Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Donvitow napisał(a):
ystarczy poczytać o znakach zodiaku.
A mnie doswiadczyłyskorpion TZ-ka, Córcia i maxi. Ale Paulina że ty jesteś skorpionem jestem zaskoczony. Musisz być wcześniakiem:lol:

Hihii!!
Ja tylko tak łagodnie wyglądam na pierwszy rzut oka :diabloti:

O!
caroolcia napisał(a):
skorpiony wychodza ze skorupek jak je lepiej poznasz, na poczatku sa miłe słodkie i uprzejme

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='BeaC']hejka
a ja ci nie złożylam życzeń:placz::placz::placz:

więc nadrabiam ..............
wszystkiego naj, naj, najlepszego:BIG::laola:

Dziękować serdecznie :multi:

Posted

Oooooo Karolino, przegapiłam.:oops::oops::oops::oops:

Wszystkiego, wszystkiego najjjjjjj:multi::multi::multi::multi::BIG::tort::new-bday:

i oczywiście Skorpionki są najlepsiejsze:loveu: - ja tyż skorpionek:cool1:

Posted

evaxon napisał(a):
witanko:multi:
ja niestety z kasa kiepsko stoje:roll: ale moge was wspierac i trzymac kciukasy :loveu:
a co do tej labkito az zal za serce sciska:shake:

ach niunia zabrana - przewieźliśmy ja do gaju i teraz ostro szukamy Dt a najlepiej domku doclowego - jest miniaturka Burbika i jest przesłodka, ale zaniedbane biedactwo :shake: popracujemy nad tym!

Imbirka napisał(a):
Oooooo Karolino, przegapiłam.:oops::oops::oops::oops:

Wszystkiego, wszystkiego najjjjjjj:multi::multi::multi::multi::BIG::tort::new-bday:

i oczywiście Skorpionki są najlepsiejsze:loveu: - ja tyż skorpionek:cool1:

dziekuję :multi: kolejny skorpionik do kolekcji :multi:

Posted

kaLOlina napisał(a):
wszystkiego naj naj...!!!!!
a jak sie ma Bonia????

Dzisiaj Bonieczke "zdejmowałam" tylko z łożka - sama wiesz ze potwornie wysokie ;) a po schodach sama pedziła na spacerek. na spacerkach skacze jak kangurek i cłkiem niezle sobie radzi, na pewno ja boli, ale humorek jej oczywiście dopisuje - cała Bonieczka. do wesela sie zagoi - nie będzie źle

Posted

jestem padnieta, ale dzien - dopiero przed godzinka usiadłam a zaraz lece na spacer z Burbonem.

Bonia była u weta - krwiak i zapalenie - dostała 3 zastrzyki - przeciwbolowy, przeciwzapalny i antybiotyk - na jutro tabbletki a w poniedzialek znowu do weta.
teraz spi bo musiała dostac glupiego jasia - zeby dało się ja zbadac - probowała zjęść i mnie i weta.

Zobaczymy jakie będę efekty tego dopiero jutro - biedactwo i takie głupie dwie dziurki takie rzeczy mogą spowodować ... :shake:

Posted

caroolcia napisał(a):
Ach a jak Bonieczka dzielna - nawet po jasiu i tycz wszystkich zastrzykach na chwiejacych sie girkach na moj głos kręciła kiteczką ...

Ty chyba też z radosci, że już w porządku...;)