Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Baks miał robione badania, badania wyszły w porządku, ma trochę za mało krwinek czerwonych ale p. doktor mówi, że to z osłabienia. Teraz bierze tabletki na wzmocnienie, witaminy no jest cały czas dokarmiany, mam ogromną nadzieję, że wreszcie nabierze sił

• Replies 147
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy to jest darmowe DT? Czy Baks mógłby być tam ile trzeba czy tylko np. miesiąc, dwa?
Trzeba wziąć pod uwagę, że póki co Baks nie zachęca do adopcji, więc może będzie musiał być w DT dłuugo

Posted

abra64 napisał(a):
a Dzierżoniów to daleko ?

Dzierżoniów jest w woj.dolnośląskim na południowy zachód od Wrocławia.

gosia2313 napisał(a):
Czy to jest darmowe DT? Czy Baks mógłby być tam ile trzeba czy tylko np. miesiąc, dwa?
Trzeba wziąć pod uwagę, że póki co Baks nie zachęca do adopcji, więc może będzie musiał być w DT dłuugo

To jest płatne DT,w tej chwili domowe z dużym wybiegiem tj.ogrodem.Michelle4 ma w swoim podpisie,że ma wolne miejsce.Jest to bardzo dobre DT.Przebywa tam mój deklarowicz Bastek.

Posted

abra64 napisał(a):
a ile wynosi opłata za miesiąc?

Nic nie wiem to musi ustalić osoba,która opiekuje się Baksem i czy w ogóle wchodzi DT w grę.Też na dzień dzisiejszy nie wiadomo czy jest jeszcze miejsce.Ja dałam tylko namiary.

Posted

DT oczywiście wchodzi w grę, ale raczej darmowe. W hotelach jest jeszcze Kłapacz (ok. 600zł), Adol (ok. 400zł) Azura (to samo). Chyba, że znajdzie się sponsor, który by zapłacił za Dt czy hotel dla niego.

Posted

Właśnie tak jak Gosia mówi nie mamy pieniędzy na DT niestety :(
Baks był dziś na spacerze, został dokarmiony , chodzi pomału i dalej w swoim świecie :(

Posted

Niestety Fundacja Dr Lucy DT nie posiada a w hotelach mamy troche colaków, które jakoś szczęścia nie maja do adopcji / niektóre z powodu wieku lub choroby/. Te starsze zostana dozywotnio w hotelu. TYlko ogloszeniami mogłam pomóc Baksowi.