sortis Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Staffiki Best of Breed: Ch. Bullseye American Idol (IV na grupie) Best of Opposite Sex: Ch Trugrip Canuck Break Away Quote
Carbonara Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 ogladałam filmik z oceny staffków i smiem stwierdzic ze poziom był w tym roku nizszy niz w zeszłym roku i dwa lata temu .I raczej długasne sa gwiazdy wesminster;) i brakuje mi przedpiersia :) ale cóz co kraj to obyczaj :) ale to jest tylko moja subiektywna ocena :):evil_lol: Quote
staff-ka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Gdzie te psiaki zgubiły kątowanie tyłu ;) .. i zadek troszkę sie podnosi ..przez to.. nio i troszke bym je "związała" :razz: .. na zeszłorocznych skupiłam uwagę :cool3: .. na tegorocznych .. niekoniecznie :p Quote
_dingo_ Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Czy to już Prima Aprilis ?? :diabloti: Quote
AMFI Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Ale głowy mają ciekawe.... chociaż ucho tej suczki...:cool1: najbardzie mi się rzucają w oczy fatalne kąty a raczej i brak z tyłu i braki w przodzie - tj. przedpiersiu, ale cóż, widać te psy były w tym roku najlepsze...:eviltong: Quote
Carbonara Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 był w stawce rudy piesek prezentowany przez Pania w różowej marynarze :) i on chyba był z ciłaeczka nieco lepszy od zwycięzcy rasy ale miał słabsza głowe z lekkim uchem....:razz: Nie wspomne juz o psie który pojawia sie na pierszym planie po właczeniu filmiku z oceny......:shake: :roll: czekoladowy pregus..:crazyeye: szok Quote
porterin Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Carbonara napisał(a):.....;) i brakuje mi przedpiersia :) e no nie mów :diabloti: :evil_lol: jakby to powiedzieć, jak wiadomo, to dla mnie nie sa staffiki :eviltong: Quote
tomo Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 no to kochani tyłki w garść i na podboj USA. Jednego championa w europie już mamy , czas na drugiego - made in poland :multi: Quote
porterin Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 hehehe najpierw trzeba poszukać psa, który przypominałby amerykańskie championy :evil_lol: :evil_lol: Quote
Asztir Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Ten pies wygląda prawie jak buldog (tak przynajmniej na końcu filmu wyszedł), a sędzia ogólnie takie psy sobie wybrał, wszystkie były podobne budowa do siebie. Quote
Patka Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 sunia na tej focie kompletnie nie mój gust :shake: Quote
_dingo_ Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Bo te staffiki są po prostu źle sfotografowane. One powinny być fotografowane od góry - wtedy można by właściwie ocenić szerokość ich pleców... :diabloti: Quote
Recommended Posts