Nutusia Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 O... rzeczywiście! Jak to się mówiło za komuny... "coś drgnęło w rajstopach" ;) Może przypadek Veli, Wasza nad nią opieka, da im do myślenia na przyszłośc - oby! Quote
malagos Posted April 20, 2012 Author Posted April 20, 2012 Vela czuje się dobrze, dziś po południu trochę pracowałyśmy w sadzie. I już o dziwo kojec jej nie ciągnął, za to jak wracałyśmy pierwsza dopadła drzwi domu, by wreszcie wrócić do domu, cwaniara kochana......... Moze w weekend ktoś będzie czyał ogłoszenia?.......... Quote
wegielkowa Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Będą czytać i to głośno całymi rodzinami z podziałem na role, kochana:) Quote
EVA2406 Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Pola ma dwa komplety ogłoszeń i ani jednego telefonu......:( Oglądałaś wczoraj Jaworowicz? Były psie tematy. Quote
malagos Posted April 21, 2012 Author Posted April 21, 2012 Oglądałam program. Dobrze, ze poruszyli temat, ale bardzo okroili zwłaszcza zdjecia ze schroniska, jak mówi Zefirek2, która siedzi w tej sprawie od dawna....... A Velka nadal czeka na telefon, mejl...... Quote
Nutusia Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Velcia doceniła domowe pielesze - super! :) Quote
malagos Posted April 21, 2012 Author Posted April 21, 2012 Aha, zapomniałam wcześniej napisać - sprawdziliśmy czytnikiem, czy nie ma czipa. Nie ma. Quote
Ryjonek Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Piękna jest:) i ma cudne uszka. Znajdzie domek niebawem, Malagosku przynosisz szczęście swoim tymczasowiczom oczywiście poza michą, ciepełkiem i sercem. Będzie dobrze. Quote
malagos Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 (edited) Ryjonek napisał(a):Piękna jest:) i ma cudne uszka. Znajdzie domek niebawem, Malagosku przynosisz szczęście swoim tymczasowiczom oczywiście poza michą, ciepełkiem i sercem. Będzie dobrze. Ty Mała mi się tu proszę nie mądrzyć, tylko jej domku poszukać! Bo nie zabiorę Cię na czekoladę! Edited April 22, 2012 by malagos Quote
malagos Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 Vela to juz domowy pies - tylko domu brak...... Quote
Ziutka Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Czy Malagos trzasnął jakieś nowe fotki, w słońcu na zielonej trawce albo coś ?????? Quote
wegielkowa Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Ziutka napisał(a):Czy Malagos trzasnął jakieś nowe fotki, w słońcu na zielonej trawce albo coś ?????? Józefko, wszyscy czekamy z niecierpliwością na te bezwstydne foty Golasów-Malagosów. Quote
Nutusia Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Spójrzcie proszę, co zamiast grzybów można teraz znaleźć w Puszczy Kampinoskiej. Jak ulał, pasowałby chłopak do Velki ;) http://www.dogomania.pl/forum/threads/226191-Forest-czyli-pies-z-lasu-kt%C3%B3rego-mia%C5%82y-%C5%BCywcem-po%C5%BCre%C4%87-kleszcze Quote
malagos Posted April 23, 2012 Author Posted April 23, 2012 Podobny, rzeczywiscie :) Ziutencjo, a już myślałam,że do nas nie zaglądasz......... Żartowałam, oczywiscie :) fotki, mówisz? Trza zrobić, nie ma rady.... Quote
Ziutka Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Trza zrobić teraz takie na zielonej traweczce ładne :) Velka jest biszkoptowa + zielona trawka, to będzie super fotas do ogłoszeń! Quote
wegielkowa Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 [quote name='Ziutka']Trza zrobić teraz takie na zielonej traweczce ładne :) Velka jest biszkoptowa + zielona trawka, to będzie super fotas do ogłoszeń! Te młode gówniary to tylko o trawce. Quote
Ziutka Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 [quote name='wegielkowa']Te młode gówniary to tylko o trawce. Stara baba się znalazła - paczta ją nooo :diabloti: Quote
wegielkowa Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 [quote name='Ziutka']Stara baba się znalazła - paczta ją nooo :diabloti: Proszę z szacunkiem:angryy:........ Józefko młada Quote
Ziutka Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 [quote name='wegielkowa']Proszę z szacunkiem:angryy:........ Józefko młada No skoro ja młoda gówniara to Ty stara baba :evil_lol: :eviltong: tirlidirli :diabloti: Quote
wegielkowa Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Ziutka napisał(a):No skoro ja młoda gówniara to Ty stara baba :evil_lol: :eviltong: tirlidirli :diabloti: Józefko, po raz ostatni przywołuję Cię do porządku:mad: Quote
Ziutka Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 wegielkowa napisał(a):Józefko, po raz ostatni przywołuję Cię do porządku:mad: Oki doki - już lece grzecznie palulać do podusi ;) :) Quote
wegielkowa Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Ziutka napisał(a):Oki doki - już lece grzecznie palulać do podusi ;) :) Co to znaczy palulać? bo tirlidirli to wiem. Quote
malagos Posted April 24, 2012 Author Posted April 24, 2012 a ja miałam miły telefon od pani w sprawie Velki:) Ale z ............ Wrocławia.......... Pół Polski ode mnie........ Zdkjęcia się porobi, ogłoszonka nam Ziutosława - bardzo prosiem - wznowi i będzie ok :) . Dzis sadziłam dalie i kanny i trochę mi zeszło,a le rabatkę mam już urządzoną, jupi! Quote
Recommended Posts