Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mitsu.
Ja osobiście uważam że ostatni w stawce powinien mieć ocenę doskonałą a 1 miejsce Atsu.
i zastanwiam sie czy Sango Go miałaby I lokatę gdyby była w konkurencji z inną "zapyźnioną" sunią . . .

Posted

Mitsu wiewiórka Cię ugryzła :P
o co ja walczę niby...juz podyskutowac nie mozna?? Zaraz trzeba sie żreć wg Twoich przemyśleń?? Myśle, zę ludzie potrafia normalnie rozmawiać choc moze jest Ci to obce ;)
i po raz kolejny proponuję Ci czytać ze zrozumieniem...bo ześ sie "podjarała" i musiałąś szybko cos walnąć co :)?? nie raczyłaś zauwazyć, ze odnosze sie ogólnie do wystaw nie do tej konkretnie :) Jesli Cie interesuje moje zdanie uważam, zę fajne pieski :P ale chyba Cię to nie interesuje bo nie mozna wtedy powarczeć...Trochę spokoju....mniej nerwów i czego tam sobie jeszcze chcesz :)

Sakura...jak juz móiłąm ja do tego inaczej podchodze...może dlatego wystawy odwiedzam jako widz a nie wystawca :)

Posted

a który najpiekniejszy...dla mnie Seiwuch oczywistość, choć jak Sakura juz wie jego pies też mi sie podoba :) mi ma prawo podobać sie co chce....mogę woleć psy ze szpiczastymi owczarzymi uszami...choc akita takowych mieć nie powinna co? Ja sie nie zapieram czy sędzia miał racje czy nie...do niczego mi to potrzebne...natomiast atak pt. japońskie złe...bo ze wzgledu, ze japońskie to japońskie i wygrywa jest najzwyczajniej w świecie śmieszne :) ja sie pytam gdzie te oburzenia jak wygrywa niejaka Taura czy słynne psiaki z Co Ty Na To ;)