Loona Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 W Twojej galerce nie ma nic nowego, a szkoda, może jakieś zdjęcia? :) Quote
ferraribox Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Odwiedziliśmy galeryjkę,super psiaki:lol: . Pozdrawiamy i zapraszamy do naszej:multi: :multi: :multi: . Quote
Medorowa Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 caroolcia napisał(a):Byłam u was wczoraj, ale chyba wszystkie moje wczorajsze posty wcięło ;( Wim - widziołom;) :multi: Doberek i czekamy na nowe foteczki:multi: Quote
caroolcia Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 dzisiaj będą ;) foteczki - a czesciowo galerie ciągne na temacie Bonki - link poniżej :diabloti: Quote
caroolcia Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 zdjęcia Bony mały piesek u Pańci na kolankach jak mogłaś wstac i mnie z kolanek zgonić :shake: Bonia spód ;) Bona, czy batman.... Bona tyl Bona góra Bona front Quote
caroolcia Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 jak się podzielic jednym warkoczem...? Quote
Loona Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 caroolcia napisał(a):jak się podzielic jednym warkoczem...? Jak to jak? Jedno z jednej strony, drugie z drugiej :evil_lol: Quote
caroolcia Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 no nie da się - to warkoczyk właścicwie kupiony Burbisiowi za niemowlęcych czasów i w dorosłeń mordce to prawie cały znika :evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='caroolcia']zdjęcia Bony mały piesek u Pańci na kolankach Bonia spód ;) Bona, czy batman.... Bona tyl Bona góra Bona front No i mamy Bonię w całości:evil_lol: ... Quote
caroolcia Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 ach będe skromna - jeszcze kilku elementów nam brakuje...:razz: Quote
Jagoda1 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 caroolcia napisał(a):ach będe skromna - jeszcze kilku elementów nam brakuje...:razz: Nie bądżmy drobiazgowe, od czego wyobraźnia;) ... Quote
Loona Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Bez przesady, przecież wiemy jak Bona wygląda ;) A Burbek nie jest zazdrosny? :evil_lol: Quote
caroolcia Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Burbaka staram sie dopieszczać, a i on jest zadowolony z towarzystwa - po spacerku zawsze obowiązkowe szaleństwa w domu (ło matko wszystko poprzestawiany) - a zmęczony pies to szczesliwy pies ;) Tylko biedaczek ma lekka diete bo przy misce Bonia zawsze pierwsza hi hi hi a on tak lubi sobie na raty podchodzić i podjadac po chrupce :evil_lol: Quote
caroolcia Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Nie bądżmy drobiazgowe, od czego wyobraźnia;) ... ja tu sobie preteksty do fotografowania łapek, dupek i brzuszków zostawiam, a tu mi tak furtkę zamykają :eviltong: Quote
Jagoda1 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 caroolcia napisał(a):ja tu sobie preteksty do fotografowania łapek, dupek i brzuszków zostawiam, a tu mi tak furtkę zamykają :eviltong: No to czekamy na pozostałe, niewątpliwie apetyczne "elementy", Boksinki. Kto nadał imię Szarpkowi? To królewskie, czy winiarskie? (nie mylić z dzielnicą Poznania;) )... Quote
caroolcia Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Hi hi - moja twórczość :razz: No cóż, kiedy ktoś starszy pyta o pochodzenie imienia to oczywiście oficjalna wersja "królewska" młodemu z grubej rury, że o szlachetny trunek chodzi :evil_lol: a tak poważnie: trunek - kolorek, a z królewskim jego dostojne - lekko ślamazarne (czasami) oblicze ;), no i brzmienie co tu gadać pasuje. miała być buldożka angielska Berta a jest szarpek Burbon ;):cool3: Quote
caroolcia Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 ale dzisiaj senny dzień, jeszcze pare minutek i uciekam sprzed kompa na spacerek z psiuteczkami (chociaż dzisiaj to mi się wyjatkowo nie chce plątac w smycze), najchętniej na słoneczku z faunami bym się powylegiwała, ale jeszzcze troszke za chłodno... Quote
Medorowa Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Hej :multi: Byliśmy, super zdjęcia obejrzeliśmy:cool3::cool3: A my chcemy szczególiki, bo my mamy małą wyobraźnię:evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Heeej :buzi: Świetne fotencje :) a ja mam taką mała prośbę :) czy mogłabym zazyczyć sobie sesję mordki Burbonka?? :D :iloveyou: Quote
caroolcia Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 i to od ręki ;) ostatnio zrobiona ;) a na początek pokazujemy wam jęzor ;) i podniebienie ;) i rurki językiem umiem robić ;) Burbonowy profil jeden i drugi Quote
WinterGirl Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 :loveu: słodziak biało- czarni zapraszają.. [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1]Pozdrawiamy [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1]bGirl & Cleo , WielkoLUD Quote
caroolcia Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 uwielbiam tarmosic te moje fafuny ;)) Quote
Recommended Posts