abra64 Posted April 20, 2012 Author Posted April 20, 2012 tak masz rację DT było by bardzo potrzebne ale wiesz jak ciężko z DT :( Quote
Anula Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Może zmienić tytuł wątku,że potrzebne na cito DT.To nieraz pomaga. Quote
abra64 Posted April 20, 2012 Author Posted April 20, 2012 Anula napisał(a):Może zmienić tytuł wątku,że potrzebne na cito DT.To nieraz pomaga. zmienię - może pomoże Quote
Anula Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Jeszcze mi przyszło do głowy umieszczenie Baksa na FB z prośbą o DT,tylko,że ja słabo poruszam się po FB i nie pomogę. Quote
abra64 Posted April 21, 2012 Author Posted April 21, 2012 ja na FB w ogóle się nie poruszam , proszę więc bardzo kogoś kto porusza się na FB zróbcie wydarzenia Baksiowi Quote
ala56 Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Dla mnie FB to też dziwna rzecz ale wydarzenia z tego co wiem trzeba aktualizować i udostepniać - potrzeba do tego jak najwiecej osob. Mozna sprobować. Ogloszenia Baksa www.tablica.pl /do spr/, www.gumtree.pl , www.alegratka.pl , www.adopcjapsa.pl , www.przygarnijzwierzaka.pl , www.rynekslaski.pl , www.morusek.pl , www.gieldaogloszen.pl , www.petworld.pl , www.mojpupil.pl , www.eoferty.pl , www.slaskatablica.pl , www.olx.pl , www.swistek.pl , www.adoptujemy.pl , www.darmobranie.pl , www.hiperogloszenia.pl , www.e-zwierzak.pl , www.informacyjny.com.pl , www.zwierzaki.a4z.pl , www.oglaszamy.pl , www.oferuje.pl , www.psy.pl , www.24polska.pl , www.adin.pl , www.sprzedasz.pl , www.bazarek.biz , www.azbazar.pl , www.forfiter.eu , www.piesek.org , www.oddam-za-darmo.pl , www.kupsprzedaj.pl /do spr/ , www.lento.pl , www.cafeanimal.pl , www.pupil.com , www.bezrodowodu.pl , www.katowice.info.pl , www.naszsosnowiec.pl , www.bedzincity.pl , www.dabrowacity.pl , Dogomania/ogłoszenia. Quote
abra64 Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 [quote name='ala56']Dla mnie FB to też dziwna rzecz ale wydarzenia z tego co wiem trzeba aktualizować i udostepniać - potrzeba do tego jak najwiecej osob. Mozna sprobować. Ogloszenia Baksa www.tablica.pl /do spr/, www.gumtree.pl , www.alegratka.pl , www.adopcjapsa.pl , www.przygarnijzwierzaka.pl , www.rynekslaski.pl , www.morusek.pl , www.gieldaogloszen.pl , www.petworld.pl , www.mojpupil.pl , www.eoferty.pl , www.slaskatablica.pl , www.olx.pl , www.swistek.pl , www.adoptujemy.pl , www.darmobranie.pl , www.hiperogloszenia.pl , www.e-zwierzak.pl , www.informacyjny.com.pl , www.zwierzaki.a4z.pl , www.oglaszamy.pl , www.oferuje.pl , www.psy.pl , www.24polska.pl , www.adin.pl , www.sprzedasz.pl , www.bazarek.biz , www.azbazar.pl , www.forfiter.eu , www.piesek.org , www.oddam-za-darmo.pl , www.kupsprzedaj.pl /do spr/ , www.lento.pl , www.cafeanimal.pl , www.pupil.com , www.bezrodowodu.pl , www.katowice.info.pl , www.naszsosnowiec.pl , www.bedzincity.pl , www.dabrowacity.pl , Dogomania/ogłoszenia. dziękuję za ogłoszenia, oby mu się udało Quote
ala56 Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Też myślę ,że należy zrobic badania- szkoda, że mamy przepełnienie w hotelach i nie możemy go zabrać. Quote
AtaO Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Baksiu, co u Ciebie? Smutny, biedny psiaku:-(... Quote
abra64 Posted April 24, 2012 Author Posted April 24, 2012 Baksiu cały czas smutny, osowiały, miał robione wczoraj badania czekamy na wyniki :( Quote
ala56 Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Bardzo jestem ciekawa bo wg mnie to on jest albo chory albo starszy niz 8 lat. Robilam mu ogloszenia, więc zależy mi na domku dla niego. Quote
gosia2313 Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Alu a wiesz, czy Snafi (ten młodzieniec z kolakowym pyszczkiem) jest u Was na forum już? Quote
Lucyja Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Gosiu dziś wrzucę tego kolaczkowego pieska na forum. Trochę z opóźnieniem, bo mam ostatnio straszne urwanie głowy i w pracy i z pieskami :) Quote
gosia2313 Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Lucyja napisał(a):Gosiu dziś wrzucę tego kolaczkowego pieska na forum. Trochę z opóźnieniem, bo mam ostatnio straszne urwanie głowy i w pracy i z pieskami :) Okej :-) (10 znaków) Quote
gosia2313 Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Chyba Baksa przeniesiono do innego boksu, ze szkieletami. Tam przynajmniej była jego karta Quote
Lucyja Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Alinko jest jeszcze inny piesek, którego fotki dostałam na mejla. Zaraz wrzucam na nasze forum. Quote
Lucyja Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Gosiu poprosze jeszcze namiary tel na kogoś w sprawie tego pieska w Sosnowcu. On ma jakies imię ? Wrzuciłam na forum fundacji. Quote
gosia2313 Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Wpisałam mu Snafi. Tel do mnie 721-035-215 (po 15) lub mail igemelli@o2.pl Quote
Recommended Posts