GoniaP Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='PaulinaT']No ładnie. Karola wyjeżdża. :mad: I co tak? Porzuci dogo na cały tydzień... a może i dłużej???? :lmaa: Na cale dwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
caroolcia Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 [quote name='madzia i medor']Też możesz się pożegnać:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] no nie ty to mni rozkładasz na łopatki :roflt: Ewciu jak Ci bardzo zależy pożegnaj się też na moim wątku :evil_lol: [quote name='Loona']No to ja się witam i żegnam jednocześnie :evil_lol: Wracaj cała i strzaskana na ciemny brąz :evil_lol:[/quote] oj mahoń minimum :eviltong: [quote name='AgusiaTerierka']Karolino, Tobie i Tacie udanego wypoczynku, wspaniałych wrażeń, wracajcie, czekamy na relacje. Za lot trzymam kciuki, "znieczulenie" też dają w samolocie, tylko nie przesadzaj...;)[/quote] hi hi hi bardzo dziekuję z całego serduszka - mam nadzieje ze foteczek będzie masa a vito mnie nie sprzeda :evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='caroolcia'] hi hi hi bardzo dziekuję z całego serduszka - mam nadzieje ze foteczek będzie masa a vito mnie nie sprzeda :evil_lol:[/quote] Lepiej doładujcie kobitki mu konto...:evil_lol: Quote
caroolcia Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 [quote name='matusz5']Udanego wypoczynku :) przywieźcie masę fotek i wrażeń ;) Dziękujemy :multi: [quote name='margo001']Mile spędzonych wakacji Wam życzymy :loveu: Wracajcie do nas szybko bo będzie nudno,no i dużo fotencji z pobytu prosimy :loveu: oj muszę tam na miejscu jakieś psiaki i kociaki dorwać :cool3: o będe za moimi tęskniła!!! [quote name='PaulinaT']No ładnie. Karola wyjeżdża. :mad: I co tak? Porzuci dogo na cały tydzień... a może i dłużej???? :lmaa: EDIT. Doczytałam. Na 3 tygodnie :mdleje: moja wina, moja wina moja bardzo wielka wina :roll: p.s. ale wzielam jeszcze pare dni urlopu po urlopie tylko na dogo :evil_lol: [quote name='GoniaP']Na cale dwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! w sumie to 3 wychodzą :roll:, stęsknią sie w pracy - czekam na podwyzke jak nie to L4 :evil_lol: Quote
Donvitow Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Lepiej doładujcie kobitki mu konto...:evil_lol:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='caroolcia']no nie ty to mni rozkładasz na łopatki :roflt: Ewciu jak Ci bardzo zależy pożegnaj się też na moim wątku :evil_lol: [/quote] ;):evil_lol::evil_lol: Widzisz Effcia:evil_lol: Udanego urlopu, na którym miałam być również ja i podrywać przystojnych... gdzie to miałam jechać:hmmmm::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BeaC Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='caroolcia']a my sie bedziemy żegali przed 3 tygodniowym urlopem :multi::multi::multi: qrde takiej to dobrze:cool3::cool3::cool3: baw sie dobrze i odpoczywaj:loveu::loveu: Quote
GoniaP Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Napisali do mnie smsa, że się bawią świetnie :loveu: I nie mogą wysłać mmsa, bo gdyby tak zrobili, już byście ich tu oglądali :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Imbirka Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 paskudy, a tak liczyłam, ze może ktoś tutaj coś przemyci:cool3: Quote
caroolcia Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 A my dorwalimy kompa w jordanii ;) Dzisiaj kapiel w morzy martwym ;) Jest rewelacja - Madzia zaluj ;) Quote
Jagoda1 Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 caroolcia napisał(a):A my dorwalimy kompa w jordanii ;) Dzisiaj kapiel w morzy martwym ;) Jest rewelacja - Madzia zaluj ;) Tylko nie przewracaj się na grzbiet, bo nie wstaniesz... Błotkiem "kosmetycznym" też się wysmarowaliście? Mnie ono nie odmłodziło, niestety...:evil_lol: Pozdrowienia dla Was i uściski (te ostatnie tylko dla Karoliny;))... Quote
Medorowa Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 caroolcia napisał(a):A my dorwalimy kompa w jordanii ;) Dzisiaj kapiel w morzy martwym ;) Jest rewelacja - Madzia zaluj ;) Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:mdleje:AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:mdleje:AAAAAAAAAAAAAAAAaaaa:mdleje: Ale i tak życzę bardzo udanego wypoczynku:loveu: Quote
Donvitow Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 OpracowaLem metodé stawiania paN we wodzie. Prawa réka na biust lewa na pupé i stoi. Quote
GoniaP Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Donvitow napisał(a):OpracowaLem metodé stawiania paN we wodzie. Prawa réka na biust lewa na pupé i stoi. Nałogowiec :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
P A U L A Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 caroolcia napisał(a):A my dorwalimy kompa w jordanii ;) Dzisiaj kapiel w morzy martwym ;) Jest rewelacja - Madzia zaluj ;) Pozazdrościć:):):) Quote
Jagoda1 Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Donvitow napisał(a):OpracowaLem metodé stawiania paN we wodzie. Prawa réka na biust lewa na pupé i stoi. No proszę, jakie dobre serce ma ten Pan...:evil_lol: Quote
Medorowa Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Donvitow napisał(a):OpracowaLem metodé stawiania paN we wodzie. Prawa réka na biust lewa na pupé i stoi. Buhahhahahahahaaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak się bawicie:razz: Quote
kaLOlina Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 a ja mialam pisac tu relacje Karolina weszla i okazalo sie ze pustki...:( ale nadrobie jutro:) Quote
Jagoda1 Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 madzia i medor napisał(a):Buhahhahahahahaaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak się bawicie:razz: Chyba dobrze:razz::evil_lol:. Quote
BeaC Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 caroolcia napisał(a):A my dorwalimy kompa w jordanii ;) Dzisiaj kapiel w morzy martwym ;) Jest rewelacja - Madzia zaluj ;) witaj Caroola!!!!! mój brat też tam jest......:diabloti:może go znajdziesz???? Quote
e.v.a Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 ejj no dobra koniec tych wakacji:roll: :diabloti: Quote
PaulinaT Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 No coś ty - wakacje rzecz święta, muszą być i już, długie i już ;-) Quote
e.v.a Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 PaulinaT napisał(a):No coś ty - wakacje rzecz święta, muszą być i już, długie i już ;-) no musza musza ale mnie tam nie ma:evil_lol: Quote
Recommended Posts