Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

margo001 napisał(a):
Musisz uzbroic się w cierpliwośc i ja też :eviltong: aparacik porwał mój brat :angryy: i nie wiem kiedy odda :evil_lol:

Wytłumaczona i rozgrzeszona :evil_lol: czekam (nie)cierpliwie :cool3:

Posted

caroolcia napisał(a):
a tamte były od doopki??:eviltong: postaram sie jutro - teraz by pomysłałą ze idziemy na kolejny ostatni spacer :mdleje::D

Nie, ale chodzi mi tak centralnie od przodu, oko w oko:evil_lol::evil_lol::evil_lol:z bliska:diabloti:

A zdjęcia:cool2::cool2:

Posted

AgusiaTerierka napisał(a):
Moja Kiri ma taki sam kaganiec, jest w nim nieszczęśliwa, próbna jazda autobusem;)...

Hi hi hi bo kto to widział boksiom kagance w autobusie zakładać :nono:
biedacto nie miało jak wycałować wszystkich podroznych :roll::evil_lol:

Posted

caroolcia napisał(a):
Hi hi hi bo kto to widział boksiom kagance w autobusie zakładać :nono:
biedacto nie miało jak wycałować wszystkich podroznych :roll::evil_lol:

Więcej sensacji wzbudzał ten koszyk, nawet pytali, czy nie jest za ciężki...
Proponowałam przymierzyć, ale pani się obraziła, a jej mąż chichotał, że może by i się przydał.:razz: Nie czekałam na rozwój wypadków, wysiadłyśmy.:evil_lol:

Posted

madzia i medor napisał(a):
Nie, ale chodzi mi tak centralnie od przodu, oko w oko:evil_lol::evil_lol::evil_lol:z bliska:diabloti:

A zdjęcia:cool2::cool2:

hi hi hi, chyba dzisiaj nie zrobie :shake: biedna Bonieczka zatruła się (wczoraj dostały kosteczi) w brzuszku jeźdźi jej jak kanalizacji i biedactwo się trzęsie, ale ile kooop, Burbek to samo... w nocy wstawałam otworzyc im drzwi tarasowe bo były takie lamenty :roll: w związku z czym spałam w "lodówce" i zaspałam na konsultacje ze szkoleniowcem....

szkoleniowiec obejrzal nas z Burbikiem i jak mu opowiedziałam relacje ze szkolenia na jakie chodzimy i awanturki z Bonka w domku to stwierdził ze Burbik chyba na zbyt głeboka wodę wskoczył - że przezyw tam najwidoczniej za duży stres - ćwicząc z innymi psami i że za szybko takie bliskie relacje z innymi....

poza tym nie mamy wyrobionych właścicwych relacji i najpierw to trzeba wyrobic a dopiero potem możemy sie szkolić, powiedział, że trafilismy do liceum bez konczenia podstawówki ;) Wytłumaczył mi wszystko rewelacyjnie (w koncu to krajowy ekspert) i zgadzam się w 100% z tym co mi powiedział...

rezygnuje z tego szkolenia, nie chce nic na siłe, jade na wakacje a po wakacjach zapisuje sie do niego i będziemy pracowali nad relacjami bez łańcuszków zaciskowych:cool3:

Posted

AgusiaTerierka napisał(a):
Więcej sensacji wzbudzał ten koszyk, nawet pytali, czy nie jest za ciężki...
Proponowałam przymierzyć, ale pani się obraziła, a jej mąż chichotał, że może by i się przydał.:razz: Nie czekałam na rozwój wypadków, wysiadłyśmy.:evil_lol:

buahahah - ja na poczatku tez sie z tych kagańcy śmiałam, a co do pana - to pewnie niejednemu męzowi by sie taki dla drugiej połówki przydał- niektóre babeczki potrafia byc wyjątkowo zrzędliwe hi hi hi

Posted

Jak wracałam z Zeusem od weta to wskoczył chłopakowi na kolana, znalazł sobie kolegę no:mad: Całą drogę powrotną do domu przesapał, przelizał i przespał!na kolanach tego nieznajomego:D
Kaganiec mu w tym nie przeszkadzał, bo zawsze zakładam tylko dla pozorów, odpięty od dołu, taki treningowy...

Wiecie, Zeus ma chorobę lokomocyjną i jedyne co mnie trapiło przez całą tą drogę powrotną, to żeby Zeusik nie zespawał się na tego chłopa, który w końcu tak się cieszył i nie chciałam im przeszkadzac:D:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

caroolcia napisał(a):
hi hi hi, chyba dzisiaj nie zrobie :shake: biedna Bonieczka zatruła się (wczoraj dostały kosteczi) w brzuszku jeźdźi jej jak kanalizacji i biedactwo się trzęsie, ale ile kooop, Burbek to samo... w nocy wstawałam otworzyc im drzwi tarasowe bo były takie lamenty :roll: w związku z czym spałam w "lodówce" i zaspałam na konsultacje ze szkoleniowcem....

szkoleniowiec obejrzal nas z Burbikiem i jak mu opowiedziałam relacje ze szkolenia na jakie chodzimy i awanturki z Bonka w domku to stwierdził ze Burbik chyba na zbyt głeboka wodę wskoczył - że przezyw tam najwidoczniej za duży stres - ćwicząc z innymi psami i że za szybko takie bliskie relacje z innymi....

poza tym nie mamy wyrobionych właścicwych relacji i najpierw to trzeba wyrobic a dopiero potem możemy sie szkolić, powiedział, że trafilismy do liceum bez konczenia podstawówki ;) Wytłumaczył mi wszystko rewelacyjnie (w koncu to krajowy ekspert) i zgadzam się w 100% z tym co mi powiedział...

rezygnuje z tego szkolenia, nie chce nic na siłe, jade na wakacje a po wakacjach zapisuje sie do niego i będziemy pracowali nad relacjami bez łańcuszków zaciskowych:cool3:

No życzę sukcesów u innego szkoleniowca;)
Cze:p

Posted

evanescence napisał(a):
a czemu Bona w kagańcu ??

Bo jest na tyle lękliwa, że atakuje inne psy i próbuje również ludzi... pracuję nad tym ale jescze to potrwa (tym bardziej, że nie znamy jej przesłości) i dzieki temu moge ja spuszczac i biega sobie swobodnie na spacerkach

Posted

jestem jestem ;)

dzisiaj mogę tylko zrelacjonować że siedze w pracy i bola mnie oczy :eviltong: nie wyspałam się :roll:. Za to dzisiaj odbieram rodziców z lotniska i przynajmnije posłucham o egzotycznych miejscach, a może jakiś prezencik :cool3:

kundelki pewnie smacznie spią, albo demoluja mi mieszkanko :eek:

Pochwale się że chyba mamka zastępcza na wyjazd zaklepana :razz: mamy spotkanko integracyjne w piątek :multi:

a w niedziele jak dobrze pojdzie do burbika przyjadą dziewczynki w odwiedziny... w tym panna szarpkówna :multi:

Posted

caroolcia napisał(a):

a w niedziele jak dobrze pojdzie do burbika przyjadą dziewczynki w odwiedziny... w tym panna szarpkówna :multi:

Cześć siedząca w pracy:loveu::loveu:
A będą fotki:cool3::loveu: