Imbirka Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Witamy się:multi::multi::multi::multi: sunia cuuuudna i jakie wspaniałe wieści, ma już domek i będzie miała opiekę i ciepełko i miłość:loveu: Quote
Jagoda1 Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Taka wiadomość przywraca wiarę w ludzi, dzięki za odwiedziny, poszukiwania, za serce....:buzi::iloveyou: Quote
caroolcia Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Sunia jest cudowna fakt - dzisiaj bawiła się piłeczka i rozdawała całuski na wszystkie strony - zawieźlismy ją z donvitow, GoniaP i Hanią na tymczasik :loveu: Quote
Jagoda1 Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 To chyba możesz już szykować się na wspaniały urlop... Donvitow, jak zabraknie Ci kasy, nie sprzedawaj Karoliny....:evil_lol: Quote
caroolcia Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 mnie nie warto - nikt nie kupi...nawet gotowac nie umiem :roll: :eviltong: a to my z akcji (ja w jasnej kurteczce ;)) http://www.radiomerkury.pl/index.php?art=23145 Quote
caroolcia Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] Quote
Donvitow Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Sunia jest kofana ona lubi wszystkich.0 problermu Quote
caroolcia Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 donvitow udziela wywiadu :cool3: my i redaktor naczelna Moj Pies Quote
caroolcia Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 najmłodszy uczesnik akcji :p Quote
caroolcia Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 to suczka pracujaca w OSP, a dodoatkowo aktorka z jednego z polskich filmów :cool3: Tu z Małgorzata Ostrowską (ma 11 zwierzaków - 3 psy (w tym jeden uratowany własnoręcznie) i kotki, kotki młode z reszta do oddania :cool3:) Quote
caroolcia Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 a taki boksi psiak przechodził obok wiec go zaraz grupowo dorwalismy :eviltong: Małgosia i pies Quote
Matusz Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Witamy się;) twoje psiaki urocze:loveu::loveu: zawsze urzekały mnie sharpeie ;):p a i fajne zdjęcia z akcji u mnie w mieście nie było bud, a nawet nie było ich w mieście wojewódzkim... pozdrawiamy Mateusz & Tobi Quote
caroolcia Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Witam serdecznie po raz pierwszy :p!!!! Może za rok akcja bedzie na większą skalę!!!! Quote
Matusz Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 caroolcia napisał(a):Witam serdecznie po raz pierwszy :p!!!! Może za rok akcja bedzie na większą skalę!!!! no może, ale za rok to ja może już będę w Poznaniu :p Quote
caroolcia Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 no proszę ;) to zapraszamy do poznańskiej ekipy psich pomagaczy ;) ...studia?? Quote
Matusz Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 caroolcia napisał(a):no proszę ;) to zapraszamy do poznańskiej ekipy psich pomagaczy ;) ...studia?? nie omieszkam się spotkać i poznać :) tak, jak dobre pójdzie to studia :) szukajcie dla mnie i dla psa stancji:diabloti: Quote
Medorowa Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Witam się z Tobą u cia:loveu: Dalej jestem obrażona, że nie zabierasz mnie ze sobą na wakacje:diabloti: Quote
caroolcia Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 madzia i medor napisał(a):Witam się z Tobą u cia:loveu: Dalej jestem obrażona, że nie zabierasz mnie ze sobą na wakacje:diabloti: to przyjeżdżaj - wylot we wtorek wieczorkiem - spakuję Cie do podręcznego hi hi hi Quote
Matusz Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 caroolcia napisał(a):to przyjeżdżaj - wylot we wtorek wieczorkiem - spakuję Cie do podręcznego hi hi hi gdzie lecisz?;) Quote
caroolcia Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Syria, Jordania i Egipt - taliby bójcie się caroolci :diabloti: Quote
Matusz Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 caroolcia napisał(a):Syria, Jordania i Egipt - taliby bójcie się caroolci :diabloti: fajnie, zabierz mnie ze sobą:eviltong:, Egipt i te rejony to moje marzenie od dzieciństwa:cool3: ja chyba się zmieszczę w podręcznym:evil_lol::evil_lol: Quote
caroolcia Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 matusz5 napisał(a): fajnie, zabierz mnie ze sobą:eviltong:, Egipt i te rejony to moje marzenie od dzieciństwa:cool3: ja chyba się zmieszczę w podręcznym:evil_lol::evil_lol: hi hi hi, no casting juz sie skończył, szukałam i w końcu tatko się zlitował i jedzie ze swoja córcią :evil_lol: Quote
Recommended Posts