caroolcia Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 caroolcia dzisiaj zaczela oficjalne przygotowania do sezonu dechowego 2007 i zdefraudowała magiczną kwotę trzech siódemek (okrąglutka i na szczescie :evil_lol:) w sklepie z dechami :p czapa portki i buciorki Quote
Donvitow Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 To mnie zosały wiązania i nowa decha na gwiazdkę ? Quote
caroolcia Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 Donvitow napisał(a):To mnie zosały wiązania i nowa decha na gwiazdkę ? ale domyślny tatuś :loveu: Quote
kaLOlina Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 teeesz chcem na deske... tym bardziej ze nie umiem jezdzic...Karola a kidy na koniki sie wybierasz???? Quote
caroolcia Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 kaLOlina napisał(a):teeesz chcem na deske... tym bardziej ze nie umiem jezdzic...Karola a kidy na koniki sie wybierasz???? No własnie nie wiem :shake: umawiamy się z sasiadka od miesiaca i jakos nie mozemy sie zgrac :roll: Może ten weekend, moze przyszły .... Karola na deche zapraszam - jestem dobrym nauczycielem :p ...i skromnym :evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 fajny sprzęcik, tylko najważniejszego brakuje:evil_lol: Quote
Donvitow Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Helga&Ares napisał(a):fajny sprzęcik, tylko najważniejszego brakuje:evil_lol: Myślisz o tym co deskę będzie nosił:evil_lol: Quote
e.v.a Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 łeeeee a ja myslalam ze rozowe beda:roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: fajna capa:cool3: Donvitow napisał(a):To mnie zosały wiązania i nowa decha na gwiazdkę ? buahahaha Quote
caroolcia Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 Donvitow napisał(a):Myślisz o tym co deskę będzie nosił:evil_lol: dechy się nie nosi - na desc się śmiga :evil_lol: Quote
caroolcia Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 evaxon napisał(a):łeeeee a ja myslalam ze rozowe beda:roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: fajna capa:cool3: buahahaha no nie różowe :roll: może następnym razem :p Quote
Helga&Ares Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Donvitow napisał(a):Myślisz o tym co deskę będzie nosił:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
caroolcia Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 Bonia śpiewa przez sen - ale słodko hi hi hi Czas przenieść stadko do sypialni :p Quote
e.v.a Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 caroolcia napisał(a):Bonia śpiewa przez sen - ale słodko hi hi hi Czas przenieść stadko do sypialni :p hahaha... Tigra najczesciej biega i szczeka przez sen :evil_lol: Quote
PaulinaT Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 łoooo Caroolcia ale poszalałaś - foty, zakupy :evil_lol: Donvitow - tego co deche nosił będzie bez sensu jest targać ze sobą z Poznania :p Quote
GoniaP Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 PaulinaT napisał(a): Donvitow - tego co deche nosił będzie bez sensu jest targać ze sobą z Poznania :p O tym samym pomyślałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
caroolcia Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 evaxon napisał(a):hahaha... Tigra najczesciej biega i szczeka przez sen :evil_lol: hi hi tak to Burbonik robi :evil_lol: PaulinaT napisał(a):łoooo Caroolcia ale poszalałaś - foty, zakupy :evil_lol: Donvitow - tego co deche nosił będzie bez sensu jest targać ze sobą z Poznania :p GoniaP napisał(a):O tym samym pomyślałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hi hi masz racje po co za sobą targać ;) Quote
Jagoda1 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Super sprzęt, już widzę, jak będziesz szalała na stoku i ...nie tylko;). Quote
caroolcia Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Super sprzęt, już widzę, jak będziesz szalała na stoku i ...nie tylko;). hi hi no teraz tylko śnieg hipnotyzować ;) Quote
Medorowa Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Jeździsz na desce - ale Ci fajnie - zawsze chciałam się naumieć:oops::lol: Quote
kaLOlina Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 proponuje juz na ogodzie odtanczyc tance przywolujace snieg...musisz jakis uklad taneczny z wokalem koniecznie (!) przygotowac!!!! Quote
caroolcia Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 kaLOlina napisał(a):proponuje juz na ogodzie odtanczyc tance przywolujace snieg...musisz jakis uklad taneczny z wokalem koniecznie (!) przygotowac!!!! żartujesz?? śnieg by się na dobre wystraszył, uciekł i niegdy nie wrócił :shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
kaLOlina Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 a moze by spadl liczac na to ze wreszcie przestaniesz???;) albo sasiedzi zafundowaliby ci : a)armatke b)wyjazd w Alpy ;) Quote
caroolcia Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 kaLOlina napisał(a):a moze by spadl liczac na to ze wreszcie przestaniesz???;) albo sasiedzi zafundowaliby ci : a)armatke b)wyjazd w Alpy ;) To tańcze, spiewam i wybieram odpowiedź B :multi::multi: Quote
BeaC Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 .................uffffffffffffff to ja tylko na chwilkę................nie mam czasu na nic:placz::placz::placz: pozdrowionka i mizianko:loveu::loveu::loveu: dla psów nie dla ciebie:diabloti: Quote
Recommended Posts