Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wczoraj po raz kolejny odwiedziłam schronisko w Pawłowie k. Ciechanowa woj mazowieckie. Jako, że pracuję nad stroną schroniska spędziłam tam wczoraj sporo czasu. Tak sobie chodziłam, pisałam informacje o psiakach, robiłam fotki i na koniec wizyty trafiłam na kwarantannę i kierownik powiedział, że jest maleństwo, które już powinno być na dworzu, ale ze względu na wielkość i kruchość pozostaje we względnym ciepełku. I tu nasuwa się pytanie jak długo będzie jej ciepło? Przyjdzie dzień, że będzie musiała ustąpić miejsca innemu, nowoprzybyłemu psiakowi, a wtedy trafi do kojca i zginie, bo jest za malutka, nie będzie potrafiła walczyć o swoje, zawsze będzie odpychana.
Śnieżynka jest wielkości yorka, waży ok 3 kg, ma ok 3 lat. Jest zaszczepiona przeciwko wściekliźnie. Maleńswtwo jest bardzo przestraszone, nie chciała wyjść z budy, bo boi się ludzi, ktoś ją musiał bardzo skrzywdzić, dlatego teraz Śnieżynka czeka na swoją kolejną szansę, na normalne życie. Pomóżmy jej!!! TYMCZAS BĄDŹ DOMEK NA STAŁE PILNIE POTRZEBNY
W sprawie dziewczynki proszę o kontakt pod numer tel. 602 676 760 Ola

Czy ktoś może wystawić maleństwo na allegro???

Zdjęcie tylko jedno, taka była przestraszona.

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mycha101']
Śnieżynka jest wielkości yorka, waży ok 3 kg, ma ok 3 lat. Jest zaszczepiona przeciwko wściekliźnie. Maleńswtwo jest bardzo przestraszone, nie chciała wyjść z budy, bo boi się ludzi, ktoś ją musiał bardzo skrzywdzić, dlatego teraz Śnieżynka czeka na swoją kolejną szansę, na normalne życie. Pomóżmy jej!!!
W sprawie dziewczynki proszę o kontakt pod numer tel. 602 676 760 Ola

Czy ktoś może wystawić maleństwo na allegro???

Zdjęcie tylko jedno, taka była przestraszona.

jest niewiarygodnie piękna :loveu:
dopisz proszę w pierwszym poście w jakim województwie jest to schronisko a w tytule jeszcze PILNIE TYMCZAS !!!

Posted

mycha101 napisał(a):

Fidelku z tytułu wątku usuwam prośbę o allegro.

ok ;)

jeśli zdążę to zrobię to jeszcze w pracy ale jeśli nie to zaraz jak tylko wrócę do domku :lol:
a prosbę jeszcze jedna mam - jak będziesz miałą możliwość to daj jakieś lepsze zdjęcie...;)

Posted

to szkoda, przydałoby sie zdjecie suni z bliska....na razie wystwię z tym jednym ale jak będziesz następnym razem w schronisku to spróbuj zrobić jakieś inne, ok??? ;)