Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dokonalam dzis strasznego odkrycia:roll::roll::roll:...a w sumie to 2...:roll::roll::roll:

1wsze bardzo smutne:shake:w pokoiku obok sypialni Caroolci lezy ptaszek- mala sikorka...nie mam pojecis jak sie tam znalazla- okno bylo zamkniete:shake::shake::shake: kwiatki porozrzucane i troche polamane- ptaszek chcial sie ratowac...

wlasnie przez te kwiatki zaczelam rozgladac sie po pokoju i ja znalazlam ...:shake::shake::shake:wyglada jakby spala...nie zyje... ja oczywiscie zamknelam drzwi i nie wejde tam za nic do powrotu TTZta...pozniej- pochowamy malutka...gdzie??? nie wiem czy wolno mi w ogrodku Caroolci...wiec chyba w lesie:shake::shake::shake:jeste zdziwiona ze psy nie zwracaja kompletnie uwagi na ptaszka- nie tknely go... biedny maluch- wciaz nie wiem jakim cudem sie znalazl w tym pokoju:shake::shake:

a teraz drugie dzisiejsze odkrycie- nastapilo chwile po przykrym 1wszym...:roll::roll::roll::roll:
Karola ma nowego wspollokatora...one sie chyba domyslala, ja jestem pewna... w weekend Bona rozkopala troche ogrodek- jak Karola to zobaczy umrze- ale nie tak zle tylko jedna mala nora... no a dzis ja odkrylam ze z cala pewnoscia do karoli wprowadzila sie mysz!!!!! (myszy??)... znalazlam ich kupki... wytropilam ze urzeduje chyba pod zlewem w kuchni, ale nic sobie nie robia i wylaza na ogrodek- chowajac sie pod pieknym zaslonami Karoli- srajac tam na potege... :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:samych myszy nie widzialam... no i znow szok- psy zachowuja sie normalnie nie zwracaja wiekszej uwagi na szafki kuchenne, ani zaaslony, nie wesza...moze myszy mieszkaja tu juz jakis czas tylko teraz sie rozbestwily?????:mad:

boshe Karola wroci a tu taki numer...Gonia jestes pewna ze mam zajac sie twoim psem??? bo jak widac jakies szalone dzikie stwory znajduje po domach...

zal mi sikorki biedulka:-(

Posted

Witaj Super Nianiu!

Szkoda sikoreczki, biedna ptaszynka...:shake:

A co do myszek, to chyba Karolina "będzie robić za kota", bo psy, jak widać, nie chcą..,.:evil_lol:
Albo sprawi sobie kocika, ale czy Bonka zechce...?:razz:

Posted

ja mam na wydaniu pers blakitnego ale planuje go wcisnac jej ojcu...
psy nie akceptuja 'obcych' kotow ale swoje-moze moze;)

TZet rezygnuje z wieczornej pilki by przyjechac i wyprawic pogrzeb sikorce...

Posted

...............jeszcze nie wróciła????

dzika perwerskja taki urlop:diabloti::diabloti::diabloti:

a co do myszków................zimno sie robi szukaja maleńkie ciepełka..........do mnie nie mają prawa wejśc.....mam dwie bardzo łowne kocice............:multi::multi::multi:

Posted

Jestem, wróciłam, żyję ... i ... marznę o zgorozo :placz:

Karolka Super naniu dziekuję z całego serducha, że tak wspaniale zajełaś się moimi bąbelkami :loveu:

Ja się organizuję, piorę i rozpakowywuje, a jutro rozpoczynam krucjate z myszakami :diabloti:

Wyjazd boski, mam foty miejsowych psialkulców dzikusków - później powklejam, teraz mam tylko depreche pourlopową - po takich rozrywkowych 2 tygodniach powrót do rzeczywistości boli, może jakaś imprezka w weekendzik.....:razz:

Jak dojde do siebie odezwę się :p

Posted

caroolcia napisał(a):
Jestem, wróciłam, żyję ... i ... marznę o zgorozo :placz:

witaj w klubie :p

caroolcia napisał(a):
a jutro rozpoczynam krucjate z myszakami :diabloti:

eee... kota może jakiegoś być kciała?? :razz:

caroolcia napisał(a):
Wyjazd boski, mam foty miejsowych psialkulców dzikusków - później powklejam

Super!!
Czekam z niecierpliwością - jak wyglądają egipskie burki?? :hmmmm:

caroolcia napisał(a):
teraz mam tylko depreche pourlopową - po takich rozrywkowych 2 tygodniach powrót do rzeczywistości boli, może jakaś imprezka w weekendzik.....:razz:

znam to... też tak mam... :watpliwy:
a imprezka... no imprezka... :razz:
albo może wspólny spacer??

Posted

AgusiaTerierka napisał(a):
A co myślałaś, że urlop będzie trwał wiecznie...?:evil_lol:

Najwidocniej naiwnie w to wierzyła:diabloti::diabloti::diabloti:

Widziałam dwa zdjęcioszki:loveu:

Posted

caroolcia napisał(a):
nad kocikiem sie własnie zastanawiam....:p

polecam się :p
mam taką jedną - właśnie dzisiaj umieściłam u mamy - strasznie smarkata ale kontaktowa i psów się nie boi a wręcz przeciwnie :diabloti:

Posted

[quote name='Donvitow']Karolina mnie zabije ale mam więcej fajnych fotek :evil_lol:

a tam srał...caaroole:diabloti:

dawaj foty:diabloti::diabloti::diabloti:

witaj powrócona z obczyzny carolino!!!!!