e.v.a Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 madzia i medor napisał(a):A ja tu dzisiaj byłam i mnie zignorowano:obrazic::obrazic: łannn tuuu Fredi kom forrr juuuu:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Imbirka Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 dzieńdoberek z rana:multi: ja przy kawusi i na dogo staram się dobudzić:roll: Quote
Jagoda1 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Ja chyba drugą kawusię sobie zrobię, jakieś zwolnione obroty myślowe...:razz: Quote
caroolcia Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 madzia i medor napisał(a):No i gdzie ten sprawdzian;):evil_lol::evil_lol: Doberek:loveu: madzia i medor napisał(a):A ja tu dzisiaj byłam i mnie zignorowano:obrazic::obrazic: :oops::oops::oops: Quote
BeaC Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 wpadłam na chwileczkę, bo araz zaczynam rabotat:placz::placz::placz: Quote
caroolcia Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 [quote name='evaxon']łannn tuuu Fredi kom forrr juuuu:diabloti::diabloti::diabloti: ja zupełnie nie rozumiem co to za straszenie na mojej pokojowej i niestrasznej galeryjce :niewiem: :diabloti: Quote
caroolcia Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Imbir1 napisał(a):dzieńdoberek z rana:multi: ja przy kawusi i na dogo staram się dobudzić:roll: AgusiaTerierka napisał(a):Ja chyba drugą kawusię sobie zrobię, jakieś zwolnione obroty myślowe...:razz: ja chyba nawet nie próbuje się obudzić :eviltong: yyy te zwolnione do tak minumum, do 12, a zasadniczo neurony lepiej przewodzą w domku niz w pracy :evil_lol: a ja zapomniałam te.koma buuuuuuuu Quote
caroolcia Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 [quote name='BeaC']wpadłam na chwileczkę, bo araz zaczynam rabotat:placz::placz::placz: miło Cie gościc nawet przez chwileczkę :loveu: ...buuu.... zupełnie mi sie ten twoj nowy zakres obowiązków nie podoba :shake: Quote
e.v.a Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='caroolcia']ja zupełnie nie rozumiem co to za straszenie na mojej pokojowej i niestrasznej galeryjce :niewiem: :diabloti: hehehehe kto straszy? gdzie straszy ?:look3::evilbat: witam z rana:multi: Quote
caroolcia Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 evaxon napisał(a):hehehehe kto straszy? gdzie straszy ?:look3::evilbat: witam z rana:multi: licho straszyyyyyy :evil_lol: witam serdecznie :multi::multi::multi: ja od raza taka zapracowana :roll: juz 5 podań o prace wysłałam :eviltong: Quote
caroolcia Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 hopknijcie czasem plizzzz, tylko tydzien czasu mi został:shake: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7098236#post7098236 Quote
Jagoda1 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 A dokad wybierasz sie na urlop? Jesli to nie tajemnica?;) Quote
caroolcia Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 hi hi hi nie w koncu pierwszy raz od 3 lat gdzie jade i jestem chyba szczesliwa - tydzien jest objazdowa Syria i Jordania, a drugi lenistwo do gory brzucholkiem w egipcie - sharm el sheik Quote
Medorowa Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='evaxon']łannn tuuu Fredi kom forrr juuuu:diabloti::diabloti::diabloti: :icon_roc::icon_roc::icon_roc:Ty jesteś nienormalna:roflt: [quote name='caroolcia']:oops::oops::oops: :cool1::cool1::cool1::diabloti: Doberek:multi::multi::multi: Przywieź dużo zdjęć z Egiptu, to miejsce, gdzie jeszcze nie byłam, a bardzo chce:eviltong: Quote
caroolcia Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 [quote name='madzia i medor']:icon_roc::icon_roc::icon_roc:Ty jesteś nienormalna:roflt: Doberek:multi::multi::multi: Przywieź dużo zdjęć z Egiptu, to miejsce, gdzie jeszcze nie byłam, a bardzo chce:eviltong: yyy tam nienormalna od razy...... lubi inaczej :evil_lol: no widzisz lobuziaku miałaś jechać ze mna i co ?!:evil_lol: ale nie ma sprawy zobaczysz na zdjęciach hi hi hi:lol: Quote
Jagoda1 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 caroolcia napisał(a):hi hi hi nie w koncu pierwszy raz od 3 lat gdzie jade i jestem chyba szczesliwa - tydzien jest objazdowa Syria i Jordania, a drugi lenistwo do gory brzucholkiem w egipcie - sharm el sheik Piękna trasa, byłam w tych rejonach... Dobra pora roku na tamte okolice. Lubię objazdówki. Quote
caroolcia Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Piękna trasa, byłam w tych rejonach... Dobra pora roku na tamte okolice. Lubię objazdówki. No ja właśnie nie wiem czy lubie, ale sie przekonam :evil_lol: Drugi tydzień lenistwo na szczeście lenistwo, wiec popracuje na kolorem skóry hi hi hi Quote
BeaC Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 o masz a ta wkurza tym swoim urlopem:angryy::angryy::angryy: witaj:cool1: Quote
caroolcia Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 hi hi hi Nie przejmuj się w pracy też wszystkich wkurzam bo wszyscy po.... termin był tendencyjny :p Quote
Jagoda1 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 caroolcia napisał(a):hi hi hi Nie przejmuj się w pracy też wszystkich wkurzam bo wszyscy po.... termin był tendencyjny :p Ma się to poczucie humoru, no nie...:evil_lol:? Quote
caroolcia Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Ma się to poczucie humoru, no nie...:evil_lol:? bez tego ani rusz hi hi hi hi :multi: Quote
Recommended Posts