Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

emilia2280 napisał(a):
hehe, spaniele to Emilia, Kastor kastruje wszystkie psy i koty jakie ma mozliwosc :)

Dobrze ze Tomo2 odpisal.

aaaa:)
no to juz wiem.
dzieki ze tez wpadlas.

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cisowianka napisał(a):
Tak banerki mają swoją moc - zagądam, niestety też nie mogę pomóc, ale hopsnę w górę ;)

Ale masz dużo wolnego miejsca w podpisie, może chociaż czasowo tam któryś wkleisz? :-)

TZmestudio

Posted

dziekuje za piekny banerek:)
dzieki ze wpadlas agaga21:)

no szkoda malego, moze uda mi sie wyrwac w wekenda do domu stad, to pykne nowe fotki i ew cos wiecej sie dowiem, w sensie do kiedy jest czas, czas na zabranie go... :(

Posted

darunia-puma napisał(a):
jestem ciociu i niestety mogę jedynie małego podnieś na pierwszą z moją całą szóstką nie ma szans nawet na tymczas u nas przykro mi
hop kochany po domek

dziekuje i za to, bo ja nie zawsze moge wejsc, a watek spada.
ehhh maly mam nadzieje ze sie uda z tym domkiem i w koncu bedziesz mial to na co zaslugujesz~!!!!

Posted

dzieki, ze zagladacie,
jestem troche zrozpaczona tym, ze nie jestem w stanie nic robic,
robilam na szybko ogloszenia, bylo ponad 200 wejsc i nic zero, chocby zapytania, ale z drugiej strony sie nie dziwie, z ta lapa ciezka sprawa, w sumie nie wiadomo co mowic, bo nie wiem, czy ta operacja bedzie potrzebna czy nie,
jak wroce 3 to juz sama go wezme do weta, ale jeszcze tyle czasu...
ehhh

Posted

Ania102 napisał(a):
Justyna może jak wrócisz to zrobimy bazarek jakiś wspólny? Ja i tak w tym momencie sama bym nie ogarnęła.

ustalimy jak wroce,
u mnie z noga nie najlepiej... zreszta szkoda gadac i psuc sobie humor.

jak bede miala nowe wiesci dam znac.

Posted

nie ma tekstu...
w 1 poscie sa info na jego temat trzeba by to sklecic jakos w ogloszenie.
ale on ma ponad 400 wyswietlen lacznie na tablicy.pl i gumtrre i zero tel, nawet pytania.

Posted

ooo - no to już wiem, o co chodzi;) Dzwonił do mnie Tomo - psiak potrzebuje jakisik pewnie finansow, bo Tomo kombinuje z hotelikiem, ktory w naszych okolicach przechowywal mu już kilka beagli:) Justyna - czy tego psa można w każdej chwili odebrać?

Posted

rozmawiałam z Andzia69 i Tomkiem,
pies prawdopodobnie pojedzie do hotelu.
choc szukamy jeszcze dt, bo najpewniej bedzie potrzebna operacja tej lapy, szczepienia, karma... a jak dojdzie jeszcze hotel to juz masakrastyczne koszta.
ciotki pomyslcie czy nie znacie jakiegos dt.