Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

maść: czarna z białym krawacikiem
rasa: mieszaniec labradora (wg dr Torca), pyszczek bardo podobny do Flat Coated Retrievera
znaleziony: ul. Graniczna w Katowicach, w piątek 13.04.2012

Młodziutki, odrobaczony, czeka na pierwsze szczepienie, więc będzie jeszcze musiał posikać trochę w domciu. Wesoły, odważny, bardzo się wszystkim interesuje i nie daje sięzbyt szybko spacyfikować - agresja 0 ale myśli, że to zabawa :)
Wszelkie informacje pod numerem telefonu 508 987330, pies jest u mnie ale jutro już musi trafić na inny tymczas, powody mieszkaniowo-rodzinne, nie ma innej opcji :(

PROSZĘ POMÓŻCIE, JEST PRZEŚLICZNY!
Więcej informacji i zdjęć tutaj http://www.annacsernak.com/dogs/fyrtin-von-frajdej-do-pilnej-adopcji/

Posted

Poprosiłam, żeby Syla wstawiła go do Dziennika Zach, ale dziś ma być operowana jej suczka, więc nie wiem kiedy da radę.

To on ma 8 tygodni czy 10? Do DZ dałam, że 10...

Posted

Dzięki Beata - tydzień temu miał ok. 8-9 tygodni (Torc powiedział, że bardziej 9, bo mu się "siekacze już schodzą" - cokolwiek to znaczy..), ja myślałam, że koło 8, bo był taki maciupci.. Ale teraz już dochodzi do siebie, i widać już na dziś te 10 tyg :)

Posted

DZIEWCZYNY - FYRTIN JUŻ W NOWYM DOMKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie wiem jak mam się cieszyć, bo na razie ryczę, tak go pokochałam alw wiem, ze mu tam będzie dobrze i będzie mieszkał rzut beretem, koło Katedry w Katowicach i będziemy razem chodzić na spacery!! Lepiej być nie może :)))))
Będzie miał znającego się na pieskach i kochającego pana, mniej znającą ale uczuciową panią i 5 letnią przyjaciółkę do zabaw! :)))))))

DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM PRZEOGROMNIE ZA POMOC!!! BARDZO BARDZO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!