malagos Posted April 26, 2012 Author Posted April 26, 2012 Próbowałam wystawić ja na gumtree, ale zdjeć nie umiem dodać; "wystąpił błąd", a może za duza rozdzielczość, cholera? 640 na 640 daję. Quote
Ziutka Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Małgosiu, wyślij mi na maila nowe fotki, jutro rano zrobie gumtree i tablicę wyróżnioną ;) Quote
Nutusia Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Małgoś - nie poddawaj się! Jeśli domek dobry, to trza walczyć do zwycięstwa! ;) Quote
malagos Posted April 27, 2012 Author Posted April 27, 2012 Nutusia napisał(a):Małgoś - nie poddawaj się! Jeśli domek dobry, to trza walczyć do zwycięstwa! ;) Nie to,że się poddaję, ale nie bardzo mam siłę na działanie, wiosna czy starość, cholerka, czy obie na raz?.............. Ziutko kochana, zaraz po pracy wyślę, wczoraj padłam wieczorem. Quote
malagos Posted April 27, 2012 Author Posted April 27, 2012 wysłałam kilka zdjęć do ogłoszeń. Moze się uda i ktoś się zainteresuje tą sunią. Jest zupełnie niekłopotliwa i nich sobie siedzi, ile chce. Ale może zdarzy się cud i ten Wrocław wypali?........ Quote
malagos Posted April 27, 2012 Author Posted April 27, 2012 to jeszcze wieczorkiem tę domową pannice podrzucę i idę spać. Quote
malagos Posted April 28, 2012 Author Posted April 28, 2012 Jedno krótkie pytanie z Tablicy: "A jak z odbiorem?" chce się napisać "a bez problemu, rakietą przyleci"........ Quote
Nutusia Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Trzeba było odpisać, że osobisty za okazaniem zaświadczenia o poczytalności i aktualnych badań;) Quote
wegielkowa Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 malagos napisał(a):Jedno krótkie pytanie z Tablicy: "A jak z odbiorem?" chce się napisać "a bez problemu, rakietą przyleci"........ Napisz: zapraszam państwa bardzo serdecznie. Będę zaszczycona móc państwa gościć:0 Quote
Ziutka Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 [quote name='malagos']Jedno krótkie pytanie z Tablicy: "A jak z odbiorem?" chce się napisać "a bez problemu, rakietą przyleci"........ Hehehe, dawno się tak nie uśmiałam :evil_lol: Kocham Cię Malagosie :evil_lol: :loveu: Quote
malagos Posted April 28, 2012 Author Posted April 28, 2012 OI ja was kocham, goopie baby! Co ja bez Was bym zrobiła? ale na pytanie odpowiedziałam grzecznie, ze odbiór osobisty, 100 km za Warszawą i podpisanie szeregu dokumentów adopcyjnych (dwa egzemplarze jednostronnej ankiety ułożone jeden za drugim, to szereg, prawda?) :) Kobiety, a moze .......... do mnie nie jest daleko, weekend długi jak diabli, na grilla trochę rzeczy kupionych siedzi w zamrażarce, piwo się dokupi, a my nie spodziewamy się żadnych gości?..... To mozę by do nas ktoś zajrzał?............ Quote
Ryjonek Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Malagos nie kuś:) ja tak jadę i jadę od rana ( znaczy od 11 ) a do Częstochowy jeszcze nie dojechałam.... Quote
malagos Posted April 28, 2012 Author Posted April 28, 2012 Ryjonek napisał(a):Malagos nie kuś:) ja tak jadę i jadę od rana ( znaczy od 11 ) a do Częstochowy jeszcze nie dojechałam.... ............ i byście Velkę obejrzały, i dom tymczasowy sprawdziły, i moze zdjatek kilka zrobiły?.......... A ja babeczki smietankowe upiekę :) Quote
wegielkowa Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 malagos napisał(a):............ i byście Velkę obejrzały, i dom tymczasowy sprawdziły, i moze zdjatek kilka zrobiły?.......... A ja babeczki smietankowe upiekę :) No przeadziła. już. Na wątek zajrzeć się nie da, bo człowiekowi ślina cieknie, a Mallagos jeszcze z babeczkami wyskakuje:placz:. Tylko 280km mi brakuje do tej babeczki, kurka. Quote
malagos Posted April 28, 2012 Author Posted April 28, 2012 Oj tam, toż to rzut beretem. Ziutosławo, a gumtree też zrobiłas Veli? Proszę....... Quote
Ziutka Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 malagos napisał(a):Oj tam, toż to rzut beretem. Ziutosławo, a gumtree też zrobiłas Veli? Proszę....... Też zrobione Gosiaczku :) Quote
malagos Posted April 29, 2012 Author Posted April 29, 2012 Ziutka napisał(a):Też zrobione Gosiaczku :) Oj, to dziękuję! :) chyba napiszę sms do tej pani z Wrocławia, ze nijak transport się nie szykuje. Chyba los tak chce, ze najlepiej sprawdza się sposób, ze potencjalni państwo przyjadą do nas, obejrzymy się wzajemnie, pogadamy i pies jedzie do domu. A Velka jest coraz fajniejsza! Śpi w salonie na kanapie, ale wieczorem jak się kładziemy, zajrzy do sypialny, sprawdzi, czy wszystko na swoim miejscu (Nutka na mojej poduszce, Dalia przy Tomku, kotka szara na moim brzuchu) i wraca do salonu. Rano radość, aż piszczy i tańczy! Teraz siedziałyśmy chwilę na słoneczku, psy rozciągnięte na trawie, sama rozkosz! Zdjęte ma szwy i to wyjątkowo ładnie poszło, bo się ślicznie zagoiło. W minutkę Tomek wyjął te skórne supełki. Gorzej trochę poszło z kotem, który miał 3 szwy na końcu ogonka, trudniej kota utrzymać. Ale jest już po, i jajcyny też zagojone. Quote
wegielkowa Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 a Ryjonkowy czwartkowy transport pociągowy? Quote
malagos Posted April 29, 2012 Author Posted April 29, 2012 To ja schodzę do podziemia, nie piszę nic, by nie zapeszyć. Ot, może do kuchni tylko polecę te babeczki piec.................. :knuje: :siara: :smokin: :evillaug: :grins: Quote
wegielkowa Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 malagos napisał(a):To ja schodzę do podziemia, nie piszę nic, by nie zapeszyć. Ot, może do kuchni tylko polecę te babeczki piec.................. :knuje: :siara: :smokin: :evillaug: :grins: A uspokoisz się z tymi babeczkami, cholera jasna! Quote
kasienka001 Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 A ja weszłam zobaczyć na jakie cudo zbierałaś na bazarku. Sunia śliczna !! Quote
malagos Posted April 29, 2012 Author Posted April 29, 2012 kasienka001 napisał(a):A ja weszłam zobaczyć na jakie cudo zbierałaś na bazarku. Sunia śliczna !! A, witamy! :) Rzeczywiście, rzadko kiedy taka sunia mi się trafia, taka grzeczna, kochana, bezproblemowa.......... węgielkowa: BABECZKI, BABECZKI, BABECZKI......... Quote
Poker Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 A ja bym mogła jakoś podpiąć się do transportu w Wrocławia do Warszawy? Eva2406 kupiła na bazarku chodzik dla malucha i obawiam się ,że maluch wyrośnie zanim chodzik dotrze do niego. Będę zaglądać trzymając nieustająco kciuki za powodzenie akcji. Quote
Ziutka Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 malagos napisał(a):To ja schodzę do podziemia, nie piszę nic, by nie zapeszyć. Ot, może do kuchni tylko polecę te babeczki piec.................. :knuje: :siara: :smokin: :evillaug: :grins: Cholibka...to czekamy w takim razie :) Quote
Recommended Posts