ferraribox Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 :loveu:Urlopowiczko poośmione boksie witają!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i czekają na Ciebie.Przypominam,że będziesz chrzestną mamą:evil_lol: Quote
kaLOlina Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 dokonalam dzis strasznego odkrycia:roll::roll::roll:...a w sumie to 2...:roll::roll::roll: 1wsze bardzo smutne:shake:w pokoiku obok sypialni Caroolci lezy ptaszek- mala sikorka...nie mam pojecis jak sie tam znalazla- okno bylo zamkniete:shake::shake::shake: kwiatki porozrzucane i troche polamane- ptaszek chcial sie ratowac... wlasnie przez te kwiatki zaczelam rozgladac sie po pokoju i ja znalazlam ...:shake::shake::shake:wyglada jakby spala...nie zyje... ja oczywiscie zamknelam drzwi i nie wejde tam za nic do powrotu TTZta...pozniej- pochowamy malutka...gdzie??? nie wiem czy wolno mi w ogrodku Caroolci...wiec chyba w lesie:shake::shake::shake:jeste zdziwiona ze psy nie zwracaja kompletnie uwagi na ptaszka- nie tknely go... biedny maluch- wciaz nie wiem jakim cudem sie znalazl w tym pokoju:shake::shake: a teraz drugie dzisiejsze odkrycie- nastapilo chwile po przykrym 1wszym...:roll::roll::roll::roll: Karola ma nowego wspollokatora...one sie chyba domyslala, ja jestem pewna... w weekend Bona rozkopala troche ogrodek- jak Karola to zobaczy umrze- ale nie tak zle tylko jedna mala nora... no a dzis ja odkrylam ze z cala pewnoscia do karoli wprowadzila sie mysz!!!!! (myszy??)... znalazlam ich kupki... wytropilam ze urzeduje chyba pod zlewem w kuchni, ale nic sobie nie robia i wylaza na ogrodek- chowajac sie pod pieknym zaslonami Karoli- srajac tam na potege... :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:samych myszy nie widzialam... no i znow szok- psy zachowuja sie normalnie nie zwracaja wiekszej uwagi na szafki kuchenne, ani zaaslony, nie wesza...moze myszy mieszkaja tu juz jakis czas tylko teraz sie rozbestwily?????:mad: boshe Karola wroci a tu taki numer...Gonia jestes pewna ze mam zajac sie twoim psem??? bo jak widac jakies szalone dzikie stwory znajduje po domach... zal mi sikorki biedulka:-( Quote
Jagoda1 Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Witaj Super Nianiu! Szkoda sikoreczki, biedna ptaszynka...:shake: A co do myszek, to chyba Karolina "będzie robić za kota", bo psy, jak widać, nie chcą..,.:evil_lol: Albo sprawi sobie kocika, ale czy Bonka zechce...?:razz: Quote
kaLOlina Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 ja mam na wydaniu pers blakitnego ale planuje go wcisnac jej ojcu... psy nie akceptuja 'obcych' kotow ale swoje-moze moze;) TZet rezygnuje z wieczornej pilki by przyjechac i wyprawic pogrzeb sikorce... Quote
BeaC Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 ...............jeszcze nie wróciła???? dzika perwerskja taki urlop:diabloti::diabloti::diabloti: a co do myszków................zimno sie robi szukaja maleńkie ciepełka..........do mnie nie mają prawa wejśc.....mam dwie bardzo łowne kocice............:multi::multi::multi: Quote
caroolcia Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 Jestem, wróciłam, żyję ... i ... marznę o zgorozo :placz: Karolka Super naniu dziekuję z całego serducha, że tak wspaniale zajełaś się moimi bąbelkami :loveu: Ja się organizuję, piorę i rozpakowywuje, a jutro rozpoczynam krucjate z myszakami :diabloti: Wyjazd boski, mam foty miejsowych psialkulców dzikusków - później powklejam, teraz mam tylko depreche pourlopową - po takich rozrywkowych 2 tygodniach powrót do rzeczywistości boli, może jakaś imprezka w weekendzik.....:razz: Jak dojde do siebie odezwę się :p Quote
Mada&Teodor Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Dzieńdoberek ;) Opowiadaj, pokazuj fotki ..... jak było ? Quote
PaulinaT Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 caroolcia napisał(a):Jestem, wróciłam, żyję ... i ... marznę o zgorozo :placz: witaj w klubie :p caroolcia napisał(a):a jutro rozpoczynam krucjate z myszakami :diabloti: eee... kota może jakiegoś być kciała?? :razz: caroolcia napisał(a):Wyjazd boski, mam foty miejsowych psialkulców dzikusków - później powklejam Super!! Czekam z niecierpliwością - jak wyglądają egipskie burki?? :hmmmm: caroolcia napisał(a): teraz mam tylko depreche pourlopową - po takich rozrywkowych 2 tygodniach powrót do rzeczywistości boli, może jakaś imprezka w weekendzik.....:razz: znam to... też tak mam... :watpliwy: a imprezka... no imprezka... :razz: albo może wspólny spacer?? Quote
e.v.a Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 nooo wreszcie:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Jagoda1 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 A co myślałaś, że urlop będzie trwał wiecznie...?:evil_lol: Quote
e.v.a Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 [quote name='Donvitow'] http://images32.fotosik.pl/1/5f45144aee487107.jpg Egipcjanka ? Alibaba:turn-l::turn-l::turn-l::turn-l: Quote
Donvitow Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Karolina mnie zabije ale mam więcej fajnych fotek :evil_lol: Quote
Imbirka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Witajcie "powróceni" wczasowicze:multi::multi::multi::multi: no teraz czekamy na mnóstwo gorących fotek:p Quote
Medorowa Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):A co myślałaś, że urlop będzie trwał wiecznie...?:evil_lol: Najwidocniej naiwnie w to wierzyła:diabloti::diabloti::diabloti: Widziałam dwa zdjęcioszki:loveu: Quote
caroolcia Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 No właśnie myślałam, że będzie trwał wiecznie a tu takie rozczarowanie ;) Vito oberwiesz za focisze!!!!!:mad: nad kocikiem sie własnie zastanawiam....:p Quote
margo001 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Witajcie po długiej przerwie :multi: nareszcie jesteście z nami:multi: Quote
Helga&Ares Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 witamy spowrotem Wczasowiczów;) Fotki świetne! więcej! Quote
Martinee Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 [quote name='Donvitow']A może jednak Polka Też chce być taka opalona Quote
PaulinaT Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 caroolcia napisał(a):nad kocikiem sie własnie zastanawiam....:p polecam się :p mam taką jedną - właśnie dzisiaj umieściłam u mamy - strasznie smarkata ale kontaktowa i psów się nie boi a wręcz przeciwnie :diabloti: Quote
BeaC Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='Donvitow']Karolina mnie zabije ale mam więcej fajnych fotek :evil_lol: a tam srał...caaroole:diabloti: dawaj foty:diabloti::diabloti::diabloti: witaj powrócona z obczyzny carolino!!!!! Quote
Imbirka Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 helloł:multi: i jak tam? deprecha pourlopowa mija? Quote
AgaiTheta Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 caroolcia napisał(a):może jakaś imprezka w weekendzik.....:razz: Yhy Yhy :evil_lol: Quote
Recommended Posts