barbarela Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 witam, przerzucam 20 zł na Górnika , przelew zrobię ok. piątego. dane te co na Jeżynke ? Quote
caryca26 Posted June 29, 2012 Author Posted June 29, 2012 barbarela napisał(a):witam, przerzucam 20 zł na Górnika , przelew zrobię ok. piątego. dane te co na Jeżynke ? Tak dane te same. Ślicznie dziękujemy! Quote
martka1982 Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 dziękujemy, mały kroczkami zbliżamy się do celu... Quote
ewu Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Moja stała deklaracja poszła. Nie zmieniłam w stałym zleceniu imienia pieska i poszło "dla Jeżynki". Oczywiście pieniądze są dla Górnika:) Quote
MALWA Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Wcięło mi ten wątek, a pamiętam, ze pisałam tu wcześniej. Znalazłam przez przypadek. Gdzie teraz znajduje się Górnik? Czy nadal w schronie? Quote
piescofajnyjest Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 caly czas w schronie chyba....zbieramy kase na wolnosc..... Quote
caryca26 Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 Weszły deklaracje od Asiapyziak 50 zł i ewu 15 zł Dzięki serdeczne kochane! Quote
MALWA Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 (edited) [FONT=Verdana]Tak sobie myślę, ze to bez sensu, ze Górnik jest w schronie, taki biedny stary pies. On powinien iść do DT, nawet jeśli ten okazałby się tylko płatny. Inny psiak, który tez był w schronisku w Koninie - Szarik dawno poszedł do domu. Na jego koncie zostało ponad 1.400 zł. Może warto zadysponować tymi pieniędzmi, i pozwolić cieszyć się domem innemu psiakowi? Tyle, ze tam jest jakiś problem, Szarik jest w domu, dom raz po raz prosi o pieniądze, chyba nie do końca zdają sobie z tego sprawę (albo nie chcą zdawać sobie sprawę), ze są domem stałym... Wątek prowadzi Marta. http://www.dogomania.pl/forum/threads/218722-Szarik-w-ds-w-Zabrzu-Trzymajmy-kciuki-za-trudne-początki! [/FONT] Edited July 4, 2012 by MALWA Quote
caryca26 Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 [quote name='MALWA'][FONT=Verdana]Tak sobie myślę, ze to bez sensu, ze Górnik jest w schronie, taki biedny stary pies. On powinien iść do DT, nawet jeśli ten okazałby się tylko płatny. Inny psiak, który tez był w schronisku w Koninie - Szarik dawno poszedł do domu. Na jego koncie zostało ponad 1.400 zł. Może warto zadysponować tymi pieniędzmi, i pozwolić cieszyć się domem innemu psiakowi? Tyle, ze tam jest jakiś problem, Szarik jest w domu, dom raz po raz prosi o pieniądze, chyba nie do końca zdają sobie z tego sprawę (albo nie chcą zdawać sobie sprawę), ze są domem stałym... Wątek prowadzi Marta. http://www.dogomania.pl/forum/threads/218722-Szarik-w-ds-w-Zabrzu-Trzymajmy-kciuki-za-trudne-początki! [/FONT] Musimy poczekać jak rozwinie się wątek Szarika , jest tam dosyć dramatycznie... Quote
caryca26 Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 Weszło 50 zł od Sabina02 , zapisałam jako deklaracja 07/2012 i 08/2012 Quote
caryca26 Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 Dopisałam do konta Górnika 35 zł deklaracji od Roland_de po Jeżynie. Quote
AlfaLS Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 A on nie może już jechać? Z pierwszej strony wynika, ze ma już gotówkę na pierwszy miesiąc a w deklaracjach brakuje tylko 35 zł. - tyle to można spokojnie bazarkami nadgonić... A lato co w domu, to w domu. Najlepsze schronisko domkowi nie dorówna... Quote
MALWA Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='AlfaLS']A on nie może już jechać? Z pierwszej strony wynika, ze ma już gotówkę na pierwszy miesiąc a w deklaracjach brakuje tylko 35 zł. - tyle to można spokojnie bazarkami nadgonić... A lato co w domu, to w domu. Najlepsze schronisko domkowi nie dorówna...[/QUOTE] Jestem tego samego zdania. Nieraz psiak nie ma wiele deklaracji, ale bazarkami można dociągnąć owe braki. Poza tym teraz ciężki czas się zaczyna, zaraz znajdzie jakaś bida, której trzeba szybko pomóc, i zamiast Górnika inny psiak pojedzie do DT. Wydaje mi się, ze trzeba szybko działać....póki Górnik może z tego czasu skorzystać. Quote
Panna Marple Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='MALWA']Jestem tego samego zdania. Nieraz psiak nie ma wiele deklaracji, ale bazarkami można dociągnąć owe braki. Poza tym teraz ciężki czas się zaczyna, zaraz znajdzie jakaś bida, której trzeba szybko pomóc, i zamiast Górnika inny psiak pojedzie do DT. Wydaje mi się, ze trzeba szybko działać....póki Górnik może z tego czasu skorzystać.[/QUOTE] Podpisuję się pod tym rękami i nogami. On nie jest już taki młody, każdy dzień poza schronem się liczy Quote
MALWA Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 [quote name='piescofajnyjest']wlazlam na watek Szarika...:([/QUOTE] ... ja też, i myślałam, że mnie szlag trafi... napisałam do Lary, ona jest z Zabrza, chyba chce odwiedzić właścicieli Szarika.. Oni chcą go uspić!!! [quote name='Panna Marple']Podpisuję się pod tym rękami i nogami. On nie jest już taki młody, każdy dzień poza schronem się liczy[/QUOTE] Jak najbardziej, tylko trzeba podjąć w końcu decyzję, skoro kasa już jest, a i DT czeka.... Quote
caryca26 Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 Zgadzam się z Wami ale poczekajmy jeszcze chwilę , zobaczymy jak z Szarikiem... Musimy też mieć kasę na transport a z Konina przy cenach paliwa to też ze 300 potrzeba... Quote
martka1982 Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 jeśli osoby z wątku Szarika wyrażą zgodę to cała kwotą przejdzie na Górnika a wtedy może spokojnie jechać Caryca popilotujesz to? mnie nie będzie w Polsce z tych pieniędzy spokojnie starczy również na transport, przy okazji proszę poróbcie fotki Bingo i wyściskajcie go! Quote
caryca26 Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 (edited) Hej! Ja chętnie bym to popilotowała ale nie bardzo wiem do kogo się zwrócić odnośnie transportu a sama jechać nie mogę... Teraz jestem na wyjeżdzie a w schronisku będę dopiero za tydzień. Może ktoś wie kto przewozi psiaki? Na transport jest trzeba tylko pokonać przeszkody logistyczne... Weszła wpłata od Katekermit 20 zł Dziękujemy! Edited July 6, 2012 by caryca26 Quote
martka1982 Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 na dogo jest watek transportowy ale moze Grzegorz sie zgodzi? przelalam na razie 1000zl po Szariku (bo mam limit), jak wroce to przeleje brakujace 150zl Quote
caryca26 Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 (edited) [quote name='martka1982']na dogo jest watek transportowy ale moze Grzegorz sie zgodzi? przelalam na razie 1000zl po Szariku (bo mam limit), jak wroce to przeleje brakujace 150zl[/QUOTE] A kto to jest Grzegorz? Fajnie by było jakby ktoś znajomy zawiózł Górniczka. Weszło od Martka1982 1000 zł po Szariczku i od Barbarella 20 zł za 07/2012 Dzięki , wszystko odnotowane w pierwszym poście. Edited July 6, 2012 by caryca26 Quote
Recommended Posts