Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki :) Właśnie będę zamawiać  i padło na ten pomarańcz :) Jeszcze wcześniej z mamą konsultowałam :P i doradziła pomarańcz ze względu, że lepiej pasują do kiwi. Bo jedne szelki właśnie kiwi wybrałam i nad tymi drugimi się zastanawiałam. 

Posted

Przyszły!!! Śliczne są, kolorki ładniejsze niż na zdjęciach w sklepie :D Fotki dam jutro, bo wolę cyknąć na zewnątrz. W mieszkaniu mam światło do d*y.

A poza tym to mamy za sobą już drugi trening agi :) Myślę, że Cleo fajnie idzie i już się tak nie rozpraszała jak za pierwszym razem :) Ogólnie szybko łapie :)

Posted

Hej

Ale sarenko-zajączki z nich :)

A w ogóle co na twoich zdjęciach robi Kaja? Mieszkasz niedaleko Marty? Jak tak to mam coraz większą motywację,żeby w Wasze strony  podjechac ;)

Posted
3 godziny temu, Erykowa napisał:

Hej

Ale sarenko-zajączki z nich :)

A w ogóle co na twoich zdjęciach robi Kaja? Mieszkasz niedaleko Marty? Jak tak to mam coraz większą motywację,żeby w Wasze strony  podjechac ;)

tylko ja taka samotna na tym moim końcu świata....

Posted

Ta świętujemy, chciałabym :P

Erykowa to nie ta Kaja :D To Kaja mojej mamy :P

W ogóle to mam zdjęcia z wielkanocnego spaceru, jak pozmniejszam to wstawię. Nie powinno mi to zająć dłużej niż trzy dni ;P ;)

Posted
11 godzin temu, Dioranne napisał:

Zdjęcia, migiem!

Odezwała się ta co nieustannie zasypuje nas zdjęciami :P

Jak wyrosła widać na poprzedniej stronie. Już bardziej od tego czasu nie urosła i już raczej nie urośnie :P

No dobra. Dam wieczorem. Prawdopodobnie ;P

Też mam nadzieję na spotkanie. Chciałabym na żywo zobaczyć jaki byczek z tego Twojego Pana P. :)

Posted

Dobra na razie macie szele :P Tamte obiecane spacerowe później

WP_20160402_011.jpg.9ca09d1cd8ffeca13c46

WP_20160402_012.jpg.01db4de48dca2f0b79a2

WP_20160402_019.jpg.b1e87735942a3f0158f8

WP_20160402_020.jpg.33b3036cd9dd1e0016d8

Jaram się tymi szelkami, bo to pierwsze takie lepsze jakie kupiłam :P

A dzisiaj na spacerze (z którego nie mam zdjęć, oprócz tych wyżej) pobawiliśmy się w tropienie. Cleo była genialna. Za pierwszym razem się całkiem zgubiła. Stanęła i zaczęła jęczeć "nie wiem gdzie oni są, co mam teraz zrobić, nie wiem, ratunku!" Ale w końcu (bez podpowiadania) zawróciła i odnalazła trop. Potem szło już z górki. Viki jest genialna tylko jak szuka żarcia. Ludzia nie bardzo chciało jej się szukać. Ogólnie wyglądało to tak: "dobra chyba w tę stronę poszli *niuch niuch* idę przed siebie, o chyba weszli do lasu, dobra w tej okolicy gdzieś są dalej już sama sobie znajdziesz. Mogę iść?" Natomiast u Cleo wygląta to tak: "o kurczę znajdę ich! Dawaj idziemy, ja wiem gdzie oni są, ja wiem!!! No daleeej idziemy musimy znaleźć!!!"

W każdym razie obie są solidnie wymęczone po dzisiejszej zabawie :)

• Upvote 1
Posted

Te zielone Juliusy są cudowne :)

Też mam zamiar zacząć z psami zabawę w tropienie, tyle,  ze wolą w chowanego - przecież przy tropieniu jest tyle innych śladów, którymi mogą pójść... ;))

Posted
3 minuty temu, Mary&Shena napisał:

Te zielone Juliusy są cudowne :)

Cleo dziękuje, a Viki pokazuje Ci język ;)

Tropienie jest super. Psy padły po powrocie jak nigdy :) A chowanego to moje też lubią. Zwłaszcza Viki woli to od tropienia.

Ok mam foty. Nie wiem czy wszystkie od razu wstawię, bo trochę tego jest.

Wielkanocny spacerek w jednych z pierwszych w tym roku wiosennych promieni słonecznych :)

Grupowo:

DSC08645.JPG.b7baf5d5b18880079067057a18c

Baron, pies ze śmietnika:

DSC08656.JPG.3f9ded11bb19b40570543746218

DSC08657.JPG.7d1e2c88110c646ebe7c21aa70a

Bardzo lubię to foto :)

DSC08658.JPG.5b4c2e55208bc59918271d78e0b

Kajka:

DSC08661.JPG.a7539a17499718e32f3a3230437

Posted
O 2.04.2016o10:18, BlackDream napisał:

Odezwała się ta co nieustannie zasypuje nas zdjęciami :P

Jak wyrosła widać na poprzedniej stronie. Już bardziej od tego czasu nie urosła i już raczej nie urośnie :P

No dobra. Dam wieczorem. Prawdopodobnie ;P

Też mam nadzieję na spotkanie. Chciałabym na żywo zobaczyć jaki byczek z tego Twojego Pana P. :)

Ale nas prawie nikt nie odwiedza, więc mogę się obijać ze zdjęciami. :P Obecnie z Pana Pinczera jest gruby byczek, bo przez zimę zawsze się zapuści. Aczkolwiek od początku marca już trochę zrzucił, niedługo mam zamiar się z nim zabrać za wyrabianie formy (u nas obu :D).

Obie panienki piękne! My Julki też mamy, ale ten neonowy kolor. ;) Także jak kiedyś w końcu uda się spotkać to cała ekipa może się zaprezentować w Julkach. :D