Ziutka Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 malagos napisał(a):Państwo jadą po Velę. :cunao::cunao::cunao: :drink1::drinka::drinking: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
wegielkowa Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Ziutka napisał(a): :cunao::cunao::cunao: :drink1::drinka::drinking: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Dołączam się do hopsa hopsa Józefkowego:) Quote
malagos Posted April 30, 2012 Author Posted April 30, 2012 Cichujta, goopie baby! Ona tam sama jaskółeczka biedna jedzie w nieznany świat, a Wy tu się radujecie! Państwo super, młodzi, mili i energiczni. Velka jakby czuła, na spacerze do mnie nawet nie chciała podejść, za to burknęła porządnie na Dalię. Ale po 2 godz. gościny i poznawania się, obiedzie i kawie, i szczepieniu Velki przeciwko wściekliźnie, wsadziłam ją do samochodu pani Iwonie na kolana i zamknęłam bramę za samochodem......... Widziałam te oczki kochane, które patrzyły znad kolan pańci....... Tak się dawałam na początku znajomości pogligotać: A tak jak mnie pańcia wzieła na kolan, nawet ją wylizałam:) Quote
malagos Posted April 30, 2012 Author Posted April 30, 2012 A zę kotek Rudy nie ma swego wątku, to teraz pokażę i jego: tak śpi się na kanapie koło Borysa: Quote
malagos Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 W nocy dostałam sms, ze szczęśliwie dojechali. Ale rano jakby pusto w domu, bez tej jednej rudej mordki.......... Quote
wegielkowa Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 malagos napisał(a):W nocy dostałam sms, ze szczęśliwie dojechali. Ale rano jakby pusto w domu, bez tej jednej rudej mordki.......... Ale koci rudzielec Wam bardzo nie przeszkadza? Quote
malagos Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 Nie, koci rudzielec jest prawie niewidoczny :) Tylko w porze karmienia się uaktywnia i siedzi w kuchni na podłodze razem z psami. Quote
Ziutka Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 No i kolejna sunia od Malagossków ma super domek :) Quote
malagos Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 I to dzięki Tobie, Ziutko koffana! :) :) Dziękuję Ci ogromnie za te ogłoszenia! Quote
Nutusia Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Czyli Państwo z Wrocławia przyjechali?... Szacun, jak młódź mawia! :) A znając Malagoska, to długo się wakat nie utrzyma i na pustki w domu raczej nie ma co liczyć ;) Quote
wegielkowa Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 ja wykorzystuję "puste przebiegi' Józefki, póki Mallagossowie nie zaczną rozglądać się po okolicznych krzaczorach. Józefko. dzięki:) Quote
malagos Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 Taaaa, na razie jednak rozkoszujemy sie małą ilością kundelków, za to goście dopisali i siedze w kuchni pitrasząc i piekąc......... Quote
Ryjonek Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Wiedziałam, że się wszystko ułoży:) Pozdrowienia z drogi dla wszystkich Malagossów i przyjaciół:) Quote
wegielkowa Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Ryjonek napisał(a):Wiedziałam, że się wszystko ułoży:) Pozdrowienia z drogi dla wszystkich Malagossów i przyjaciół:) odpoczywaj Ryjonku i nie przejedz się hranolkami z tatarską omacką:) Quote
Ziutka Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Rozumiem, że to już w nowym domku w nowym posłanku :evil_lol: Quote
Ryjonek Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 wegielkowa napisał(a):odpoczywaj Ryjonku i nie przejedz się hranolkami z tatarską omacką:) Dziękuję Szanownej Wegielkowej za dobre słowa, ale to już droga powrotna... A tatarską omackę spożywam najczęściej za smażonym hermelinem:) mniam Quote
Ryjonek Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Ziutka napisał(a):Rozumiem, że to już w nowym domku w nowym posłanku :evil_lol: Cudnie się komponuje rudość z niebieskimi paseczkami:) Quote
Nutusia Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Tym bardziej, że paseczki pod rudy kolor też są ;) Quote
malagos Posted May 2, 2012 Author Posted May 2, 2012 To jest pościel!!!! Dałam psa w dobre ręce, na łańcuch i ciasną obróżkę, a tu mi państwo ją tak potraktowali! Do łóżka wzięli! Ludzie to sa bez serca, naprawdę.......... Quote
Nutusia Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Na więcej takich pozbawionych tego "organu" baaaaaaaaardzo liczymy ;) Quote
wegielkowa Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Uśmiechnięta pysiorka, fajnie, śliczna suńka:) Quote
malagos Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 i dziś sms od Pani Iwonki: Vela to kupa puchu do kochania :) Jest przesłodka :) Niedługo podeśle jeszcze jakieś fotki. Quote
Recommended Posts