Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ogladałam filmik z oceny staffków i smiem stwierdzic ze poziom był w tym roku nizszy niz w zeszłym roku i dwa lata temu
.I raczej długasne sa gwiazdy wesminster;) i brakuje mi przedpiersia :) ale cóz co kraj to obyczaj :)
ale to jest tylko moja subiektywna ocena :):evil_lol:

Posted

Gdzie te psiaki zgubiły kątowanie tyłu ;) .. i zadek troszkę sie podnosi ..przez to.. nio i troszke bym je "związała" :razz:

.. na zeszłorocznych skupiłam uwagę :cool3: .. na tegorocznych .. niekoniecznie :p

Posted

Ale głowy mają ciekawe.... chociaż ucho tej suczki...:cool1:

najbardzie mi się rzucają w oczy fatalne kąty a raczej i brak z tyłu i braki w przodzie - tj. przedpiersiu, ale cóż, widać te psy były w tym roku najlepsze...:eviltong:

Posted

był w stawce rudy piesek prezentowany przez Pania w różowej marynarze :) i on chyba był z ciłaeczka nieco lepszy od zwycięzcy rasy ale miał słabsza głowe z lekkim uchem....:razz:
Nie wspomne juz o psie który pojawia sie na pierszym planie po właczeniu filmiku z oceny......:shake: :roll: czekoladowy pregus..:crazyeye: szok

Posted

Ten pies wygląda prawie jak buldog (tak przynajmniej na końcu filmu wyszedł), a sędzia ogólnie takie psy sobie wybrał, wszystkie były podobne budowa do siebie.