Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

madzia i medor napisał(a):
Brawo:multi::multi::multi:

:roll:

Zaczęłam się pakować:loveu::loveu::loveu::cool1:

tylko pamietaj że seksowne wdzianka sie nie przydadza bo tam bedzie ramadan :eviltong:

Posted

caroolcia napisał(a):
A ja dzisiaj świętuje!!!! gigantyczny postęp w sskozleniu Burbika :multi::multi::multi:

szelki Burbika zostały zamienione na obrózkę - łańcuszek zaciskowy (jak facet zobaczył moja reke cała w bandażach - stwierdzil, że nie utzymam go na szelkach).

burbonik najpierw przerażony i strasznie mi go było żal :-( nawet ze strachu chciał chapnąc szkoleniowca kiedy ten chciał mu ta obróżke założyc - a potem ja przez 5 min. walczyłam zeby mu to ubrać - pierwsze ściagniecie (delikatne) Burbonik wpadł w panike i jeszzce bardziej mi było przykro, ale potem szok - zaczał wykonywac wszystkie ćwiczenia jak w zegareczku :-o zero zainteresowania i agresji wobec pozostałych psiakow - takie czary mary i z ropuchy książe :eviltong:

Zostawał na miejscu na siedząco, stojaco, lezaco, robił zwroty, skrety, chodził orzy nodze niczym krowka!!!!

niesamowite....

ha ha ha.tys do tej pory próbowała Burbona nauczyć na szelkach???

takiego dzika????

Luska tez ma łńcuszek zaciskowy........nie kolczatkę i jak idziemy na spacer koo"zapłotowych szczekaczy"" to ma na sobie :
łańcuszek
kantarek......................

co nie oznacza że po przejściu 5 metrów nie jestem już mokra ...........
:diabloti::diabloti::diabloti:

witaj:loveu::loveu::loveu:

Posted

BeaC napisał(a):

ha ha ha.tys do tej pory próbowała Burbona nauczyć na szelkach???

takiego dzika????

Luska tez ma łńcuszek zaciskowy........nie kolczatkę i jak idziemy na spacer koo"zapłotowych szczekaczy"" to ma na sobie :
łańcuszek
kantarek......................

co nie oznacza że po przejściu 5 metrów nie jestem już mokra ...........:diabloti::diabloti::diabloti:

witaj:loveu::loveu::loveu:

HI hi hi no taaak......

o rany czyli nie robie syneczko wi krzywdy tym łańcuszkiem?? Bo miałam troche wyrzutów sumienia....

To chyba od razu Bonce taki sprawie :cool3:

Posted

caroolcia napisał(a):
HI hi hi no taaak......

o rany czyli nie robie syneczko wi krzywdy tym łańcuszkiem?? Bo miałam troche wyrzutów sumienia....

To chyba od razu Bonce taki sprawie :cool3:

Różne są metody wychowawcze...:razz:

Posted

:evil_lol:
szeleczki sa fajne dopoki piesek nie jest silniejszy od ciebie:evil_lol:
ja jak bym załozyla Tigrze szeleczki teraz i z nia szla na pola (zawsze jak tam idziemy ciagnie niemilosiernie) to bym leciała za nia :grin: juz nie raz nie wyrobilam przed ulica hahaha droga hamowania jest strasznie dłuuuuga:evil_lol:

sie witam:multi:

Posted

AgusiaTerierka napisał(a):
Różne są metody wychowawcze...:razz:

Burbik nigdy nia miał w zyciu niczego poza szelkami a silny z niego bydlaczek:eviltong:

Helga_psiaki napisał(a):
brawa dla Burbika:loveu:
Jaki dzielny chłopczyk z niego, no no :cool3:

Teraz pójdzie coraz łatwiej

evanescence napisał(a):
napewno burbik jest bardzo mądry

i potrafi byc wyjątkowo upartym osiołkiem ;)

no zobaczymy w sobote i niedziele...

Posted

evaxon napisał(a):
:evil_lol:
szeleczki sa fajne dopoki piesek nie jest silniejszy od ciebie:evil_lol:
ja jak bym załozyla Tigrze szeleczki teraz i z nia szla na pola (zawsze jak tam idziemy ciagnie niemilosiernie) to bym leciała za nia :grin: juz nie raz nie wyrobilam przed ulica hahaha droga hamowania jest strasznie dłuuuuga:evil_lol:

sie witam:multi:

:evil_lol: rany wiem cos o tym - ja jade na piętach za moimi dwoma jak zobaczą jakiegos psa którego nie lubią :eviltong: