mycha101 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Wczoraj po raz kolejny odwiedziłam schronisko w Pawłowie k. Ciechanowa woj mazowieckie. Jako, że pracuję nad stroną schroniska spędziłam tam wczoraj sporo czasu. Tak sobie chodziłam, pisałam informacje o psiakach, robiłam fotki i na koniec wizyty trafiłam na kwarantannę i kierownik powiedział, że jest maleństwo, które już powinno być na dworzu, ale ze względu na wielkość i kruchość pozostaje we względnym ciepełku. I tu nasuwa się pytanie jak długo będzie jej ciepło? Przyjdzie dzień, że będzie musiała ustąpić miejsca innemu, nowoprzybyłemu psiakowi, a wtedy trafi do kojca i zginie, bo jest za malutka, nie będzie potrafiła walczyć o swoje, zawsze będzie odpychana. Śnieżynka jest wielkości yorka, waży ok 3 kg, ma ok 3 lat. Jest zaszczepiona przeciwko wściekliźnie. Maleńswtwo jest bardzo przestraszone, nie chciała wyjść z budy, bo boi się ludzi, ktoś ją musiał bardzo skrzywdzić, dlatego teraz Śnieżynka czeka na swoją kolejną szansę, na normalne życie. Pomóżmy jej!!! TYMCZAS BĄDŹ DOMEK NA STAŁE PILNIE POTRZEBNY W sprawie dziewczynki proszę o kontakt pod numer tel. 602 676 760 Ola Czy ktoś może wystawić maleństwo na allegro??? Zdjęcie tylko jedno, taka była przestraszona. Quote
iwop Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 O oże święty jakie cudne biedactwo! trzeba ja stamtąd wydobyc!:placz: Quote
mulinka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 prześliczna :) koniecznie napisz w tytule wątku, że prosimy o allegro Quote
mulinka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='mycha101'] Śnieżynka jest wielkości yorka, waży ok 3 kg, ma ok 3 lat. Jest zaszczepiona przeciwko wściekliźnie. Maleńswtwo jest bardzo przestraszone, nie chciała wyjść z budy, bo boi się ludzi, ktoś ją musiał bardzo skrzywdzić, dlatego teraz Śnieżynka czeka na swoją kolejną szansę, na normalne życie. Pomóżmy jej!!! W sprawie dziewczynki proszę o kontakt pod numer tel. 602 676 760 Ola Czy ktoś może wystawić maleństwo na allegro??? Zdjęcie tylko jedno, taka była przestraszona. jest niewiarygodnie piękna :loveu: dopisz proszę w pierwszym poście w jakim województwie jest to schronisko a w tytule jeszcze PILNIE TYMCZAS !!! Quote
mulinka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 mycha101 nie martw się, to miniaturowe cudeńko na pewno szybko znajdzie conajmniej dom tymczasowy Quote
Kasia Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Mycha ja ją wystawie na allegro podaj mi tylko jakies namiary ;) Quote
mulinka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 ja jeszcze mam nadzieję, ze ona się komuś zgubiła Fidelku dziękuję !!! Quote
mycha101 Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Fidelku dziękuję bardzo:loveu:. Namiary: mycha107@o2.pl tel. 602 676 760 Ola Olszak Wykorzystaj info o maleńkiej z pierwszego posta. Jeśli coś jeszcze potrzebujesz, to daj znać. Śnieżynka szuka kochającego domku!!! Quote
mycha101 Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Fidelku z tytułu wątku usuwam prośbę o allegro. Quote
Kasia Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 mycha101 napisał(a): Fidelku z tytułu wątku usuwam prośbę o allegro. ok ;) jeśli zdążę to zrobię to jeszcze w pracy ale jeśli nie to zaraz jak tylko wrócę do domku :lol: a prosbę jeszcze jedna mam - jak będziesz miałą możliwość to daj jakieś lepsze zdjęcie...;) Quote
Kasia Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 to szkoda, przydałoby sie zdjecie suni z bliska....na razie wystwię z tym jednym ale jak będziesz następnym razem w schronisku to spróbuj zrobić jakieś inne, ok??? ;) Quote
mycha101 Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Nikt nie zagląda do Śnieżynki:shake: Quote
sisay Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Ja zagladam, ale nawet nie wiem co napisac :( Na tym forum mozna odejsc od zmyslow :placz: Quote
mycha101 Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 ma-ja napisał(a):Ja zagladam, ale nawet nie wiem co napisac :( Na tym forum mozna odejsc od zmyslow :placz: Wystarczy, że będziesz podnosić Śnieżynkę.:loveu: Quote
iwonamaj Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Znajdziesz domek mała Pysiu, na pewno! Quote
mycha101 Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Niech się domek znajdzie szybko!!! Quote
Recommended Posts