abra64 Posted May 24, 2012 Author Posted May 24, 2012 Dziewczyny u Baksa jest niewesoło, walczy o życie w lecznicy. Tak jak pisałam był pod kroplówką wzmacniającą, po czym w poniedziałek został odebrany i wydawało się, że jest lepiej chodził po ogrodzie zjadł miskę jedzenia, , po południu Baks nagle się przewrócił i stracił przytomność , został natychmiast przewieziony do lecznicy i został tam do chwili obecnej. Cały czas jest pod kroplówka ale nie wiadomo czy z tego wyjdzie Quote
Anula Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 O rany! A jakaś diagnoza już jest? Tak się cieszyłam,że jest w DT! Co się stało,dlaczego nagle stan zdrowia się tak pogorszył? Quote
abra64 Posted May 24, 2012 Author Posted May 24, 2012 Anula napisał(a):O rany! A jakaś diagnoza już jest? Tak się cieszyłam,że jest w DT! Co się stało,dlaczego nagle stan zdrowia się tak pogorszył? tak jak pisałam , przewrócił się i stracił przytomność, wcześniej zaczym pojechał do lecznicy, też się przewrócił i dlatego pani zdecydowała się z nim jechać do weterynarza. Możliwe, że to był jakiś atak padaczki bo Baks załatwił się pod siebie po odzyskaniu przytomności i zaczął charszczeć, na chwilę obecną albo śpi albo jest w półśnie , cały czas leży nie ma kontaktu z człowiekiem Quote
gosia2313 Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Trzymam kciuki za niego, dobrze, że mu się to przytrafiło w Dt a nie w schronisku :O Tzn w ogóle miało się nie przytrafiać, ale mam nadzieję, że rozumiecie, co mam na myśli Quote
abra64 Posted May 24, 2012 Author Posted May 24, 2012 Baks za TM, odszedł dziś ok. 18.00, był nieprzytomny , lekarze powiedzieli, że nie ma dla niego ratunku Bardzo mi przykro, nie tak to miało być , Baks dopiero co wyszedł ze schroniska i miał być szczęśliwy, nie udało nam się .. Quote
gosia2313 Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 niemożliwe ! :( Teraz jak już był bezpieczny :( Quote
abra64 Posted May 24, 2012 Author Posted May 24, 2012 tak bardzo niesprawiedliwe, nie mogę się z tym pogodzić , cały czas myślę, że za póżno go z tego schronu wyciągnęłam ech nie mogę sobie z tym poradzić Quote
Anecioreczek Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 chociaz te ostatnie chwile przezyl z miloscia,a nie oboetnoscia w schronisku.. :( Quote
Lady_Amaltea Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Bardzo mi przykro :( Ale Baks doznał tyle krzywd, że należy mu się teraz psi raj Quote
Anula Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Baksiutku biegaj po zielonych łąkach wśród swoich przyjaciół! Tak nie miało być! Quote
maxelka Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Baksiku dedykuję Ci całą tablice TM, którą dziś robiłyśmy na akcję, może ludzie się opamiętają. Śpij spokojnie Quote
ala56 Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Baksiu za wcześnie - teraz jak dostałeś szansę na lepsze życie. Quote
AtaO Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Baksiu, serce pęka z żalu...:-(:-(:-( Teraz kiedy miałeś nareszcie swój domek i ....:-(:-( Quote
AtaO Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Baksiu, odwiedzam Twój wątek nawet teraz kiedy wiem, że Cię już nie ma z nami....:-(Tak smutno.....:-( Quote
Recommended Posts