Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Widziałam ,ze już był wątek gorzowskich spacerów, ale uaktualnię ;)
Jest już kwiecien, coraz ładniejsza pogoda. Ma ktoś ochotę wybrać się na spacer?
Malwina vs Bibi :razz:

Posted

Natalia&Cody napisał(a):
O ile załatwię sobie transport to z wielką chęcią. :D

A dałoby radę załatwić? Ewentualnie można by np po wystawie gorzowskiej w lipcu, jakby się ktos wybierał ;)

Posted

Maalwi napisał(a):
A dałoby radę załatwić? Ewentualnie można by np po wystawie gorzowskiej w lipcu, jakby się ktos wybierał ;)

Myślę, że tak, ale pewnie dopiero jak się trochę w szkole rozluźni. ;) :D

Posted

no to dajcie jakąś propozycje :eviltong: ja mogę od przyszłego tygodnia w soboty i niedziele, od godz. 14-15, zależy jak pociągi bd jeździć, czasami może być szybciej :)

Posted

Gucci13 napisał(a):
no to dajcie jakąś propozycje :eviltong: ja mogę od przyszłego tygodnia w soboty i niedziele, od godz. 14-15, zależy jak pociągi bd jeździć, czasami może być szybciej :)

Bibi na razie cieczkuje, wiec myśle,że jak coś to co najmniej za 2 tygodnie ja mogę :)
Gucci13-z tego co widze po avatarze to masz yorka Gucciego?
Co powiecie na spacer w pierwszy weekend po majówce? ( myślę,że dokładny dzień powiem, jak sie dowiem w który dzień mam agility)

Posted

1 weekend po majówce może być, tylko godzine rzućcie :p

w avatarze jest Gucci, ale brałabym Adina, też yorka ale troche większe wydanie :evil_lol:

Posted

Gucci13 napisał(a):
1 weekend po majówce może być, tylko godzine rzućcie :p

w avatarze jest Gucci, ale brałabym Adina, też yorka ale troche większe wydanie :evil_lol:

OK :) A mogę jeszcze prosic o Twoje imię? :D