Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Próbowałam wystawić ja na gumtree, ale zdjeć nie umiem dodać; "wystąpił błąd", a może za duza rozdzielczość, cholera? 640 na 640 daję.

• Replies 175
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nutusia napisał(a):
Małgoś - nie poddawaj się! Jeśli domek dobry, to trza walczyć do zwycięstwa! ;)

Nie to,że się poddaję, ale nie bardzo mam siłę na działanie, wiosna czy starość, cholerka, czy obie na raz?..............
Ziutko kochana, zaraz po pracy wyślę, wczoraj padłam wieczorem.

Posted

wysłałam kilka zdjęć do ogłoszeń. Moze się uda i ktoś się zainteresuje tą sunią. Jest zupełnie niekłopotliwa i nich sobie siedzi, ile chce. Ale może zdarzy się cud i ten Wrocław wypali?........

Posted

malagos napisał(a):
Jedno krótkie pytanie z Tablicy: "A jak z odbiorem?"
chce się napisać "a bez problemu, rakietą przyleci"........
Napisz: zapraszam państwa bardzo serdecznie. Będę zaszczycona móc państwa gościć:0

Posted

[quote name='malagos']Jedno krótkie pytanie z Tablicy: "A jak z odbiorem?"
chce się napisać "a bez problemu, rakietą przyleci"........
Hehehe, dawno się tak nie uśmiałam :evil_lol:
Kocham Cię Malagosie :evil_lol: :loveu:

Posted

OI ja was kocham, goopie baby! Co ja bez Was bym zrobiła?
ale na pytanie odpowiedziałam grzecznie, ze odbiór osobisty, 100 km za Warszawą i podpisanie szeregu dokumentów adopcyjnych (dwa egzemplarze jednostronnej ankiety ułożone jeden za drugim, to szereg, prawda?) :)

Kobiety, a moze ..........
do mnie nie jest daleko, weekend długi jak diabli, na grilla trochę rzeczy kupionych siedzi w zamrażarce, piwo się dokupi, a my nie spodziewamy się żadnych gości?..... To mozę by do nas ktoś zajrzał?............

Posted

Ryjonek napisał(a):
Malagos nie kuś:)
ja tak jadę i jadę od rana ( znaczy od 11 ) a do Częstochowy jeszcze nie dojechałam....

............ i byście Velkę obejrzały, i dom tymczasowy sprawdziły, i moze zdjatek kilka zrobiły?.......... A ja babeczki smietankowe upiekę :)

Posted

malagos napisał(a):
............ i byście Velkę obejrzały, i dom tymczasowy sprawdziły, i moze zdjatek kilka zrobiły?.......... A ja babeczki smietankowe upiekę :)
No przeadziła. już. Na wątek zajrzeć się nie da, bo człowiekowi ślina cieknie, a Mallagos jeszcze z babeczkami wyskakuje:placz:. Tylko 280km mi brakuje do tej babeczki, kurka.

Posted

Ziutka napisał(a):
Też zrobione Gosiaczku :)

Oj, to dziękuję! :)
chyba napiszę sms do tej pani z Wrocławia, ze nijak transport się nie szykuje. Chyba los tak chce, ze najlepiej sprawdza się sposób, ze potencjalni państwo przyjadą do nas, obejrzymy się wzajemnie, pogadamy i pies jedzie do domu.
A Velka jest coraz fajniejsza! Śpi w salonie na kanapie, ale wieczorem jak się kładziemy, zajrzy do sypialny, sprawdzi, czy wszystko na swoim miejscu (Nutka na mojej poduszce, Dalia przy Tomku, kotka szara na moim brzuchu) i wraca do salonu. Rano radość, aż piszczy i tańczy! Teraz siedziałyśmy chwilę na słoneczku, psy rozciągnięte na trawie, sama rozkosz!
Zdjęte ma szwy i to wyjątkowo ładnie poszło, bo się ślicznie zagoiło. W minutkę Tomek wyjął te skórne supełki. Gorzej trochę poszło z kotem, który miał 3 szwy na końcu ogonka, trudniej kota utrzymać. Ale jest już po, i jajcyny też zagojone.

Posted

To ja schodzę do podziemia, nie piszę nic, by nie zapeszyć.
Ot, może do kuchni tylko polecę te babeczki piec..................

:knuje: :siara: :smokin: :evillaug: :grins:

Posted

malagos napisał(a):

A uspokoisz się z tymi babeczkami, cholera jasna!

Posted

kasienka001 napisał(a):
A ja weszłam zobaczyć na jakie cudo zbierałaś na bazarku. Sunia śliczna !!

A, witamy! :)
Rzeczywiście, rzadko kiedy taka sunia mi się trafia, taka grzeczna, kochana, bezproblemowa..........

węgielkowa:
BABECZKI, BABECZKI, BABECZKI.........

Posted

A ja bym mogła jakoś podpiąć się do transportu w Wrocławia do Warszawy? Eva2406 kupiła na bazarku chodzik dla malucha i obawiam się ,że maluch wyrośnie zanim chodzik dotrze do niego. Będę zaglądać trzymając nieustająco kciuki za powodzenie akcji.

Posted

malagos napisał(a):

Cholibka...to czekamy w takim razie :)