Kejciu Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 ZZPON napisał(a):Jolu mamy mały problem. Zostałam unieruchomiona w domu na ok 3 tygodnie :( Nie mogę wychodzić, zdrowie mi nie pozwala, więc nici z moich poszukiwań. Jedyna nadzieja w Kasi (kejciu), która jeździ do Pani Joli (Znajdki), żeby może się przejechała i popatrzyła. A czy psiak nie ma jakiegoś oddzielnego wątku?bo wydaje mi się że gdzieś mi śmignął już wpis o nim - ja w najbliższy weekend pracuję niestety :( niedziela dla rodziny więc nie dam rady podjechać bo z domu mam prawie 60km do p. Joli więc kawałek drogi jest z Nowego Dworu niestety :(zaraz popatrzę czy nie widzialam jakiegoś wydarzenia z tym psiakiem na fb - bo już kilka dni minęło i nie wiadomo czy jeszcze jest w tym miejscu co byl i popytam kto mógłby sie rozejrzeć w tamtych okolicach Quote
ZZPON Posted June 1, 2012 Author Posted June 1, 2012 kejciu napisał(a):A czy psiak nie ma jakiegoś oddzielnego wątku?bo wydaje mi się że gdzieś mi śmignął już wpis o nim - ja w najbliższy weekend pracuję niestety :( niedziela dla rodziny więc nie dam rady podjechać bo z domu mam prawie 60km do p. Joli więc kawałek drogi jest z Nowego Dworu niestety :(zaraz popatrzę czy nie widzialam jakiegoś wydarzenia z tym psiakiem na fb - bo już kilka dni minęło i nie wiadomo czy jeszcze jest w tym miejscu co byl i popytam kto mógłby sie rozejrzeć w tamtych okolicach Dzięki Kasia, ja mimo szczerych chęci nie mam jak się ruszyć, bo mnie choroba do łóżka przykuła :( Quote
Kejciu Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Mam nadzieję Małgosiu że to nic poważnego - niestety w najbliższym czasie nie wybieram się do p. Joli więc może ktoś kto ma bliżej móglby sprawdzić?:( Quote
joteska Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 ciekawe czy on tam bidulek jeszcze jest, na zdjęciach wygląda na wychudzonego zdrowiej Gosiu nam szybciutko:thumbs: przez pomyłkę zamiast do Ciebie zadzwoniłam do p Agnieszki, mówiła, ze uszka Alexa całkiem prawie wyleczone, łapeczka czasem jak dużo biega to trochę puchnie ale wetka uważa, ze tak już będzie sie działo, Alex zadomowiony na dobre, Pani sie bardzo z niego cieszy :) Quote
ZZPON Posted June 6, 2012 Author Posted June 6, 2012 Jolu, ja niestety jeszcze bite 2 tygodnie w domu i 0 spacerów i dworu. Mogę chodzić tylko po domu. :( Quote
wolf122 Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Skoro już tu zajrzałem i takie wieści,to zdrowia jeszcze pożyczę .... Quote
ZZPON Posted June 7, 2012 Author Posted June 7, 2012 Wolf bardzo dziękuję, ale przynajmniej wiem co mi jest :) Nie powiem, musiało się to, aż obić o szpital zakaźny. Quote
wolf122 Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 No to chyba wiem już co było powodem.Nieważne,dobrze,że zdiagnozowane.Jeśli myślimy o tym samym to co jakiś czas antybiotyk i kontrola. Quote
ZZPON Posted June 8, 2012 Author Posted June 8, 2012 Po prostu dopadła mnie ospa, ale miałam bardzo dziwne objawy, że kilku lekarzy nie chciało postawić w 100% diagnozy. Jeszcze 2 tygodnie i będzie ok :) Quote
wolf122 Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 A to super(o zgrozo jak to brzmi,że super):lol: Ja myślałem o groźniejszej chorobie obecnie dość częstej,która jest wieloobjawowa i podstępna.To można tańczyć:multi:Pozdrawiam i....bez drapanka:cool3: Quote
ZZPON Posted June 9, 2012 Author Posted June 9, 2012 wolf122 napisał(a):A to super(o zgrozo jak to brzmi,że super):lol: Ja myślałem o groźniejszej chorobie obecnie dość częstej,która jest wieloobjawowa i podstępna.To można tańczyć:multi:Pozdrawiam i....bez drapanka:cool3: Dziękuję :). O matko, a co to za choroba? Quote
ZZPON Posted July 10, 2012 Author Posted July 10, 2012 Niestety cały lipiec siedzę w Warszawie :(. Ale jak się tam zjawię, to zawitam do naszego Księcia :) Quote
RudziaPaula Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 To wycałuj,wymiziaj i wygłaszcz Alexa.... Quote
sambo_os1 Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 ????? i nic nie wiadomo co u psiaka ???? Quote
Recommended Posts