Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

evaxon napisał(a):
nie to zebym zazdroscila..aleee..... ja tez tam chce jechac:placz::placz::placz::placz::placz::placz::evil_lol:

Hi hi hi a ja chce wracać :multi:, dzisiaj pierwszy dzień w pracy po 3 tygodniach lenistwa-brrr niech juz się konczy ten dzień :mdleje:

do domku!!! na kanape!!! pod koc!!!

Posted

caroolcia napisał(a):
Hi hi hi a ja chce wracać :multi:, dzisiaj pierwszy dzień w pracy po 3 tygodniach lenistwa-brrr niech juz się konczy ten dzień :mdleje:

do domku!!! na kanape!!! pod koc!!!

chyba chcialas powiedziec do domu .. na spacer... po mrozie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:

Posted

evaxon napisał(a):
chyba chcialas powiedziec do domu .. na spacer... po mrozie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:

jak to mowił wieszcz polski - drugi zaraz po Mickiewiczu
cyt. L.W.

"nie chcem ale muszem"

:evil_lol:

Posted

caroolcia napisał(a):
jasne, że teśkniłam :p

a propos ciasteczka - widze, że tak dokładnie nie ogladałaś tych zdjęc :evil_lol:

A tam, jedno ciacho to stwierdziłam, że obfociłaś jak zabytek i poszłaś dalej. Znaczy bez podrywu :p

Posted

Loona napisał(a):
A tam, jedno ciacho to stwierdziłam, że obfociłaś jak zabytek i poszłaś dalej. Znaczy bez podrywu :p

Spoko wracała o 6.00:evil_lol: i myślała że śpię a ja ledwo pod kocyk wskoczyłem:evil_lol:

Posted

Helga_psiaki napisał(a):
super fotki

Bardzo dziękuję ;)

Loona napisał(a):

jezu ona by od razu jakieś orgie chciała na fotach ogladać :diabloti:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Madzik93 napisał(a):
Przy takich foteczkach ciepło sie robi człowiekowi w tą zimnice :loveu:

szkoda, że nie da się tego ciepełka w walizce przywieść :shake:

Lece z psiaczkami na spaceros w ten brrrrr wieczor

Posted

ufff i super niania sie pojawila...
i pytam - a co u mordek mioch?? i jak myszy?? pamietasz ze mam persa blekitnego w ogole nie bojacego sie psow i mruczaska na wydanie;) hehehe mieszka juz u mnie, mam 100000 zdjec..zabralam aparta, chcialam wkleic foteczki- a tu zonk krolik przegzyzl mi kabel od aparatu:( musze jutro smigac kupic jakis:(

ehh zdjecia sie cudownie oglada i cieplej jakos tak sie robi...:):):)

Posted

kaLOlina napisał(a):
ufff i super niania sie pojawila...
i pytam - a co u mordek mioch?? i jak myszy?? pamietasz ze mam persa blekitnego w ogole nie bojacego sie psow i mruczaska na wydanie;) hehehe mieszka juz u mnie, mam 100000 zdjec..zabralam aparta, chcialam wkleic foteczki- a tu zonk krolik przegzyzl mi kabel od aparatu:( musze jutro smigac kupic jakis:(

ehh zdjecia sie cudownie oglada i cieplej jakos tak sie robi...:):):)

Hej Karolka - telepatia miałam do ciebie dzisiaj sesemesować :p Przyszły nasze pachnidła ...i.... znalazłam zaginione skarpetki twojego TZ-a :grins:- więc albo ty wpadniesz do mnie na spacerek w weekend albo ja do Ciebie obejrzeć kocurka (choć to ryzyko bo jeszcze sie zakocham :roll:)

Ty i te Twoje sprzety :lol!: zupełnie traktujesz je po macoszemu hi hi hi

pieski maja się świetnie, chociaż myslę, że przez was były bardziej rozpieszczane :eviltong: oczywiście Bonia w łożku utknęła :roll: :evil_lol: i rano prześcieradło robi za kołdrę a kołdra za prześcieradło :roll: jeden wielki bajzerek.
burbonik za to bardziej tulaśny sie zrobił hi hi hi. Niestety nie wyspacerowałam ich porzadnie bo od wtorku zalegałam na kanapie z paczką chipsów przed TV (hurrra mam w końcu kablowkę w salonie :multi:) i zdychałam z totalnym przeziębiezniem stulecia, więc spacerki były jedynie meczarnia i formalnościa.

Myszki sa, ale wywoziłam do rodziców na zimę oleandra z tarasu i odryłam ich wlot - ha!!!! kupiłam łapke na myszy - ale jest bez instrukcji obsługi, więc nie umiem jej aktywować :eviltong:
...i... kupiłam...ekhm....ekhm i tu mnie bardzo znielubisz....

......

trutke :oops:

Posted

hahah uwazaj zeby Bonka jej nie pochlanela... :cool3:
ehh te lozkowe sprawy- ja zawsze rozbestwiam:loveu: tak psy ale nie wyobrazam sobie NIE spania z psiakami...
kot mimo ze zaniedbany- jest piekny z blekitnymi oczami i srebna sierscia;)
hihihi:diabloti::diabloti::diabloti:

mozemy sie zmeetingowac- chetna jestem na spacerek, ale wolna mam dopiero niedziele... sb i pt w pracy:roll::roll::roll:

te sprzety- wiesz szacunku nie mam do cudow techniki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: