Jagoda1 Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Obejrzałam wszystko, gratuluję, dobry początek.:thumbs: Quote
caroolcia Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Obejrzałam wszystko, gratuluję, dobry początek.:thumbs: cieszymy sie i dziekujemy!!!! Quote
Helga&Ares Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 ach, jak żałuję, że mnie tam być nie mogło :(:(:(:(:(:( :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Imbirka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 oooo, to już we wtorek lecisz????? ale masz fajnie, wygrzejesz się:loveu::loveu::loveu: i przywieź nam duuużo foteczek do pooglądania Quote
caroolcia Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 pewnie!!!! Przywioze :multi: Trzymajcie kciuki za lot bo bedę zielona :oops: Quote
Jagoda1 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 caroolcia napisał(a):pewnie!!!! Przywioze :multi: Trzymajcie kciuki za lot bo bedę zielona :oops: To jedż z pustym żołądkiem:diabloti:... Quote
caroolcia Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):To jedż z pustym żołądkiem:diabloti:... oj cos mi się wydaje, że na bezcłowym wypełnie żołądek płynem dezynfekującym :eviltong: Quote
Imbirka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 no i prawidłowo, moja kumpela do Turcji leciała na takim"luzie", ze aż ją kapitan do siebie poprosil:diabloti: Quote
Medorowa Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 caroolcia napisał(a):to przyjeżdżaj - wylot we wtorek wieczorkiem - spakuję Cie do podręcznego hi hi hi Nie wiem czy się zmieszczę:-(:-(:-(:evil_lol: Quote
caroolcia Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Imbir1 napisał(a):no i prawidłowo, moja kumpela do Turcji leciała na takim"luzie", ze aż ją kapitan do siebie poprosil:diabloti: a cio wpadła mu w oko :p :evil_lol::evil_lol::evil_lol: madzia i medor napisał(a):Nie wiem czy się zmieszczę:-(:-(:-(:evil_lol: oj na drobniutką mi wyglądasz - nie dowiemy się dopooki nie spróbujemy :diabloti: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 caroolcia napisał(a): oj na drobniutką mi wyglądasz - nie dowiemy się dopooki nie spróbujemy :diabloti: :evil_lol: Będziemy próbować:multi::multi::multi::evil_lol: Quote
Imbirka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 caroolcia napisał(a):a cio wpadła mu w oko :p :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a taka była wesolutka, ze resztę podrózy spędziła w kabinie pilotów:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
caroolcia Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 :sabber:madzia i medor napisał(a):Będziemy próbować:multi::multi::multi::evil_lol: Z czymś pysznym przyjedziesz ??? Imbir1 napisał(a):a taka była wesolutka, ze resztę podrózy spędziła w kabinie pilotów:diabloti::diabloti::diabloti: ło matko, ale aparatka :evil_lol: Quote
caroolcia Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 wygrzebałam cosik z neta :diabloti: http://www.ostrowska.pl/galeria.php?idkat=263&katgl=&aaa=10&start=0 Quote
caroolcia Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 a my sie bedziemy żegali przed 3 tygodniowym urlopem :multi::multi::multi: Quote
GoniaP Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Vito i Goga w GW: http://miasta.gazeta.pl/poznan/1,36001,4535348.html Quote
caroolcia Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 GoniaP napisał(a):Vito i Goga w GW: http://miasta.gazeta.pl/poznan/1,36001,4535348.html hi hi hi juz wycięłam prasówke :cool3: Quote
e.v.a Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 caroolcia napisał(a):a my sie bedziemy żegali przed 3 tygodniowym urlopem :multi::multi::multi: :placz::placz::placz: ja tez chceeeee Quote
Medorowa Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 evaxon napisał(a)::placz::placz::placz: ja tez chceeeee Też możesz się pożegnać:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Loona Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 No to ja się witam i żegnam jednocześnie :evil_lol: Wracaj cała i strzaskana na ciemny brąz :evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Karolino, Tobie i Tacie udanego wypoczynku, wspaniałych wrażeń, wracajcie, czekamy na relacje. Za lot trzymam kciuki, "znieczulenie" też dają w samolocie, tylko nie przesadzaj...;) Quote
Matusz Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Udanego wypoczynku :) przywieźcie masę fotek i wrażeń ;) Quote
margo001 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Mile spędzonych wakacji Wam życzymy :loveu: Wracajcie do nas szybko bo będzie nudno,no i dużo fotencji z pobytu prosimy :loveu: Quote
PaulinaT Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 No ładnie. Karola wyjeżdża. :mad: I co tak? Porzuci dogo na cały tydzień... a może i dłużej???? :lmaa: EDIT. Doczytałam. Na 3 tygodnie :mdleje: Quote
Recommended Posts