Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!:crazyeye::crazyeye:
oszalałam ! umarlam !
zakochałam sie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Kto ty jesteś? Jajeczko.
Jaki znak twój? Żółteczko.
Gdzie ty mieszkasz? W skorupce.
W jakim kraju? W kurzej dupce.
Wesołego Alleluja :multi:

Posted

margo001 napisał(a):
Wymiziaj swojego muflonika :buzi:
Moja ulubiona sharpkowa minka:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Wytarmosiłam od rana fadłeczki - to pierwsza rzecz, którą robię od rana - Burba sie pryzwyczaił - Pani wstaję - burba nie i Pańcia mizia Burbe w legowichu po uszakach, brzucholku i wycałowuje nochalka ;)
zboczona jestem - wiem :evil_lol:

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']

AAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!:crazyeye::crazyeye:
oszalałam ! umarlam !
zakochałam sie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Burba cały w skowronkach ;)

Posted

caroolcia napisał(a):
Wytarmosiłam od rana fadłeczki - to pierwsza rzecz, którą robię od rana - Burba sie pryzwyczaił - Pani wstaję - burba nie i Pańcia mizia Burbe w legowichu po uszakach, brzucholku i wycałowuje nochalka ;)
zboczona jestem - wiem :evil_lol:

Jak Ty jesteś zboczona to ja chyba też bo u nas to już rytuał codziennie rano i wieczorem :evil_lol: Jak nie zwracam uwagi to jest tyle warkotów i chrumkań i przewrotek (pewnie wiesz o czym mówię:razz: )na wyrku że po chwili mięknę jak gąbeczka i muszę wytarmosić i wygnieść każdy kawełeczek mojego kluseczka :loveu: :loveu: :loveu:
Szkoda że tego się da opisać w kilku zdaniach :shake: to trzeba zobaczyć :crazyeye:

Posted

Zdrowia, szczęścia, pomyślności w pierwsze święto dużo gości. W drugie święto dużo wody, to dla zdrowia i urody. Dużo jajek kolorowych i świąt wesołych!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Donvitow napisał(a):
Biegaliśmy po lesie z psiakami. Ja straciłemn 2 kg.;

A może z psami i aparatem? :evil_lol: Może jakieś zdjęcia się zachowały? Psiaki na pewno strasznie szczęśliwe :)

Posted

Loona napisał(a):
A może z psami i aparatem? :evil_lol: Może jakieś zdjęcia się zachowały? Psiaki na pewno strasznie szczęśliwe :)

Karolcia zakosiła mój aparat i nie chce oddać:mad: . Na moje fotki nie masz co liczyć.

Posted

Świtam nam minęły pod znakiem ciągłych odwiedzin uhhhh - przeprowadam się chyba z powrotem do mniejszego mieeszkanka - tamn przynajmniej był święty spokój :evil_lol: W niedziele odiwedliliśmy z Burbonikiem rodziców i boksinke maksi - Bonka została bo dziewczyny się nie lubią.
A to zdjęcie z powrotu - burbek z przodu - bo wydębiłam od rodziców parę wyrośniętych rożlinek z ich ogrodu - do mojego nowo - zakładanego ogródka :multi: