. Na jego koncie zostało ponad 1.400 zł. Może warto zadysponować tymi pieniędzmi, i pozwolić cieszyć się domem innemu psiakowi?

Tyle, ze tam jest jakiś problem, Szarik jest w domu, dom raz po raz prosi o pieniądze, chyba nie do końca zdają sobie z tego sprawę (albo nie chcą zdawać sobie sprawę), ze są domem stałym...

Wątek prowadzi Marta.

http://www.dogomania.pl/forum/threads/218722-Szarik-w-ds-w-Zabrzu-Trzymajmy-kciuki-za-trudne-początki!
[/FONT]

Musimy poczekać jak rozwinie się wątek Szarika , jest tam dosyć dramatycznie...

Posted

A on nie może już jechać? Z pierwszej strony wynika, ze ma już gotówkę na pierwszy miesiąc a w deklaracjach brakuje tylko 35 zł. - tyle to można spokojnie bazarkami nadgonić... A lato co w domu, to w domu. Najlepsze schronisko domkowi nie dorówna...

Posted

[quote name='AlfaLS']A on nie może już jechać? Z pierwszej strony wynika, ze ma już gotówkę na pierwszy miesiąc a w deklaracjach brakuje tylko 35 zł. - tyle to można spokojnie bazarkami nadgonić... A lato co w domu, to w domu. Najlepsze schronisko domkowi nie dorówna...[/QUOTE]

Jestem tego samego zdania. Nieraz psiak nie ma wiele deklaracji, ale bazarkami można dociągnąć owe braki.

Poza tym teraz ciężki czas się zaczyna, zaraz znajdzie jakaś bida, której trzeba szybko pomóc, i zamiast Górnika inny psiak pojedzie do DT. Wydaje mi się, ze trzeba szybko działać....póki Górnik może z tego czasu skorzystać.

Posted

[quote name='MALWA']Jestem tego samego zdania. Nieraz psiak nie ma wiele deklaracji, ale bazarkami można dociągnąć owe braki.

Poza tym teraz ciężki czas się zaczyna, zaraz znajdzie jakaś bida, której trzeba szybko pomóc, i zamiast Górnika inny psiak pojedzie do DT. Wydaje mi się, ze trzeba szybko działać....póki Górnik może z tego czasu skorzystać.[/QUOTE]
Podpisuję się pod tym rękami i nogami. On nie jest już taki młody, każdy dzień poza schronem się liczy

Posted

[quote name='piescofajnyjest']wlazlam na watek Szarika...:([/QUOTE]

... ja też, i myślałam, że mnie szlag trafi... napisałam do Lary, ona jest z Zabrza, chyba chce odwiedzić właścicieli Szarika..
Oni chcą go uspić!!!

[quote name='Panna Marple']Podpisuję się pod tym rękami i nogami. On nie jest już taki młody, każdy dzień poza schronem się liczy[/QUOTE]

Jak najbardziej, tylko trzeba podjąć w końcu decyzję, skoro kasa już jest, a i DT czeka....

Posted

Zgadzam się z Wami ale poczekajmy jeszcze chwilę , zobaczymy jak z Szarikiem... Musimy też mieć kasę na transport a z Konina przy cenach paliwa to też ze 300 potrzeba...

Posted

jeśli osoby z wątku Szarika wyrażą zgodę to cała kwotą przejdzie na Górnika a wtedy może spokojnie jechać
Caryca popilotujesz to? mnie nie będzie w Polsce

z tych pieniędzy spokojnie starczy również na transport, przy okazji proszę poróbcie fotki Bingo i wyściskajcie go!

Posted (edited)

Hej! Ja chętnie bym to popilotowała ale nie bardzo wiem do kogo się zwrócić odnośnie transportu a sama jechać nie mogę...
Teraz jestem na wyjeżdzie a w schronisku będę dopiero za tydzień.
Może ktoś wie kto przewozi psiaki? Na transport jest trzeba tylko pokonać przeszkody logistyczne...

Weszła wpłata od Katekermit 20 zł
Dziękujemy!

Edited by caryca26
Posted (edited)

[quote name='martka1982']na dogo jest watek transportowy ale moze Grzegorz sie zgodzi?

przelalam na razie 1000zl po Szariku (bo mam limit), jak wroce to przeleje brakujace 150zl[/QUOTE]

A kto to jest Grzegorz? Fajnie by było jakby ktoś znajomy zawiózł Górniczka.
Weszło od Martka1982 1000 zł po Szariczku i od Barbarella 20 zł za 07/2012
Dzięki , wszystko odnotowane w pierwszym poście.

Edited by caryca26