ceris Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 To muszę się psychicznie nastawić na lizanie :-o, ale nie obiecuję :evil_lol: Quote
BlackDream Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 (edited) Nie było mnie tu kilka dni, ale już wróciłam :) Mam dzisiaj pod opieką psy rodziców, ledwo ogarniam całą trójkę, ale w sumie fajnie jest. Jeszcze jutro cały dzień będę z nimi sama. Izabela124. napisał(a):Wpadam z rewizytą :) Witamy! :smile: Na razie tylko zerknęłam na waszą galerię, ale zaraz będę oglądać dokładnie, bo widzę tam małą, łysą niespodziankę :loveu: Edited May 1, 2012 by BlackDream Quote
Izabela124. Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 W końcu doczekałam się tej łysej niespodzianki :) Quote
BlackDream Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 Gratuluję nowego członka rodziny :smile: Mam nadzieję, że też sie kiedyś jakiegoś doczekam Quote
ceris Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 BlackDream napisał(a):Nie było mnie tu kilka dni, ale już wróciłam :) Mam dzisiaj pod opieką psy rodziców, ledwo ogarniam całą trójkę, ale w sumie fajnie jest. Jeszcze jutro cały dzień będę z nimi sama. No to masz niezły ubaw z trójeczką ;) To może jakieś foteczki? Plissss. Quote
sonia1974 Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 ALE CUDNE ZDJĘCIA .Modelka piękna to zdjęcia zawodowe .Ta mała ziemi nie dotyka, piesolot normalnie .Będę często na waszych pokazach lotniczych . Wymiziać panienkę proszę i piesie w gościach też . Quote
BlackDream Posted May 2, 2012 Author Posted May 2, 2012 Taaa ubaw był, ale zdjęć nie ma :eviltong: Nie dalam rady robić zdjęć i pilnować, żeby Giness nie skakał Vikinie po plecach w zabawie. Do tego jak wszystkie trzy bawią się w gonitwę to owczary czasem się zbyt mocno nakręcają i Viki z partnerki do zabawy zamienia się w ofiarę do upolowania. Dam jutro inne, niepsowe foty (chyba, że nie chcecie) i jak zdążę to porobię też zdjęcia calej trójeczki. Rodzice już wrócili więc będę mogła się skupić na cykaniu fotek. Sonia dziękuję bardzo :smile: Oczywiście zapraszamy na pokazy :cool3: To nie psy były w gościach u mnie, to ja jestem u nich. Wymiziam wszystkich :smile: Quote
ceris Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Tak prosimy o wszelkiego typu foty: psowe, niepsowe, ludziowe i inne :multi: Już widzę w wyobraźni, jak sobie poczynają kolesie z malutką Viki :evil_lol: Pies moich rodziców tak po przyjacielsku klepnął łapą w plecy mojego małego, że w trawie zginął :lol: Quote
Izabela124. Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 BlackDream napisał(a):Taaa ubaw byĹ‚, ale zdjęć nie ma :eviltong: Nie dalam rady robić zdjęć i pilnować, ĹĽeby Giness nie skakaĹ‚ Vikinie po plecach w zabawie. Do tego jak wszystkie trzy bawiÄ… siÄ™ w gonitwÄ™ to owczary czasem siÄ™ zbyt mocno nakrÄ™cajÄ… i Viki z partnerki do zabawy zamienia siÄ™ w ofiarÄ™ do upolowania. Dam jutro inne, niepsowe foty (chyba, ĹĽe nie chcecie) i jak zdÄ…ĹĽÄ™ to porobiÄ™ teĹĽ zdjÄ™cia calej trĂłjeczki. Rodzice juĹĽ wrĂłcili wiÄ™c bÄ™dÄ™ mogĹ‚a siÄ™ skupić na cykaniu fotek. Sonia dziÄ™kujÄ™ bardzo :smile: OczywiĹ›cie zapraszamy na pokazy :cool3: To nie psy byĹ‚y w goĹ›ciach u mnie, to ja jestem u nich. Wymiziam wszystkich :smile: Co to za chiński post? :evil_lol: Quote
sonia1974 Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Black jest w gościach i pewnie zapsienie i zmiana klimatu spowodowały że posługuje się chińskim alfabetem :evil_lol: Quote
BlackDream Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 :roflt::roflt::roflt: Dogo sobie ze mnie chyba jaja robi, jak pisałam tego posta to był normalny :eviltong: Poprawię to późnieeeeej :watpliwy: Ceris a jakiego psa mają Twoi rodzice? Dobra mam fotki, ale wydaje mi się, że są jakieś takie niezbyt dobre, nieciekawe i w ogóle. Na początek przysypiający nietoperz A teraz trochę przyrody Jakiś owad oblepiony pyłkiem Quote
BlackDream Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 Sama się sobie dziwię, że zbliżyłam się do tego żądlącego potwora :nerwy: To zdjęcie jakieś takie smutne Gorąco Trzeba się ochłodzić w baseniku Quote
Anecioreczek Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 http://i1079.photobucket.com/albums/w513/blackdream2/112.jpg Jakie to wielkie dla Viki xD Owczary cudne :loveu: No i pszczoła- gratuluje odwagi, ja mam uczulenie uciekam na kilometr jak widzę takie potworyy! Quote
Bobryna Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Anecioreczek napisał(a):No i pszczoła- gratuluje odwagi, ja mam uczulenie uciekam na kilometr jak widzę takie potworyy! Na zdjęciu jest osa ;) też się strasznie boję latających żądlących "potworów" :look3:, chociaż nie mam uczulenia ;) BlackDream świetne zdjęcia :) Czy mi się wydaje, czy Viki próbuje "kopać" w wodzie :lol: Quote
ceris Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 BlackDream napisał(a): Ceris a jakiego psa mają Twoi rodzice? Mieszaniec onka i bernardyna. Wielki stary poczciwina :lol: o bardzo łagodnym charakterze. Riko z kolei jest jak mała zazdrosna pokrzywa. Jazgot robi na samo zdanie "Dobry Borek", nie mówiąc już o pogłaskaniu albo zbliżeniu się do psa rodziców. Tylko raz mieliśmy niebezpieczną przygodę. Riko zajrzał tylko do misko Borka, a ten w ułamku sekundy miał małego w pysku. Jedno szarpnięcie i byłoby po moim gacku :-( Riko miał rozerwaną skórę, ale bez urazu krtani. Obeszło się bez szycia i tylko na zastrzykach. Miał krwiaka wielkości jaja kurzego po dwóch dniach od zdarzenia. Wszystko skończyło się dobrze. Zdjęcia śliczne :loveu: . Viki jak zwykle urocza, a basenik super. To specjalna pieskowa wygoda? Quote
sonia1974 Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Owczary super piękne i kobieta w kąpieli też .Świetny pomysł z tym basenikiem , to taki zwykły do oczka wodnego .?Moim niziołkom też taki sprawię . Czym karmisz malutką ? Quote
BlackDream Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 Tak, kopanie w wodzie to jej ulubione basenikowe zajęcie :lol: Ceris, dobrze, że wszystko dobrze się skończyło. Viki nagminnie próbuje kraść jedzenie innym psom niezależnie od tego, jakie są duże. Już kilka razy zdarzyło jej się zabrać przsymak któremuś z owczarków prosto sprzed pyska :crazyeye: A szybka jest jak błyskawica, ciężko ją upilnować. Co do baseniku to jest piaskownica dla dzieci. Kiedyś była kupiona dla mojego brata, ale już jej nie używa, więc została podarowana psom. Viki je Acanę. Kiedyś była na BRAFie i teraz zastanawiam się czy jej znowu na tą dietę nie przestawić. Wydaje mi się, że była wtedy w lepszej formie. Quote
ceris Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Black, narobiłaś mi ochoty na takie oczko wodne dla piesa :razz: Chyba mu coś takiego wykombinuję, pomyślę jeno chwilę ;) Quote
BlackDream Posted May 10, 2012 Author Posted May 10, 2012 Wróciłam... bez żadnych zdjęć, ale za to z radosną nowiną! Byłyśmy dzisiaj z Viki na pierwszym treningu agility! Było świetnie :multi: Quote
ceris Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 [quote name='BlackDream']Wróciłam... bez żadnych zdjęć, ale za to z radosną nowiną! Byłyśmy dzisiaj z Viki na pierwszym treningu agility! Było świetnie :multi:[/QUOTE] O mamuniu, szczerze wam zazdroszczę :lol: To opowiadaj szybko jak było, w szczegółach. Jestem głodna takich opowieści :cool3: Quote
sonia1974 Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 a viki też taka zadowolona jak pańcia wy mieszczuchy macie więcej takich możliwości a na wsiach tylko łąki do latania , ja nawet sąsiadką się nie przyznaję że psom wołowinę kupuje bo za wariatkę mnie uznają, zresztą i tak już myślą :stupid::evil_lol: Quote
Recommended Posts