Jagoda1 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 caroolcia napisał(a):no pewnie - potem sie wspolnie wytoczymy na ostatni spacer :evil_lol: A psy nas przyprowadzą po śladach...:razz: Quote
Donvitow Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Wow nie załapaem sie na dwusetną stronkę. Foty fajne. A ja szczeniaki w schronie muszę robić komórką. Dlaczego niegdzie nie widać kotów:angryy:. Kot też pies w naszym domu:evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Donvitow napisał(a):Wow nie załapaem sie na dwusetną stronkę. Foty fajne. A ja szczeniaki w schronie muszę robić komórką. Dlaczego niegdzie nie widać kotów:angryy:. Kt też pies w naszym domu:evil_lol: To nam zaprezentuj Kicia (-ię), na pewno fotogeniczny, jak cała rodzina...:lol: Quote
Donvitow Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):To nam zaprezentuj Kicia (-ię), na pewno fotogeniczny, jak cała rodzina...:lol: Dwie kicie. Kicia i Klementynka. Nie mam w pracy ich fotek. Ale w domu poszukam.:lol: Quote
e.v.a Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 mia_mia napisał(a):słodkie mordki przyszlam sie napic za 201 stronke:grins: :beerchug::drink1::drink1::drink1::drink1: a kto sie ze mna nie napije ten trąba:eviltong: Quote
Imbirka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 helloł:multi::multi::multi: nadrobiłam, fotki ekstra:loveu: no i za 200 stronkę:popcorn: Quote
Jagoda1 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Już po imprezie...? Spóźniłam się...? Quote
caroolcia Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Imbir1 napisał(a):helloł:multi::multi::multi: nadrobiłam, fotki ekstra:loveu: no i za 200 stronkę:popcorn: evaxon napisał(a):przyszlam sie napic za 201 stronke:grins: :beerchug::drink1::drink1::drink1::drink1: a kto sie ze mna nie napije ten trąba:eviltong: AgusiaTerierka napisał(a):Już po imprezie...? Spóźniłam się...? hmmm ja sama chyba się też spóźniłam :oops: ale od czego poprawiny :multi: :drink1::knajpa::sabber::beerchug::drinking::drinking::drinking: Quote
caroolcia Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 czarnuszka a klemens - kot jeż był już kiedyąś na watku, ale nie mogę teraz foty odnaleść:oops: Quote
PaulinaT Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 On jest przesłodki taki śpioszek-śmierdziuszek :loveu: Ja na Laluchę jak się obudzi i przychodzi po buziaka mówię zawsze "smrodzia" :lol: Domagam się więcej kociastych zdjęć! Quote
caroolcia Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 PaulinaT napisał(a):On jest przesłodki taki śpioszek-śmierdziuszek :loveu: Ja na Laluchę jak się obudzi i przychodzi po buziaka mówię zawsze "smrodzia" :lol: Domagam się więcej kociastych zdjęć! HI hi hi hi znam te smrodki gębowe jak dostane całusa od Burbisia - to potem czuje jak mi ten smrodek na twarzy zostaje :eviltong: Quote
caroolcia Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 i cd - foty z potrannego psacerku - robione ok 6:30 :stupid: Quote
caroolcia Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 piekne muchomorki :loveu: piękne muchomorki i gumiaki :eviltong: Quote
PaulinaT Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Te 3 pierwsze zdjęcia z pola i lasu - :o Aż mi dech zaparło! :o Niezwykły klimat mają. A czarnuszka to taka troszkę niedźwiadka-brunatka :loveu: Prześliczna i puchata! Quote
BeaC Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 caroolcia napisał(a):... pewnie prawda ze trzeba psom pozwolic ustawić sobie reaclacje, ale tak zeby sobie krzywdy nie zrobiły i bedzie ok ;) tak własnie jest:multi::multi::multi: http://images24.fotosik.pl/88/1435bd86f483b65c.jpg super!!!! lubię kicie.mam dwie:cool3::cool3::cool3: witaj caroola.......fota kaloszków zajefajna:diabloti: Quote
caroolcia Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 a na tych fotach uchwyciałam ducha :lying: :evil_lol: Quote
caroolcia Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 PaulinaT napisał(a):Te 3 pierwsze zdjęcia z pola i lasu - :o Aż mi dech zaparło! :o Niezwykły klimat mają. duszny :evil_lol: PaulinaT napisał(a):A czarnuszka to taka troszkę niedźwiadka-brunatka :loveu: Prześliczna i puchata! Przybłęda - wprowadziła sie rodzicom i w krzaczkach urodziła kociaki :cool1: latem płowieje i ma brazowo - rude pasemka :p BeaC napisał(a):tak własnie jest:multi::multi::multi: http://images24.fotosik.pl/88/1435bd86f483b65c.jpg super!!!! lubię kicie.mam dwie:cool3::cool3::cool3: witaj caroola.......fota kaloszków zajefajna:diabloti: yyyy no moje kalojdy nie takie szałowe jak twoje .... :placz: Quote
PaulinaT Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Duch jak nic :p Już wcześniej patrzylam i patrzyłam co to za dziwo :p A dopiero ty mówisz: "duch" :p No i duch :p Quote
caroolcia Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 PaulinaT napisał(a):Duch jak nic :p Już wcześniej patrzylam i patrzyłam co to za dziwo :p A dopiero ty mówisz: "duch" :p No i duch :p :ghost_2::ghost_2::ghost_2: :evil_lol: Quote
Recommended Posts