Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 147
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny u Baksa jest niewesoło, walczy o życie w lecznicy.
Tak jak pisałam był pod kroplówką wzmacniającą, po czym w poniedziałek został odebrany i wydawało się, że jest lepiej chodził po ogrodzie zjadł miskę jedzenia, , po południu Baks nagle się przewrócił i stracił przytomność , został natychmiast przewieziony do lecznicy i został tam do chwili obecnej. Cały czas jest pod kroplówka ale nie wiadomo czy z tego wyjdzie

Posted

Anula napisał(a):
O rany!
A jakaś diagnoza już jest?
Tak się cieszyłam,że jest w DT!
Co się stało,dlaczego nagle stan zdrowia się tak pogorszył?

tak jak pisałam , przewrócił się i stracił przytomność, wcześniej zaczym pojechał do lecznicy, też się przewrócił i dlatego pani zdecydowała się z nim jechać do weterynarza. Możliwe, że to był jakiś atak padaczki bo Baks załatwił się pod siebie po odzyskaniu przytomności i zaczął charszczeć, na chwilę obecną albo śpi albo jest w półśnie , cały czas leży nie ma kontaktu z człowiekiem

Posted

Trzymam kciuki za niego, dobrze, że mu się to przytrafiło w Dt a nie w schronisku :O
Tzn w ogóle miało się nie przytrafiać, ale mam nadzieję, że rozumiecie, co mam na myśli

Posted

Baks za TM, odszedł dziś ok. 18.00, był nieprzytomny , lekarze powiedzieli, że nie ma dla niego ratunku
Bardzo mi przykro, nie tak to miało być , Baks dopiero co wyszedł ze schroniska i miał być szczęśliwy, nie udało nam się ..

Posted

tak bardzo niesprawiedliwe, nie mogę się z tym pogodzić , cały czas myślę, że za póżno go z tego schronu wyciągnęłam ech nie mogę sobie z tym poradzić