Martinee Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Moi drodzy to jest mgła :D:D:D:D:D Quote
Donvitow Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 evanescence napisał(a):Moi drodzy to jest mgła :D:D:D:D:D Nie zgrywaj takiej konkretnej bo Cię jeszcze kiedyś postraszę. To DUCH Quote
GoniaP Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Donvitow napisał(a):Nie zgrywaj takiej konkretnej bo Cię jeszcze kiedyś postraszę. To DUCH Lepiej się z Tobą nie kłócić :diabloti: A tak poważnie, to patrzę na te zdjęcia 16 łap i 4 ogonów i aż dech zapiera. Rewelacja!!! :multi: Quote
Imbirka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 http://images12.fotosik.pl/110/64641cdc46cd12f2.jpg hehe, duch wyszedł nieźle na fotkach, tylko czemu Burbik ma go w... tyłku?:cool3::cool3::cool3::evil_lol::diabloti: Quote
e.v.a Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 uułaaaa ale tu duszno sie zrobiło :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
caroolcia Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Donvitow napisał(a):Nie zgrywaj takiej konkretnej bo Cię jeszcze kiedyś postraszę. To DUCH kochany tatuś :loveu: GoniaP napisał(a):Lepiej się z Tobą nie kłócić :diabloti: A tak poważnie, to patrzę na te zdjęcia 16 łap i 4 ogonów i aż dech zapiera. Rewelacja!!! :multi: To już konkretne stadko :evil_lol: Imbir1 napisał(a):http://images12.fotosik.pl/110/64641cdc46cd12f2.jpg hehe, duch wyszedł nieźle na fotkach, tylko czemu Burbik ma go w... tyłku?:cool3::cool3::cool3::evil_lol::diabloti: burbon miał go co najwyżej w nosie - z reszta jak cały świat :eviltong: evaxon napisał(a):uułaaaa ale tu duszno sie zrobiło :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: dzisiaj już mnie duch nie straszył, jeno chłopaczek, który zawsze rano jogginguje - zawsze się nagle pojawia za zakrętem,ale wybiega znienacka z lasu - moja reakcja zwykle :eek2: :mdleje: a on ma ubaw :evil_lol: Quote
PaulinaT Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 GoniaP napisał(a): A tak poważnie, to patrzę na te zdjęcia 16 łap i 4 ogonów i aż dech zapiera. Rewelacja!!! :multi: Prawda? Niesamowity jest widok kilku psów żyjących w zgodzie... :loveu: Quote
caroolcia Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 PaulinaT napisał(a):Prawda? Niesamowity jest widok kilku psów żyjących w zgodzie... :loveu: w zgodzie pod kontrolą hi hi hi Quote
PaulinaT Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 caroolcia napisał(a):w zgodzie pod kontrolą hi hi hi Wiadomo :smile: Ale czasem te psie stwory potrafią tak zaskoczyć - np. nigdy nie wyjdę ze zdumienia że mój czarny Szarik dogadał się z Barim mojej mamy. Jak się poznały jeden miał lat 10 a drugi 4. I pierwsze kontakty były bardzo niezachęcające... A teraz - prawdziwe kumple, te psy po prostu się lubią! :o Potrzebowały tylko trochę czasu i kontrolowanego luzu :smile: Quote
e.v.a Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 caroolcia napisał(a): dzisiaj już mnie duch nie straszył, jeno chłopaczek, który zawsze rano jogginguje - zawsze się nagle pojawia za zakrętem,ale wybiega znienacka z lasu - moja reakcja zwykle :eek2: :mdleje: a on ma ubaw :evil_lol: kochana ty jakies leki masz ..... :grin: witanko:multi::multi::multi::multi: Quote
caroolcia Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 evaxon napisał(a):kochana ty jakies leki masz ..... :grin: witanko:multi::multi::multi::multi: poza antykoncepcyjnymi żadnych leków :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: strachacz ze mnie, ale ja trzeba stane w obronie - sczególnie moich futrzaków :mad: Quote
caroolcia Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 POSZUKUJEMY W POZNANIU WOLONTARIUSZY DO AKCJI "ZERWIJMY ŁAŃCUCHY" GODZ. 11:30 NIEDZIELA 30 WRZEŚNIA POD STARYM BROWAREM http://www.psy.pl/zerwijmy_lancuchy/?dz=dwnl Quote
BeaC Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Ty wiesz ja nie bylam chyba dzisiaj u Ciebie:cool3: Witanko:loveu::multi: Quote
caroolcia Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 BeaC napisał(a):Ty wiesz ja nie bylam chyba dzisiaj u Ciebie:cool3: Witanko:loveu::multi: Już jesteś :grins: Quote
e.v.a Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 caroolcia napisał(a):poza antykoncepcyjnymi żadnych leków :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: strachacz ze mnie, ale ja trzeba stane w obronie - sczególnie moich futrzaków :mad: hahahaha lęki mialo byc:eviltong::eviltong::eviltong: :lol: Quote
Donvitow Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 evaxon napisał(a):hahahaha lęki mialo byc:eviltong::eviltong::eviltong: :lol: A Ta się od razu przechwala że taka bezpieczna.:eviltong: Quote
PaulinaT Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Donvitow napisał(a):A Ta się od razu przechwala że taka bezpieczna.:eviltong: Nie przechwala tylko rozsądna jest :roll: Quote
e.v.a Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Donvitow napisał(a):A Ta się od razu przechwala że taka bezpieczna.:eviltong: PaulinaT napisał(a):Nie przechwala tylko rozsądna jest :roll: :grin: hehehe Quote
Jagoda1 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Dobry wieczór, lepiej późno, niz wcale:razz:. Quote
Donvitow Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 evaxon napisał(a)::grin: hehehe Smiej się ale jak tu takiej upilnować na wakacjach Bosze.:evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Donvitow napisał(a):Smiej się ale jak tu takiej upilnować na wakacjach Bosze.:evil_lol: A po co pilnować?:grins: Zepsujesz sobie urlop.:roflt: Quote
Donvitow Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):A po co pilnować?:grins: Zepsujesz sobie urlop.:roflt: Niestety:evil_lol: to Ona mnie pilnuje na wspolnych wypadach:evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Donvitow napisał(a):Niestety:evil_lol: to Ona mnie pilnuje na wspolnych wypadach:evil_lol: hi hi hi hi hi:evil_lol: :roflt: Quote
Jagoda1 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Donvitow napisał(a):Niestety:evil_lol: to Ona mnie pilnuje na wspolnych wypadach:evil_lol: Niech każdy siebie pilnuje, mniej stresów dla Was, ha ha ha!:evil_lol: Quote
Donvitow Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Niech każdy siebie pilnuje, mniej stresów dla Was, ha ha ha!:evil_lol: Jestem za:diabloti: Quote
Recommended Posts