Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='caroolcia']zdjęcia Bony
mały piesek u Pańci na kolankach

Bonia spód ;)

Bona, czy batman....

Bona tyl

Bona góra

Bona front

No i mamy Bonię w całości:evil_lol: ...

Posted

Burbaka staram sie dopieszczać, a i on jest zadowolony z towarzystwa - po spacerku zawsze obowiązkowe szaleństwa w domu (ło matko wszystko poprzestawiany) - a zmęczony pies to szczesliwy pies ;)
Tylko biedaczek ma lekka diete bo przy misce Bonia zawsze pierwsza hi hi hi a on tak lubi sobie na raty podchodzić i podjadac po chrupce :evil_lol:

Posted

AgusiaTerierka napisał(a):
Nie bądżmy drobiazgowe, od czego wyobraźnia;) ...

ja tu sobie preteksty do fotografowania łapek, dupek i brzuszków zostawiam, a tu mi tak furtkę zamykają :eviltong:

Posted

caroolcia napisał(a):
ja tu sobie preteksty do fotografowania łapek, dupek i brzuszków zostawiam, a tu mi tak furtkę zamykają :eviltong:

No to czekamy na pozostałe, niewątpliwie apetyczne "elementy", Boksinki.

Kto nadał imię Szarpkowi? To królewskie, czy winiarskie? (nie mylić z dzielnicą Poznania;) )...

Posted

Hi hi - moja twórczość :razz: No cóż, kiedy ktoś starszy pyta o pochodzenie imienia to oczywiście oficjalna wersja "królewska" młodemu z grubej rury, że o szlachetny trunek chodzi :evil_lol:
a tak poważnie: trunek - kolorek, a z królewskim jego dostojne - lekko ślamazarne (czasami) oblicze ;), no i brzmienie co tu gadać pasuje.
miała być buldożka angielska Berta a jest szarpek Burbon ;):cool3:

Posted

ale dzisiaj senny dzień, jeszcze pare minutek i uciekam sprzed kompa na spacerek z psiuteczkami (chociaż dzisiaj to mi się wyjatkowo nie chce plątac w smycze), najchętniej na słoneczku z faunami bym się powylegiwała, ale jeszzcze troszke za chłodno...