Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bazyliszek napisał(a):
Kochana a to są 2 sunie z 3 czy wszystkie trzy? Wiesz coś więcej o nich?

Są to trzy sunie. Na obecną chwilę nie wiem w jakim są mniej więcej wieku. Gdy tylko coś dokładniejszego się dowiem zaraz dam znać.

Posted

Gdyby nie gęste futro haszczaka , wygladałby na 1 rzut oka jeszcze gorzej :/
Wiadomo może co ta jedna srebrna ma pod tym ogonkiem ? Bo wygląda to fatalnie :(

Posted

utan77 napisał(a):
Gdyby nie gęste futro haszczaka , wygladałby na 1 rzut oka jeszcze gorzej :/
Wiadomo może co ta jedna srebrna ma pod tym ogonkiem ? Bo wygląda to fatalnie :(

Suni wypada macica,potrzebna jest operacja tylko nie wiem,czy już da się sunię operować bo jest w fatalnym stanie fizycznym.

Posted

Tak, wszystkie trzy husky to sunie. Dwie w złym stanie zarówno fizycznym jak i psychicznym. Zwłaszcza jedna - boi się wszystkiego, jest niesamowicie wylękniona. Zapewne trzeba będzie włożyć trochę pracy, by przywrócić im wiarę w człowieka.
Trzecia z suk husky jest w dobrym stanie fizycznym. Ona została również zabrana.

Sznaucerka, jak wynika i informacji Fundacji pod psim Aniołem też przejawia przejawia lękowe zachowania. Mam nadzieję że szybko ich się wyzbędzie...taki mały psiaczek nie powinien bać człowieka :(

Posted

Dwie suczki są naprawdę w bardzo kiepskim stanie zarówno fizycznym jak i psychicznym:placz:. Dziś na widok opiekuna, ze smyczą, który chciał je zabrać na spacer uciekały w popłochu. Zapowiada się długa rehabilitacja:angryy:.

Bardzo prosimy o wsparcie dziewczyn. Jeżeli nie finansowe to właśnie na FB, poprzez udostępnianie, komentowanie i klikanie lubię to.

Dziękuję wszystkim.

Link do FB:

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.279137375503246.67299.196808220402829&type=1