justysiek Posted April 18, 2012 Author Posted April 18, 2012 emilia2280 napisał(a):hehe, spaniele to Emilia, Kastor kastruje wszystkie psy i koty jakie ma mozliwosc :) Dobrze ze Tomo2 odpisal. aaaa:) no to juz wiem. dzieki ze tez wpadlas. Quote
mestudio Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 [PHP][/PHP] [PHP][/PHP] [PHP][/PHP] [PHP][/PHP] Quote
mestudio Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 [PHP][/PHP] [PHP][/PHP] banerki zamówiła Ziutka... TZmestudio Quote
cisowianka Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Tak banerki mają swoją moc - zagądam, niestety też nie mogę pomóc, ale hopsnę w górę ;) Quote
mestudio Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 cisowianka napisał(a):Tak banerki mają swoją moc - zagądam, niestety też nie mogę pomóc, ale hopsnę w górę ;) Ale masz dużo wolnego miejsca w podpisie, może chociaż czasowo tam któryś wkleisz? :-) TZmestudio Quote
cisowianka Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 No fakt:oops:, swego czasu próbowałam to zrobić, nie powiodło się.Jak będzie wolna chwila.....będę próbować. Quote
justysiek Posted April 19, 2012 Author Posted April 19, 2012 dziekuje za piekny banerek:) dzieki ze wpadlas agaga21:) no szkoda malego, moze uda mi sie wyrwac w wekenda do domu stad, to pykne nowe fotki i ew cos wiecej sie dowiem, w sensie do kiedy jest czas, czas na zabranie go... :( Quote
darunia-puma Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 jestem ciociu i niestety mogę jedynie małego podnieś na pierwszą z moją całą szóstką nie ma szans nawet na tymczas u nas przykro mi hop kochany po domek Quote
justysiek Posted April 19, 2012 Author Posted April 19, 2012 darunia-puma napisał(a):jestem ciociu i niestety mogę jedynie małego podnieś na pierwszą z moją całą szóstką nie ma szans nawet na tymczas u nas przykro mi hop kochany po domek dziekuje i za to, bo ja nie zawsze moge wejsc, a watek spada. ehhh maly mam nadzieje ze sie uda z tym domkiem i w koncu bedziesz mial to na co zaslugujesz~!!!! Quote
azalia Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Oby jakiś dom przygarnął tego ślicznego szczeniaka. Quote
justysiek Posted April 19, 2012 Author Posted April 19, 2012 dzieki, ze zagladacie, jestem troche zrozpaczona tym, ze nie jestem w stanie nic robic, robilam na szybko ogloszenia, bylo ponad 200 wejsc i nic zero, chocby zapytania, ale z drugiej strony sie nie dziwie, z ta lapa ciezka sprawa, w sumie nie wiadomo co mowic, bo nie wiem, czy ta operacja bedzie potrzebna czy nie, jak wroce 3 to juz sama go wezme do weta, ale jeszcze tyle czasu... ehhh Quote
mestudio Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 A w jakich rejonach jest psiak??? TZmestudio Quote
justysiek Posted April 19, 2012 Author Posted April 19, 2012 pies przebywa w okolicach Kielc w woj. świętokrzyskim. Quote
Ania102 Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Justyna może jak wrócisz to zrobimy bazarek jakiś wspólny? Ja i tak w tym momencie sama bym nie ogarnęła. Quote
justysiek Posted April 20, 2012 Author Posted April 20, 2012 Ania102 napisał(a):Justyna może jak wrócisz to zrobimy bazarek jakiś wspólny? Ja i tak w tym momencie sama bym nie ogarnęła. ustalimy jak wroce, u mnie z noga nie najlepiej... zreszta szkoda gadac i psuc sobie humor. jak bede miala nowe wiesci dam znac. Quote
justysiek Posted April 21, 2012 Author Posted April 21, 2012 udalo mi sie wytrwac to postaram sie o nowe foty. Quote
Ania102 Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 justysiek u mnie tez fatalnie we wszystkim. Gdzie jest tekst ogłoszeniowy, może ktoś go zechce takim jaki jest teraz, to mu pakiet zamówię Quote
justysiek Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 nie ma tekstu... w 1 poscie sa info na jego temat trzeba by to sklecic jakos w ogloszenie. ale on ma ponad 400 wyswietlen lacznie na tablicy.pl i gumtrre i zero tel, nawet pytania. Quote
andzia69 Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 ooo - no to już wiem, o co chodzi;) Dzwonił do mnie Tomo - psiak potrzebuje jakisik pewnie finansow, bo Tomo kombinuje z hotelikiem, ktory w naszych okolicach przechowywal mu już kilka beagli:) Justyna - czy tego psa można w każdej chwili odebrać? Quote
justysiek Posted April 23, 2012 Author Posted April 23, 2012 rozmawiałam z Andzia69 i Tomkiem, pies prawdopodobnie pojedzie do hotelu. choc szukamy jeszcze dt, bo najpewniej bedzie potrzebna operacja tej lapy, szczepienia, karma... a jak dojdzie jeszcze hotel to juz masakrastyczne koszta. ciotki pomyslcie czy nie znacie jakiegos dt. Quote
Recommended Posts