caroolcia Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 szczęście Zuzanki...... Madziu trzymam za słowo - jutro sprawdziań z komentarza do kazdego zdjęcia hi hi hi Quote
margo001 Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Ojej jaki malutki szczeniaczek :loveu: a Bonia jaka troskliwa mamusia No i najlepszy Burbik uciekł na schody hi hi hi :evil_lol: Quote
Imbirka Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Helloł:multi: jak Wam minęła nocka?:cool3: http://images29.fotosik.pl/84/068227fc6b650321.jpg:loveu: ale się słodko graśla:loveu::loveu::loveu: Quote
caroolcia Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 [quote name='Imbir1']Helloł:multi: jak Wam minęła nocka?:cool3: http://images29.fotosik.pl/84/068227fc6b650321.jpg:loveu: ale się słodko graśla:loveu::loveu::loveu: Byłam tak padnięta, że przespałam :p [quote name='margo001']Ojej jaki malutki szczeniaczek :loveu: a Bonia jaka troskliwa mamusia No i najlepszy Burbik uciekł na schody hi hi hi :evil_lol: lalunia maluteńka, ale ma charakterek ;) wczoraj zrobiłysmy jej pedicure :cool1: A Burbonik przesmieszny hi hi hi - nadal ucieka przed mała :roll: :evil_lol: Quote
caroolcia Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 [FONT=Tms Rmn]taki mały polityczny akcent na początek dnia. :eviltong: > >NO TO PRZYPOMNIJMY KŁAMCZUCHOWI TE JEGO ZASADY!! >1. Nie będę premierem, gdy mój brat będzie prezydentem >2. Nie będzie koalicji z Samoobroną >3. Cieszę się, ze będę na pierwszej linii walki z Samoobroną. >4. My w kolejnej kompromitacji i w otwieraniu Samoobronie drogi do władzy w Polsce uczestniczyć nie będziemy >5. Nie poprzemy nikogo z wyrokiem sądu lub przeciwko komu toczą się sprawy sądowe. To jest sprzeczne z ideałami PIS >6. V-ce minister sprawiedliwości nie ścigał i nie osadzał w więzieniu działaczy opozycji w latach 70 >7. Wybudujemy trzy miliony mieszkań. >8. Wprowadzimy szybko niższe podatki. >9. Wycofamy wojsko polskie z Iraku. >10. Prawie 200 kmautostrad w 2006, to nasza zasługa. >11. Tylko 6 kmautostrad w 2007, to wina SLD. >12. Marcinkiewicz, to premier na całą kadencję. >13. Pomożemy Stoczni (UE chce zwrotu 4 mld). >14. Zredukujemy administrację państwową >15. W rządzie nie będzie byłych członków PZPR. ........:roll: [/FONT] Quote
Jagoda1 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 caroolcia napisał(a):a toje słoneczko uciekło na stopień przed małym potworem Burbika usprawiedliwiam, bo to nie jego "dzieło"... Ale przypomina mi się widok Gasia (od "ferraribox"), jak uciekał przed własnymi szczeniętami, a jak go dopadły, to cały sztywniał i widac było, ze jest taki biedny i nieszczęsliwy! :evil_lol: No cóż, jak to chłopcy...:razz: Laluni życzę kochanego domku...:lol: Miała szczęście, że masz "miętkie" serce. Quote
caroolcia Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Burbika usprawiedliwiam, bo to nie jego "dzieło"... Ale przypomina mi się widok Gasia (od "ferraribox"), jak uciekał przed własnymi szczeniętami, a jak go dopadły, to cały sztywniał i widac było, ze jest taki biedny i nieszczęsliwy! :evil_lol: No cóż, jak to chłopcy...:razz: Laluni życzę kochanego domku...:lol: Miała szczęście, że masz "miętkie" serce. Hi hi hi biedny Gasiu :evil_lol: to widocznie męska cecha hi hi hi - w takim razie nie śmieję się już z mojego mięśniaka :cool1: Miałam pierwszy telefon z allegro w sprawie Laluni ... oby jak najszybciej znalazał domek zanim cała nasza trójka (no może poza burbasiem) sie do niej przywiąże Quote
Jagoda1 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Wczoraj byłam w schronisku, ręce opadają - osiem szczeniąt przywieźli (jak zwykle "znalezione"), 12 kociąt (tez "znalezione"), w tym takie maciupeńkie, do tego dwa koty... Małe mają szanse na domy, ale te starsze...:-( Quote
caroolcia Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Wczoraj byłam w schronisku, ręce opadają - osiem szczeniąt przywieźli (jak zwykle "znalezione"), 12 kociąt (tez "znalezione"), w tym takie maciupeńkie, do tego dwa koty... Małe mają szanse na domy, ale te starsze...:-( wiem wiem..., stare zwykle kundelki maja najgorzej i jest ich najabardziej żal :shake: Quote
Donvitow Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [quote name='gosikf & dogs']Bosze:lol: Ale Burbon dzielny psiak, co cesz:lol!: Nie rozumiem tylko, jak to podrzucili???:cool1: W schronie parwo. Cztery szczeniaki padły. Więc co zostało. Do mnie. Ale po ostatnich szczeniorach/ 2 dni w schronie i parwo/ muszę zdezynfekować całą chatę. . Zawalił nam się cały kanał adopcyjny. Quote
Martinee Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Czemu same smutne wiesciiii ??? tylko ryczec polecam roztwor solnyyy :P a w moim zadupkowiu mieszka taki sam Burbon Quote
Loona Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Witaj dziewczyno ze szczeniakiem :lol: Jak rozmowa? Wyszło coś z tego czy dupa? :razz: Quote
Medorowa Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 caroolcia napisał(a):szczęście Zuzanki...... Madziu trzymam za słowo - jutro sprawdziań z komentarza do kazdego zdjęcia hi hi hi No i gdzie ten sprawdzian;):evil_lol::evil_lol: Doberek:loveu: Quote
caroolcia Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Loona napisał(a):Witaj dziewczyno ze szczeniakiem :lol: Jak rozmowa? Wyszło coś z tego czy dupa? :razz: doopa... cisza..... wiec młode dalej terroryzuje burbika - biedaczek :evil_lol: Quote
kaLOlina Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 haha...no trafilam do B&B...ale zes sobie babla zalatwila na 3ciego do towarzystwa:]super Quote
caroolcia Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 hi hi hi sam sie mi sprawił :eviltong: cieszę się, że dotarłaś :multi: mam nadzieję, że nie przestraszyła Cie moja banda i piateczek nadal aktualny hi hi hi. p.s. maluszek do tego czasu do domku trafi :lol: Quote
Jagoda1 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 To świetnie, że maluszek zwolni miejsce.:evil_lol: Quote
caroolcia Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):To świetnie, że maluszek zwolni miejsce.:evil_lol: Ty mi tu nie kracz łobuzie :evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Przy Twoim szczęściu, to wrona niepotrzebna;)... Quote
caroolcia Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Przy Twoim szczęściu, to wrona niepotrzebna;)... Wydaje mi się ze nie moge sie nie zgodzić :eviltong: Quote
kaLOlina Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 kochana mnie to nie przeraza...sama w koncu mam niezle stadko...zobaczyny jak to w piatek nam wyjdzie wszystko:) a maluszek moim zdaniem moze byc- taki spiewak- i jak wczesnie bys wstawala po przespanych zaledwie 3h;) Quote
caroolcia Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 hi hi hi to sie ciesze ze sie nie przestraszyłaś :p co do spania chyba juz się przyzwyczaiłam do śwpiewów małego kanareczka i zeszła noc mineła mi spokojnie - zobaczymy tym razem ;) Quote
Medorowa Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 A ja tu dzisiaj byłam i mnie zignorowano:obrazic::obrazic: Quote
Recommended Posts