caroolcia Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 Imbir1 napisał(a):wow kobieto, a ja się nadal nie mogę zdecydować:cool3: widocznie potrzebuję niezłego kopa na rozpęd:cool3::evil_lol: buhahah, u nas tyle symatycznych osob odeszło, że aż żal zostawać :evil_lol: ty też branza budowlana, prawda :cool3: zauważyłam że nie doceniaja pracowników ktorzy sa tylko takich których zatrudniają,albo takich którzy składają wypowiedzenia, więc trzeba troszke powalczyć - debet na koncie mi sie taki zrobił, że boje sie logować na konto :evil_lol: i tak jakos mnie dizisaj trafilo - szef wrócił z wakacji i od razu z rozmachu zepsułam mu humor buahahah - o ja zła i niedobra hi hi hi jak bede siedziała cicho to nic nie dostane - raz po raz trzeba sie łokciami porozpychać albo co z tego będzie albo nie.... u nas chłpaczek siedział jako przecietny kosztorysant a w innej pracy od reki zaproponowali mu kierownika działu itp idt i to był mój kop w zad :evil_lol: Quote
caroolcia Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 aaa i zazadłam darmowego kursu hiszpańskiego w ramach pracy hi h ihi - firma z kapitałem hiszpańskim a my co? una copa de vodka por favor potrafie powiedzieć (kielicha wódki poprosze :eviltong:) i to cały moj hiszpański biznesowy :evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 caroolcia napisał(a):składaj!!!! zawsze mozesz nawet po 2 dniach wyjśc i nie wrócić jak będzie do duszy, a jak nie spróbujesz to bedziesz się ciagle zastanawiać!!!! no i napisz w cv koniecznie, że masz "w drodze" składana rurkę do tańczenia :eviltong: no i chyba zloze to CV:roll: w sumie daleko nie mam :evil_lol: albo zadzwonie jutro do nich i dowiem sie czego oczekuja i wogole :cool1: no a co do tej rurki to w kawiarni gdzie si epije kawe chyba si enie przyda:-(:shake: Quote
caroolcia Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 evaxon napisał(a):no i chyba zloze to CV:roll: w sumie daleko nie mam :evil_lol: albo zadzwonie jutro do nich i dowiem sie czego oczekuja i wogole :cool1: no a co do tej rurki to w kawiarni gdzie si epije kawe chyba si enie przyda:-(:shake: yyyy tam teraz podobno kreatywnosć sie liczy - widziałas kiedys kafejke z rurka bo ja nie i o to chodzi :evil_lol: .... oczekuja ... ciebie....oj bede cie meczyć :evil_lol: dawaj dawaj, nie kombinuj bo znajda inna nie tak utalentowana jak ty i będa żałować :cool3: Quote
Medorowa Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 caroolcia napisał(a):skandal!!! i tez sie zdenerwowałam - dodajcie do tego PMS hi hi hi i szefowi powiedzialam ze moja praca nudna jak flaki z olejem i albo mnie podbuduje finansowo, albo szukam nowej buhahahah :evil_lol: taka ze mnie zołza straszna... ale zrobiłam krok do przodu i dwie pierwsze CV-ałki wysłałam :eviltong: Brawo:multi::multi:;) caroolcia napisał(a):No to Madzia szykuj walizki i oliwke do opalania :cool3: Aaaaaaaaaaaaaaaaa jadę, jadę do...:hmmmm: Gdzie my właściwie jedziemy:cool1::cool1::diabloti: Quote
caroolcia Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 madzia i medor napisał(a):Brawo:multi::multi:;) Aaaaaaaaaaaaaaaaa jadę, jadę do...:hmmmm: Gdzie my właściwie jedziemy:cool1::cool1::diabloti: buhahaha Syria i Jordaania (tam gdzie był indiana jones :eviltong:) - 1 tydzień a drugi opalanko topless :cool1: w sharm el sheik - Egipt - drineczki w cenie :cool3: Quote
e.v.a Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 caroolcia napisał(a):yyyy tam teraz podobno kreatywnosć sie liczy - widziałas kiedys kafejke z rurka bo ja nie i o to chodzi :evil_lol: .... oczekuja ... ciebie....oj bede cie meczyć :evil_lol: dawaj dawaj, nie kombinuj bo znajda inna nie tak utalentowana jak ty i będa żałować :cool3: buahahahahha jutro zadzwonie i sie dowiem :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 caroolcia napisał(a):buhahaha Syria i Jordaania (tam gdzie był indiana jones :eviltong:) - 1 tydzień a drugi opalanko topless :cool1: w sharm el sheik - Egipt - drineczki w cenie :cool3: Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:multi::multi::multi: No to kiedy ruszamy:cool1: Quote
caroolcia Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 madzia i medor napisał(a):Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:multi::multi::multi: No to kiedy ruszamy:cool1: 02.10 wieczorkiem wylot z poznania- 16.10 powrót :p ... jak nikt sie nie zdecyduje pojedzie ze mna tatko, więc ja pytam tak serio serio :cool3: miał ze mna jechac TZ- ale wiecie co... miała ze mna jechac kolezanka, ale okazalo sie ze paszport ma nieważny i doopa nie zdarzy z nowym... i nagle wakacje zycia okaząły się tak cięzko strawne jak moje wczorajsze połączenie sałatki śledziowej z maślanką owoce lesne :eviltong: ach juz sie nie moge doczekac słoneczka po tych deszczach tutaj i tych wycieczek a czytałam na forum że rewelacja!! Quote
Medorowa Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 caroolcia napisał(a):02.10 wieczorkiem wylot z poznania- 16.10 powrót :p ... jak nikt sie nie zdecyduje pojedzie ze mna tatko, więc ja pytam tak serio serio :cool3: miał ze mna jechac TZ- ale wiecie co... miała ze mna jechac kolezanka, ale okazalo sie ze paszport ma nieważny i doopa nie zdarzy z nowym... i nagle wakacje zycia okaząły się tak cięzko strawne jak moje wczorajsze połączenie sałatki śledziowej z maślanką owoce lesne :eviltong: ach juz sie nie moge doczekac słoneczka po tych deszczach tutaj i tych wycieczek a czytałam na forum że rewelacja!! No to, nie mówiłaś serio, ze chcesz mnie zabrać:-(:-( Quote
caroolcia Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 madzia i medor napisał(a):No to, nie mówiłaś serio, ze chcesz mnie zabrać:-(:-( ja mowiłam serio!!!! jak serio jedziesz to jedziesz :p Quote
Imbirka Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 caroolcia napisał(a):buhahah, u nas tyle symatycznych osob odeszło, że aż żal zostawać :evil_lol: ty też branza budowlana, prawda :cool3: zauważyłam że nie doceniaja pracowników ktorzy sa tylko takich których zatrudniają,albo takich którzy składają wypowiedzenia, więc trzeba troszke powalczyć - debet na koncie mi sie taki zrobił, że boje sie logować na konto :evil_lol: i tak jakos mnie dizisaj trafilo - szef wrócił z wakacji i od razu z rozmachu zepsułam mu humor buahahah - o ja zła i niedobra hi hi hi jak bede siedziała cicho to nic nie dostane - raz po raz trzeba sie łokciami porozpychać albo co z tego będzie albo nie.... u nas chłpaczek siedział jako przecietny kosztorysant a w innej pracy od reki zaproponowali mu kierownika działu itp idt i to był mój kop w zad :evil_lol: owszem, branża budowlana, ale głównie zieleń - robimy dla miasta, firm drogowych i dużych firm budowlanych:cool3: szef troszczy się teraz tylko o pracowników fizycznych bo boi się, ze odejdą, a na nasze miejsce to on ma dużo chętnych:cool3: to ja pieprzę takie podejście i też mi wcale nie byłoby żal odejść:roll: czyli podsumowując: DAJCIE MI KOOOOPA!!!!!!!!!:cool3::cool3::cool3: .... a tak wogóle to dzień dobry:multi::evil_lol: Quote
BeaC Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='caroolcia']Tak się zastanawiam, czy o tej godzinie wypada juz sobie pifko otworzyć :hmmmm: :niewiem: ... czy jeszcze się wsytrzymać i porządną poudawać ...:saint1: pifko wypada o KAŻDEJ porze:diabloti::cool3: [quote name='caroolcia']...ze chyba mi paluszka połamał :cool1: Czy myslicie, że to dobry powód żebym jako ciężko kontuzjowana do pracy nie poszła :hmmmm: :grins: kazdy powód jest dobry:cool3::diabloti: witanko z ranka.............narazie mam ciemno ale Ci zazdraszczam.wycieczki do .....................słonka!!!! Quote
caroolcia Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='Imbir1']owszem, branża budowlana, ale głównie zieleń - robimy dla miasta, firm drogowych i dużych firm budowlanych:cool3: szef troszczy się teraz tylko o pracowników fizycznych bo boi się, ze odejdą, a na nasze miejsce to on ma dużo chętnych:cool3: to ja pieprzę takie podejście i też mi wcale nie byłoby żal odejść:roll: czyli podsumowując: DAJCIE MI KOOOOPA!!!!!!!!!:cool3::cool3::cool3: .... a tak wogóle to dzień dobry:multi::evil_lol: KOOOOOOOOOOOOOOPPPPPPPPPPPPPP :evil_lol::evil_lol::evil_lol: od chucka p.s. u nas takie samo poedejscie wiec szukam :eviltong: Quote
caroolcia Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='BeaC']pifko wypada o KAŻDEJ porze:diabloti::cool3: kazdy powód jest dobry:cool3::diabloti: witanko z ranka.............narazie mam ciemno ale Ci zazdraszczam.wycieczki do .....................słonka!!!! Cześć !!!! A juz się zastanawiałam gdzie ty sie podziewasz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: czy się zakopałyście z Lusiakiem pod kocem i maciej strajka ze wzgledu na to co za oknem :eviltong: Quote
Medorowa Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 caroolcia napisał(a):ja mowiłam serio!!!! jak serio jedziesz to jedziesz :p Jadem, jadem:multi::multi::multi::cool1: Quote
caroolcia Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 madzia i medor napisał(a):Jadem, jadem:multi::multi::multi::cool1: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::cunao::drink1: Quote
caroolcia Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Mada&Teodor napisał(a):Dzień doberek ;) czesc zła i niedobra i zaniedbująca swoja galeryjkę :evil_lol::evil_lol: Quote
Imbirka Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='caroolcia']KOOOOOOOOOOOOOOPPPPPPPPPPPPPP :evil_lol::evil_lol::evil_lol: od chucka p.s. u nas takie samo poedejscie wiec szukam :eviltong: dzięki za kooopa:cool3: kurde, faktycznie muszę się zmobilizować:roll: ale jak tak przeglądam w Łodzi oferty pracy to kurna nic nie ma:cool3::cool3::cool3::cool3:.... zresztą jak zwykle:razz: Quote
Mada&Teodor Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 caroolcia napisał(a):czesc zła i niedobra i zaniedbująca swoja galeryjkę :evil_lol::evil_lol: Człowiek zagląda tu z sympatii i tak sie go wita .... :shake: :shake: :shake: Quote
caroolcia Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='Mada&Teodor']Człowiek zagląda tu z sympatii i tak sie go wita .... :shake: :shake: :shake: To jush sie poprawiam : ooooooo Madzia!!!!!! Bosko że wpadłaś!!!! tak sie ciesze!!!!! :cunao::cunao::cunao::cunao::cunao: ........... i jak pasuje :grins: ?? Quote
Mada&Teodor Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='caroolcia']To jush sie poprawiam : ooooooo Madzia!!!!!! Bosko że wpadłaś!!!! tak sie ciesze!!!!! :cunao::cunao::cunao::cunao::cunao: ........... i jak pasuje :grins: ?? Mało szczere ale niech już będzie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
caroolcia Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Mada&Teodor napisał(a):Mało szczere ale niech już będzie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale jakie duże i czerwone i gustowne literki :p:eviltong: Quote
Mada&Teodor Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 caroolcia napisał(a):ale jakie duże i czerwone i gustowne literki :p:eviltong: Racja, bardzo gustowne :cool3: :cool3: :cool3: Ps jak pogoda w Poznaniu, bo sie w przyszłym tygodniu chyba wybieram? Quote
Recommended Posts