GoniaP Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 caroolcia napisał(a): a rozumiem malgos ze to literowka z tymi nowymi zmarszczakami miało być z tymi PIERWSZYMI zmarszczaki :evil_lol: ups :diabloti: Quote
Mada&Teodor Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='caroolcia']My z Madzią dzisiaj razem pijemy bo mamy wpsólnie birthdaya :multi: Tylko do wieku się nie przyznawajmy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PaulinaT Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='caroolcia']My z Madzią dzisiaj razem pijemy bo mamy wpsólnie birthdaya :multi: Ło matko ale numer :o To ale nas tych wstrętnych skorpionów tutaj... :roll: Karola - wszystkiego naaaaaaaaajlepsiejszego!!!! Quote
caroolcia Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 evaxon napisał(a)::grin: hahahaha :splat: :loveu: GoniaP napisał(a):ups :diabloti: :cool1: Mada&Teodor napisał(a):Tylko do wieku się nie przyznawajmy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: yyy jeszcze w panikę nie wpadam :eviltong:....a potem zacznę odliczać w dół :evil_lol: PaulinaT napisał(a):Ło matko ale numer :o To ale nas tych wstrętnych skorpionów tutaj... :roll: Karola - wszystkiego naaaaaaaaajlepsiejszego!!!! ty tesh do wredziochów należych, no ładnie :evil_lol: to też niedługo przekraczasz kolejna barierę przyzwoitości??? :evil_lol: Quote
Martinee Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Hey Karolina właśnie oglądałam Mojego psa i kogo tak zobaczyłam ciebie extra wyszłaś:) Quote
caroolcia Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 [quote name='Martinee']gazeta MOJ PIES :) ło matko już wyobrażam sobie jak wyszłam :roll: a może teraz sławna się zrobie, telefony się rozdzwonią itd itp:multi: głupia i naiwna :evil_lol: Quote
PaulinaT Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 caroolcia napisał(a): ty tesh do wredziochów należych, no ładnie :evil_lol: to też niedługo przekraczasz kolejna barierę przyzwoitości??? :evil_lol: ano jo tys :evil_lol: ano wczoraj :diabloti: Martinee napisał(a):Hey Karolina właśnie oglądałam Mojego psa i kogo tak zobaczyłam ciebie extra wyszłaś:) wowowow! widze że cała rodzinka kariere medialną robi :diabloti: Quote
caroolcia Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 PaulinaT napisał(a):ano jo tys :evil_lol: ano wczoraj :diabloti: wowowow! widze że cała rodzinka kariere medialną robi :diabloti: O rany Paulinko spoźnione ale szczere wszystkiego naj naj naj :multi: czyli załapałaś się na pierwszy dzień skorpiona, ale pech - dzień wcześniej i byś była sympatyczyniejsza (nie wrednym skorpionem) :eviltong: Quote
PaulinaT Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 caroolcia napisał(a):O rany Paulinko spoźnione ale szczere wszystkiego naj naj naj :multi: :loveu: caroolcia napisał(a):czyli załapałaś się na pierwszy dzień skorpiona, ale pech - dzień wcześniej i byś była sympatyczyniejsza (nie wrednym skorpionem) :eviltong: buhahaha :bigcool::bigcool::bigcool: Quote
Donvitow Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Wszystkiego najlepszego dla skorpionów. Z waszmi harakterkami nie powinno was być na Dogo:evil_lol: Quote
PaulinaT Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Donvitow napisał(a):Z waszmi harakterkami nie powinno was być na Dogo:evil_lol: Hmmm... :hmmmm: Ciekawa teza :p Proszę uzasadnić :p Quote
Donvitow Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 PaulinaT napisał(a):Hmmm... :hmmmm: Ciekawa teza :p Proszę uzasadnić :p ystarczy poczytać o znakach zodiaku. A mnie doswiadczyłyskorpion TZ-ka, Córcia i maxi. Ale Paulina że ty jesteś skorpionem jestem zaskoczony. Musisz być wcześniakiem:lol: Quote
margo001 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 No to Skorpionku Kochany Zdrówka Szczęścia i Słodyczy Agnieszka Ci życzy :new-bday: :cunao: :new-bday: :tort::popcorn::popcorn::popcorn: A jutro mój krokodyl kończy 4 latka i wyszło na to że to też skorpionik :evil_lol: Quote
margo001 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 A zapomniałam dodac że też widziałam Twoje foto w MP :loveu: Quote
margo001 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Sory że tu wklejam ale...:-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=93171 Quote
Loona Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Impreza beze mnie?! Nie może być :evil_lol: Wszystkiego najlepsiejszego :tort::BIG::BIG::drinking::drinking::drinka::drinka::laola: Quote
caroolcia Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 [quote name='evaxon']ciaaachooooo:-( dla Efci ciacho jest zawsze :p a jak nie ciacho to pifko :multi: [quote name='Donvitow']Wszystkiego najlepszego dla skorpionów. Z waszmi harakterkami nie powinno was być na Dogo:evil_lol: chciałam skromnie zauważyć, że charakter pisze się przez CH :diabloti: [quote name='Donvitow']ystarczy poczytać o znakach zodiaku. A mnie doswiadczyłyskorpion TZ-ka, Córcia i maxi. Ale Paulina że ty jesteś skorpionem jestem zaskoczony. Musisz być wcześniakiem:lol: skorpiony wychodza ze skorupek jak je lepiej poznasz, na poczatku sa miłe słodkie i uprzejme (znam to z autopsji :evil_lol:) Quote
caroolcia Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 margo001 napisał(a):No to Skorpionku Kochany Zdrówka Szczęścia i Słodyczy Agnieszka Ci życzy :new-bday: :cunao: :new-bday: :tort::popcorn::popcorn::popcorn: A jutro mój krokodyl kończy 4 latka i wyszło na to że to też skorpionik :evil_lol: dziekuje bardzo mucho :multi: HI hi hi - wszystkie skorpiony to fajne chłopaki :evil_lol: margo001 napisał(a):A zapomniałam dodac że też widziałam Twoje foto w MP :loveu: buuu... niepiekne, kariery z tego nie będzie, a jush miałam nadzieję ... :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='caroolcia']dla Efci ciacho jest zawsze :p a jak nie ciacho to pifko :multi: uuułiiiii piffkooo:bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: Quote
caroolcia Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 [quote name='margo001']Sory że tu wklejam ale...:-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=93171 nie sorruj u mnie takie rzeczy wklejaj zawsze i bez pytania !!! [quote name='Loona']Impreza beze mnie?! Nie może być :evil_lol: Wszystkiego najlepsiejszego :tort::BIG::BIG::drinking::drinking::drinka::drinka::laola: bez Ciebie?? Nie może być wszyscy na Ciebie czekaliśmy z otwarciem szampana :cool1: Quote
Jagoda1 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Wszystkiego najlepsiejszego "wrednym", ale miłym, wszystkim, Skorpionikom:lol:... Quote
Recommended Posts