ferraribox Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='caroolcia']:diabloti: szarpowy atak :diabloti: Bokserski unik ! :loveu: :loveu: :loveu: Pozdrawiam:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Jagoda1 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Taka mina może być? Tyle ma na sobie do miziania:lol: ... Quote
caroolcia Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 w mroźne, zimowe dni mam przenościa mufkę w fałdkach podfaflowych ;) Quote
caroolcia Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 ferraribox napisał(a):Bokserski unik ! :loveu: :loveu: :loveu: Pozdrawiam:loveu: :loveu: :loveu: a boksiki robia hop hop łapami i przewracają Burbaka :evil_lol: Quote
margo001 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='caroolcia']moj muflon od frontu :eviltong: Wymiziaj swojego muflonika :buzi: Moja ulubiona sharpkowa minka:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 AAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!:crazyeye::crazyeye: oszalałam ! umarlam ! zakochałam sie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Kto ty jesteś? Jajeczko. Jaki znak twój? Żółteczko. Gdzie ty mieszkasz? W skorupce. W jakim kraju? W kurzej dupce. Wesołego Alleluja :multi: Quote
caroolcia Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 margo001 napisał(a):Wymiziaj swojego muflonika :buzi: Moja ulubiona sharpkowa minka:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Wytarmosiłam od rana fadłeczki - to pierwsza rzecz, którą robię od rana - Burba sie pryzwyczaił - Pani wstaję - burba nie i Pańcia mizia Burbe w legowichu po uszakach, brzucholku i wycałowuje nochalka ;) zboczona jestem - wiem :evil_lol: Quote
caroolcia Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_'] AAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!:crazyeye::crazyeye: oszalałam ! umarlam ! zakochałam sie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Burba cały w skowronkach ;) Quote
ferraribox Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Z okazji Świąt Wielkanocnych życzymy ,wiosennego słoneczka,zdrówka i smacznego jajeczka. Asia ,Nomi,Koka,Gaston Quote
margo001 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 caroolcia napisał(a):Wytarmosiłam od rana fadłeczki - to pierwsza rzecz, którą robię od rana - Burba sie pryzwyczaił - Pani wstaję - burba nie i Pańcia mizia Burbe w legowichu po uszakach, brzucholku i wycałowuje nochalka ;) zboczona jestem - wiem :evil_lol: Jak Ty jesteś zboczona to ja chyba też bo u nas to już rytuał codziennie rano i wieczorem :evil_lol: Jak nie zwracam uwagi to jest tyle warkotów i chrumkań i przewrotek (pewnie wiesz o czym mówię:razz: )na wyrku że po chwili mięknę jak gąbeczka i muszę wytarmosić i wygnieść każdy kawełeczek mojego kluseczka :loveu: :loveu: :loveu: Szkoda że tego się da opisać w kilku zdaniach :shake: to trzeba zobaczyć :crazyeye: Quote
margo001 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Wszystkim Dogomaniakom , Tobie Caroolciu , Twojemu Burbisiowi i Boni Życzymy Zdrowych i Wesołych Świąt Wielkanocnych !!!!! Quote
Medorowa Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Zdrowia, szczęścia, pomyślności w pierwsze święto dużo gości. W drugie święto dużo wody, to dla zdrowia i urody. Dużo jajek kolorowych i świąt wesołych!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Loona Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Jak Wam święta minęły? Nie przejedliście się? :) Quote
Donvitow Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Biegaliśmy po lesie z psiakami. Ja straciłemn 2 kg.; Quote
Loona Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Donvitow napisał(a):Biegaliśmy po lesie z psiakami. Ja straciłemn 2 kg.; A może z psami i aparatem? :evil_lol: Może jakieś zdjęcia się zachowały? Psiaki na pewno strasznie szczęśliwe :) Quote
Donvitow Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Loona napisał(a):A może z psami i aparatem? :evil_lol: Może jakieś zdjęcia się zachowały? Psiaki na pewno strasznie szczęśliwe :) Karolcia zakosiła mój aparat i nie chce oddać:mad: . Na moje fotki nie masz co liczyć. Quote
Jagoda1 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Donvitow napisał(a):Biegaliśmy po lesie z psiakami. Ja straciłemn 2 kg.; To ci kobitki zazdroszczą;) . Quote
caroolcia Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 oj zazdroszczą, zazdroszczą ;) ja po siwętach mam wręcz odwrotnie ;) Fotki jakies na pewno wrzuce, ale musze chwilke czasu w pracy znaleść ;) Quote
caroolcia Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Świtam nam minęły pod znakiem ciągłych odwiedzin uhhhh - przeprowadam się chyba z powrotem do mniejszego mieeszkanka - tamn przynajmniej był święty spokój :evil_lol: W niedziele odiwedliliśmy z Burbonikiem rodziców i boksinke maksi - Bonka została bo dziewczyny się nie lubią. A to zdjęcie z powrotu - burbek z przodu - bo wydębiłam od rodziców parę wyrośniętych rożlinek z ich ogrodu - do mojego nowo - zakładanego ogródka :multi: Quote
caroolcia Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 przyczajony tygrys, ukryty....:cool3: Quote
caroolcia Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 "Szczeniaczek" na kolankach:diabloti: Quote
caroolcia Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 i zdjęcia z odwiedzin "biedne psy" zamknięte na dworze.... :cool3: pędzimy na spacerek a maksi znalazla sobie " patyczek" ;) Quote
Recommended Posts