Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O... rzeczywiście! Jak to się mówiło za komuny... "coś drgnęło w rajstopach" ;) Może przypadek Veli, Wasza nad nią opieka, da im do myślenia na przyszłośc - oby!

• Replies 175
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Vela czuje się dobrze, dziś po południu trochę pracowałyśmy w sadzie. I już o dziwo kojec jej nie ciągnął, za to jak wracałyśmy pierwsza dopadła drzwi domu, by wreszcie wrócić do domu, cwaniara kochana.........
Moze w weekend ktoś będzie czyał ogłoszenia?..........

Posted

Oglądałam program. Dobrze, ze poruszyli temat, ale bardzo okroili zwłaszcza zdjecia ze schroniska, jak mówi Zefirek2, która siedzi w tej sprawie od dawna.......

A Velka nadal czeka na telefon, mejl......

Posted

Piękna jest:) i ma cudne uszka.
Znajdzie domek niebawem, Malagosku przynosisz szczęście swoim tymczasowiczom oczywiście poza michą, ciepełkiem i sercem. Będzie dobrze.

Posted (edited)

Ryjonek napisał(a):
Piękna jest:) i ma cudne uszka.
Znajdzie domek niebawem, Malagosku przynosisz szczęście swoim tymczasowiczom oczywiście poza michą, ciepełkiem i sercem. Będzie dobrze.

Ty Mała mi się tu proszę nie mądrzyć, tylko jej domku poszukać! Bo nie zabiorę Cię na czekoladę!

Edited by malagos
Posted

Ziutka napisał(a):
Czy Malagos trzasnął jakieś nowe fotki, w słońcu na zielonej trawce albo coś ??????

Józefko, wszyscy czekamy z niecierpliwością na te bezwstydne foty Golasów-Malagosów.

Posted

Podobny, rzeczywiscie :)

Ziutencjo, a już myślałam,że do nas nie zaglądasz.........
Żartowałam, oczywiscie :)
fotki, mówisz? Trza zrobić, nie ma rady....

Posted

[quote name='Ziutka']Trza zrobić teraz takie na zielonej traweczce ładne :)
Velka jest biszkoptowa + zielona trawka, to będzie super fotas do ogłoszeń! Te młode gówniary to tylko o trawce.

Posted

[quote name='wegielkowa']Proszę z szacunkiem:angryy:........ Józefko młada
No skoro ja młoda gówniara to Ty stara baba :evil_lol: :eviltong: tirlidirli :diabloti:

Posted

a ja miałam miły telefon od pani w sprawie Velki:)

Ale z ............ Wrocławia..........

Pół Polski ode mnie........
Zdkjęcia się porobi, ogłoszonka nam Ziutosława - bardzo prosiem - wznowi i będzie ok :) . Dzis sadziłam dalie i kanny i trochę mi zeszło,a le rabatkę mam już urządzoną, jupi!