PaulinaT Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Donvitow napisał(a):ystarczy poczytać o znakach zodiaku. A mnie doswiadczyłyskorpion TZ-ka, Córcia i maxi. Ale Paulina że ty jesteś skorpionem jestem zaskoczony. Musisz być wcześniakiem:lol: Hihii!! Ja tylko tak łagodnie wyglądam na pierwszy rzut oka :diabloti: O! caroolcia napisał(a):skorpiony wychodza ze skorupek jak je lepiej poznasz, na poczatku sa miłe słodkie i uprzejme Quote
BeaC Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 hejka a ja ci nie złożylam życzeń:placz::placz::placz: więc nadrabiam .............. wszystkiego naj, naj, najlepszego:BIG::laola: Quote
caroolcia Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 [quote name='BeaC']hejka a ja ci nie złożylam życzeń:placz::placz::placz: więc nadrabiam .............. wszystkiego naj, naj, najlepszego:BIG::laola: Dziękować serdecznie :multi: Quote
caroolcia Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 dziewczyny ratunku!!!!! SZUKAMY TYMCZASU I DOMKU DLA SZARPEJKI Z PSEUDOHODOWLI PLUS ZBIERAMY Z DONVITOW FORSE NA JEJ WYKUP - 500 PLN :placz: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/696264_shar_pei_suka_3_lata.html# http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=93171&page=9 Quote
e.v.a Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 witanko:multi: ja niestety z kasa kiepsko stoje:roll: ale moge was wspierac i trzymac kciukasy :loveu: a co do tej labkito az zal za serce sciska:shake: Quote
Imbirka Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Oooooo Karolino, przegapiłam.:oops::oops::oops::oops: Wszystkiego, wszystkiego najjjjjjj:multi::multi::multi::multi::BIG::tort::new-bday: i oczywiście Skorpionki są najlepsiejsze:loveu: - ja tyż skorpionek:cool1: Quote
kaLOlina Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 wszystkiego naj naj...!!!!! a jak sie ma Bonia???? Quote
caroolcia Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 evaxon napisał(a):witanko:multi: ja niestety z kasa kiepsko stoje:roll: ale moge was wspierac i trzymac kciukasy :loveu: a co do tej labkito az zal za serce sciska:shake: ach niunia zabrana - przewieźliśmy ja do gaju i teraz ostro szukamy Dt a najlepiej domku doclowego - jest miniaturka Burbika i jest przesłodka, ale zaniedbane biedactwo :shake: popracujemy nad tym! Imbirka napisał(a):Oooooo Karolino, przegapiłam.:oops::oops::oops::oops: Wszystkiego, wszystkiego najjjjjjj:multi::multi::multi::multi::BIG::tort::new-bday: i oczywiście Skorpionki są najlepsiejsze:loveu: - ja tyż skorpionek:cool1: dziekuję :multi: kolejny skorpionik do kolekcji :multi: Quote
caroolcia Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 kaLOlina napisał(a):wszystkiego naj naj...!!!!! a jak sie ma Bonia???? Dzisiaj Bonieczke "zdejmowałam" tylko z łożka - sama wiesz ze potwornie wysokie ;) a po schodach sama pedziła na spacerek. na spacerkach skacze jak kangurek i cłkiem niezle sobie radzi, na pewno ja boli, ale humorek jej oczywiście dopisuje - cała Bonieczka. do wesela sie zagoi - nie będzie źle Quote
caroolcia Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 Załozyłam niuni wątek, hopknijcie czasem plizzzzzz http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8292576#post8292576 Quote
Donvitow Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Bonka ledwo chodzi i opuchła noga. Jedzie do weta z nią/ i z boną i jej nogą/ Quote
Martinee Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 ojej czekamy na wieść napewno będzie wszystko ok Quote
margo001 Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Caroolcia Ty już wracaj od tego weta :mad:i szybko opowiadaj co tam z Bonią :cool3: Quote
Donvitow Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Maupa nie odbiera telefonu:mad::angryy: Quote
Helga&Ares Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Karola 3mamy kciuki za Bonieczkę:roll: Quote
Martinee Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 musiii chyba że ten jej wet jest bardzo przystoiny Quote
caroolcia Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 jestem padnieta, ale dzien - dopiero przed godzinka usiadłam a zaraz lece na spacer z Burbonem. Bonia była u weta - krwiak i zapalenie - dostała 3 zastrzyki - przeciwbolowy, przeciwzapalny i antybiotyk - na jutro tabbletki a w poniedzialek znowu do weta. teraz spi bo musiała dostac glupiego jasia - zeby dało się ja zbadac - probowała zjęść i mnie i weta. Zobaczymy jakie będę efekty tego dopiero jutro - biedactwo i takie głupie dwie dziurki takie rzeczy mogą spowodować ... :shake: Quote
Jagoda1 Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Tak dwie dziurki, ale głębokie... Biedna Bonka, biedna Karolina... Quote
caroolcia Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 Ach a jak Bonieczka dzielna - nawet po jasiu i tycz wszystkich zastrzykach na chwiejacych sie girkach na moj głos kręciła kiteczką ... Quote
Jagoda1 Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 caroolcia napisał(a):Ach a jak Bonieczka dzielna - nawet po jasiu i tycz wszystkich zastrzykach na chwiejacych sie girkach na moj głos kręciła kiteczką ... Ty chyba też z radosci, że już w porządku...;) Quote
margo001 Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Po zębach tak się źle goi :shake: to było do przewidzenia :cool3: Quote
Recommended Posts